Rozmowy i SMS-y bez limitu w Orange na kartę (0)

Wojtek Jabczyński

15 maja 2015

Rozmowy i SMS-y bez limitu w Orange na kartę

W ostatnim dniu kwietnia w taryfie Orange Yes wprowadziliśmy darmowe rozmowy i SMS, z których możecie korzystać wewnątrz naszej sieci. Dziś mamy dwie, kolejne propozycje. Tym razem chodzi o rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich sieci komórkowych i to dla użytkowników większości naszych taryf czyli: Orange YES, Orange SMART, Orange ONE, Orange POP i Nowe Orange GO. Żeby ofertę bardziej dopasować do Waszych potrzeb, zrobiliśmy ją w kilku opcjach, także z dodatkowym pakietem na internet. Od razu też dopowiem, że nowości „współpracują” z Kontem Ważnym Rok. W tabeli poniżej szczegóły. Regulaminy i sposoby aktywacji znajdziecie tu (bez 2 GB) i tu (z 2GB)

144fa830c9a4d1b4263c3d504914e5df392

Udostępnij: Rozmowy i SMS-y bez limitu w Orange na kartę
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samolot. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Świetny smartfon z kartą podarunkową do Pandory (0)

Wojtek Jabczyński

15 maja 2015

Świetny smartfon z kartą podarunkową do Pandory

Marzy się Wam smartfon z najwyższej półki? Jeśli tak, to wspólnie z HTC mamy dla Was kolejny argument by wybrać najnowszy model One M9. Wystarczy, że poprzez nasz e-sklep wybierzecie jeden ze smart planów wraz z telefonem i dostaniecie od producenta kartę podarunkową do Pandory o wartości 450 zł. Jestem pewny, że wiele kobiet bardzo ucieszy się z takiego prezentu. Panowie może warto się zastanowić? Flagowy smartfon HTC jest dostępny w naszej ofercie od kilku tygodni. Zachęcam do obejrzenia jego testu blogowego, który zrobił Michał Rosiak. Regulamin promocji tutaj. Oferta dla klientów indywidualnych. Jeśli chodzi o inne promocje z HTC, aktualnie możecie skorzystać z jeszcze jednej. Jeśli podpiszecie nową umowę lub przedłużycie dotychczasową i wybierzecie HTC Desire 820, otrzymacie w bonusie audiobooka „Niezłomny”. Akcja trwa do końca czerwca lub wyczerpania zapasów.
cdd8818e5bc5a37c5cfe930c8e49049aa1e

Udostępnij: Świetny smartfon z kartą podarunkową do Pandory
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Dom. wybierz ikonę

Innowacje

Nowe dźwięki. Nowe trendy. Nowe możliwości. (0)

Aleksandra Urbańska

14 maja 2015

Nowe dźwięki. Nowe trendy. Nowe możliwości.

Jutro, 15. maja w godz. 10:00 -12:00 przełączcie się na rozmowy o muzyce i posłuchajcie debaty „Nowe dźwięki. Nowe trendy. Nowe możliwości.” W dyskusji udział wezmą m.in.: Piotr Kabaj, prezes zarządu Warner Music Poland oraz Piotr Metz, dziennikarz muzyczny. Gościem specjalnym będzie zespół Molesta Ewenement, który wystąpi na tegorocznym Orange Warsaw Festival. Bądźcie online i dowiedzcie się do czego prowadzi bliska współpraca muzyki i technologii.

A żeby zachęcić Was do oglądania debaty mam dla Was konkurs. Podajcie Wasze TOP 5 ulubionych artystów tegorocznego Orange Warsaw Festival oraz nazwiska 5. panelistów, którzy wezmą udział w jutrzejszej dyskusji. Pierwsze 5 zgłoszeń nagrodzę – UWAGA! – gadżetami OWF 2015 edition! 😉

Udostępnij: Nowe dźwięki. Nowe trendy. Nowe możliwości.
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Klucz. wybierz ikonę