Przedłużenia, nagrody i konkurs (0)

Wojtek Jabczyński

1 lutego 2014

Przedłużenia, nagrody i konkurs

Muszę przyznać, że miałem mocno napięty tydzień, dlatego sobota jest dobrym dniem, aby lekko nadrobić zaległości. Podpytywaliście mnie o pakiet 1000 SMS do wszystkich sieci w Orange na kartę. Potwierdzam, że przedłużylismy go do 30 września 2014. Dostępny jest w taryfach: One, POP, None Go i Smart. Kosztuje 10 zł i jest ważny 30 dni. Od początku lutego do oferty telefonów dodaliśmy kolejny model Nokii, czyli Asha 503. Promocję przedłużyliśmy też dla klientów nju mobile. Chodzi o osługę do komórkowych. Przy okazji pochwalę się, że marka nju mobile zgarnęła dwie nagrody na Mobility Trends 2013 za „Debiut Roku 2013” i „Usługę pre-paid roku 2013„. Moim zdaniem absolutnie zasłużenie. Nie, że teraz będę malkontenetem, ale moim zdaniem bardziej przełomowa była oferta z rachunkiem i pewnie dla wielu z Was również. A skoro już jestem przy nju mobile to z przyjemnością powtórzę konkurs by odgadnąć, ilu klientów zdobyło nju mobile w całym 2013 roku? Ogłoszenie wyników 12 lutego, kiedy Orange Polska opublikuje wyniki rocznie. Kto pierwszy trafi lub będzie najbliżej zgarnie nagrodę-niespodziankę z magicznej szafy rzecznika. Powodzenia.

419b5c4b98e28e18bf2b48187ab4a21ea65

Udostępnij: Przedłużenia, nagrody i konkurs
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Filiżanka. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Wywołaj uśmiech na dziecięcych buziach (0)

Aleksandra Wójcik

31 stycznia 2014

Wywołaj uśmiech na dziecięcych buziach

Zapraszam Was do udziału w polskiej edycji „Happy Faces” akcji, która spełnia marzenia nieuleczalnie chorych dzieci. Robimy ją wspólnie z firmą Samsung i ruszamy od jutra w naszych 276 salonach. Aby wywołać uśmiech na dziecięcej twarzy wystarczy, że zrobicie sobie zdjęcie telefonem Samsung Galaxy Note 3, a następnie przy pomocy zainstalowanej w nim aplikacji, umieścicie je na internetowej mapie Polski. Dzięki akcji do potrzebujących osób trafi 70 tabletów Samsung. Wasze wsparcie otrzyma Fundacja Dziecięca Fantazja. Akcja ma zasięg międzynarodowy i odbywa się także w Belgii, Francji, Luksemburgu i Rumunii. Aby zobaczyć mapę uśmiechniętych twarzy z Europy zajrzyjcie tutaj. W projekcie możecie wsiąść udział do końca lutego br.

f5c867a8039a635ea4d9eaf84961fbb9980

Udostępnij: Wywołaj uśmiech na dziecięcych buziach
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Ciężarówka. wybierz ikonę

Posurfuj na stoku (0)

Marta Cieślak-Krajewska

31 stycznia 2014

Posurfuj na stoku

Sezon narciarski trwa w najlepsze. W tym roku nie planuję zimowego urlopu, postanowiłam więc poszukać miejsc na weekendowy wypad na narty. Okazało się, że pozjeżdzać można na Roztoczu, w Jacni. Ta mała miejscowość to nie tylko piękne widoki i przyjemna trasa do zjazdów, ale także miejsce, gdzie dotarliśmy z zasięgiem od Orange. Na stoku można korzystać z połączeń głosowych i internetu mobilnego 20Mb/s.

Jest to możliwe dzięki pilotażowemu uruchomieniu technologii small cells, czyli małych punktów dostępowych. Small cells zapewniają zasięg w promieniu ok. 0,5 km. Dobrze sprawdzają się w terenie pagórkowatym i miejscach, gdzie budowa BTSów (stacji bazowych) jest utrudniona.

To na razie test – chcemy sprawdzić, jak działają small celle przy dużym ruchu w sieci mobilnej na ograniczonym obszarze. Jeśli więc będziecie w okolicy, sprawdźcie nasz zasięg i dajcie znak na blogu, czy jest ok 🙂

22265d14d869e50ca1d90658b0ef3c0a6ae
Swoją drogą, możecie polecić jakieś fajne aplikacje mobilne na stok? Endomondo jest ok., ale może macie sprawdzone inne rozwiązania?

Udostępnij: Posurfuj na stoku
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Ciężarówka. wybierz ikonę