Rekordowa sprzedaż internetu VDSL (0)

Wojtek Jabczyński

24 listopada 2014

Rekordowa sprzedaż internetu VDSL

Właśnie dostałem informację, że październik okazał się rekordowym miesiącem, jeśli chodzi o sprzedaż Neostrady w technologii VDSL. Na zakup internetu o prędkości do 80 Mb/s zdecydowało się 10,5 tys. klientów. Zresztą cały rok jest niezły pod tym względem i teraz z VDSL korzysta już ponad 139 tys. abonentów Orange Polska. Rynek internetu bez wątpienia dalej pozostaje jednym z najważniejszych wyzwań. Dzięki deregulacji w 76 gminach, mamy w nich większe możliwości konkurencji z kablówkami, co pewnie już pozytywnie odczuliście w naszej Geopromocji. Ponadto przed nami większe inwestycje w FTTH. Jestem przekonany, że akurat na tym rynku będzie się w przyszłości działo wiele ciekawych rzeczy.

50989cb7c8865d475c0ac99f6a438d9aaf6

Udostępnij: Rekordowa sprzedaż internetu VDSL
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Klucz. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Jeszcze taniej w nju mobile na kartę (0)

Wojtek Jabczyński

21 listopada 2014

Jeszcze taniej w nju mobile na kartę

Mam dobrą wiadomość dla tych z Was, którzy korzystają z oferty nju mobile na kartę. Będzie jeszcze taniej. Od dziś uatrakcyjniamy usługę „miesio”. Teraz miesięcznie nie zapłacicie więcej niż 19 zł za krajowe rozmowy do komórkowych, 9 zł za krajowe SMS/MMS i 19 zł za internet. Jeśli dojdziecie do tych pułapów, dalej rozmawiacie i wysyłacie wiadomości za 0 zł oraz dostajecie darmowy pakiet internet 3 GB. Usługa „miesio 19” działa w 30-dniowych cyklach, a pierwszy rozpocznie się od momentu jej włączenia. Aktywacja jest bezpłatna. Żeby skorzystać wystarczy, że wyślecie SMS o treści START pod numer 613 (koszt zgodny z cennikiem), wpiszecie krótki kod w klawiaturze telefonu *127*56# [zadzwoń] lub poprzez www.njumobile.pl zakładka moje konto – usługi. „miesio19” łączy się z promocją „po wieki” i pakietem internetowym 350 MB. Wyklucza się natomiast z usługami: „miesio”, „nju do wszystkich” i „do komórkowych”.

7a8f1ce9be4253d7a3371395f868b3b4ce0

Udostępnij: Jeszcze taniej w nju mobile na kartę
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Serce. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Liderzy Filantropii 2014 (0)

Monika Kulik

21 listopada 2014

Liderzy Filantropii 2014

Ponad 94 mln zł darowizn przekazanych na cele społeczne przez firmy z pierwszej dziesiątki tegorocznego Konkursu Liderzy Filantropii. Do udziału w tej edycji zgłosiło się aż 35 firm, w tym aż 13 po raz pierwszy. To najwyższy wynik w historii konkursu i dowód, że korporacyjnych darczyńców przybywa. Zwycięzcą konkursu „Liderzy Filantropii 2014” w kategorii „firma, która w minionym roku przekazała najwięcej środków na cele społeczne” została Grupa PZU  (ponad 33,8 mln zł). W kategorii „firma, która na cele społeczne przekazała największy odsetek swoich dochodów przed opodatkowaniem” zwyciężyła Grupa Atlas (5,06%). Orange w tym roku był Ambasadorem Konkursu. Wcześniej czterokrotnie zdobyliśmy tytuł Lidera Filantropii. Organizatorem Konkursu jest Forum Darczyńców.

c7051a3d78230d90e1386433bc883c480d0

Udostępnij: Liderzy Filantropii 2014