;

Raz, dwa, trzy – HTC, LG i Huawei (0)

Wojtek Jabczyński

7 maja 2015

Raz, dwa, trzy – HTC, LG i Huawei

W naszej ofercie znajdziecie trzy nowe smartfony, na które bez wątpienia warto zwrócić uwagę. Zacznę od HTC One M8s, na który mamy wyłączność do 21 maja. To młodszy brat ubiegłorocznego flagowca M8. Mocny, 8-rdzeniowy procesor i świetny aparat przekonuje, że to nie tylko kosmetyka. Nowością z wyższej półki jest też LG G Flex 2. Wyróżnia się oryginalnym wyglądem, świetnym wyświetlaczem i pojemną bateria. Wreszcie Huawei P8 Lite, który oferujemy w atrakcyjnej cenie i na dodatek w wersji dual SIM. Nie ma na rynku wielu aparatów na dwie karty, więc dla niektórych z Was będzie to dobry argument, aby się do niego przymierzyć. Aktualne cenniki z naszymi nowościami znajdziecie tutaj.

73d9e3d159f5bb8a9906b8e021251fbbb94 7491b3f00f932ae83472ce448e0064b254e df0b9d7ac89346a2440088b4bf05b39b923

Udostępnij: Raz, dwa, trzy – HTC, LG i Huawei
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Cup. wybierz ikonę

;

Majowa okazja na tańszego smartfona (0)

Wojtek Jabczyński

7 maja 2015

Majowa okazja na tańszego smartfona

Kilkaset złotych możecie zaoszczędzić kupując jednego z dziewięciu smartfonów, które przygotowaliśmy w majowej edycji „Szalonych Cen”. Moim zdaniem najciekawiej prezentuje się oferta Sony Xperia Z3 Compact, którego cenę w Smart Planie Multi 89,98 obniżyliśmy z 539 zł na 199 zł oraz nowość, czyli HTC One M8s w Smart Planie Multi 89,98 za 249 zł. Ponadto dostępne są: Samsung Galaxy A3 w Smart Planie Halo 69,98 za 9 zł (stara cena 219 zł), LG G3 w Smart Planie Multi 89,98 za 9 zł (stara cena 299 zł), Lumia 640 w Smart Planie Multi 49,98 za 9 zł (stara cena 119 zł), Samsung Galaxy Grand Prime w Smart Planie Multi 49,98 za 99 zł (stara cena 219 zł), LG Spirit 4G LTE w Smart Planie Multi 49,98 za 9 zł (stara cena 139 zł), Huawei G7 w Smart Planie Multi 89,98 za 9 zł (stara cena 129 zł) oraz Lumia 830 w Smart Planie Multi 89,98 za 9 zł (stara cena 219 zł). Wszystkie umowy na 24 miesiące. Oferta dostępna do 13 maja lub wyczerpania zapasów dla nowych klientów, przedłużających umowę i przenoszących numer od konkurencji. Szczegóły tutaj.
f90389dd9843f76862c9c1f5e995d55ba2c

Udostępnij: Majowa okazja na tańszego smartfona
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Star. wybierz ikonę

Bezpieczeństwo

Na bezpieczną stronę Sieci (0)

Michał Rosiak

6 maja 2015

Na bezpieczną stronę Sieci

Wszystko w jednym miejscu: edukacja o bezpiecznym korzystaniu z internetu i nowych mediów, usługi bezpieczeństwa, czy – last but not least – „moje” bezpieczeństwo teleinformatyczne. Nie musicie tego wszystkiego szukać oddzielnie, bowiem dla nas Bezpieczeństwo (takie przez duże B) te wszystkie kwestie powinno gromadzić w jednym miejscu. W tym przypadku – pod adresem orange.pl/bezpieczenstwo.

Istotę Bezpiecznie Tu i Tam, bo tak nazywają się od dziś nasze wszystkie działania, dotyczące bezpieczeństwa, przedstawił setce zgromadzonych na naszej konferencji dziennikarzy Konrad Ciesiołkiewicz, dyrektor komunikacji korporacyjnej i CSR Orange Polska. To nie tylko jeden hub dla wszystkich informacji – to przede wszystkim systemowe działania, które mają pomóc Wam – rodzicom – przeprowadzić dzieci na bezpieczną stronę Sieci. Na relację z imprezy zapraszam Was jutro (w końcu to czwartek – dzień bezpieczeństwa!), a dziś mały przedsmak: krótki film o co chodzi w Bezpiecznie Tu i Tam.

Udostępnij: Na bezpieczną stronę Sieci
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Key. wybierz ikonę