Innowacje

Rozwijamy Orange Finanse (0)

Aleksandra Wójcik

28 stycznia 2015

Rozwijamy Orange Finanse

Cztery miesiące temu uruchomiliśmy wspólnie z mBankiem projekt Orange Finase. Po nieco ponad kwartale działania możemy powiedzieć, że zainteresowanie jest bardzo duże. Od października ub r. rachunki otworzyło ponad 47 tys. osób. Wiemy też, że z naszej oferty chcą skorzystać nie tylko klienci indywidualni, dlatego od dziś z oferty firmowej Orange Finanse mogą skorzystać także mikrofirmy, czyli osoby prowadzące jednoosobową działalność gospodarczą. Z pewnością najbardziej zainteresuje je możliwość otrzymania na start limitu kredytowego w wysokości, aż 10 tysięcy złotych. To nie jedyna korzyść z posiadania konta w Orange Finanse. Za założenie i prowadzenie konta przez 6 miesięcy opłata wynosi 0 zł, a po upływie tego czasu, konto może pozostać bezpłatne – wystarczy korzystać z konta. Do rachunku bankowego każdy klient dostanie także za 0 zł kartę debetową, którą można płacić w Polsce, za granicą i przez internet, a do tego drugą kartę – naklejkę, pozwalającą na wygodne płacenie zbliżeniowo. Z kart również można korzystać bezpłatnie – przez 6 miesięcy w promocji a potem by nie płacić 5 zł za kartę wystarczy za ich pomocą wykonać nie mniej niż 5 transakcji miesięcznie. Kart warto używać z jeszcze jednego powodu. Płacąc nimi można dostać zwrot 5 proc. kwot zrealizowanych transakcji. Maksymalnie może to być 100 zł miesięcznie więc łatwo policzyć, że w ciągu pół roku za używanie karty można dostać aż 600 zł. Żeby nie zabrakło wisienki na torcie, dodam, że za wypłaty gotówki z bankomatów Euronet oraz wpłaty gotówki we wpłatomatach mBanku, Euronetu i CashLine także są bezpłatne, a już w lutym będzie można płacić również smartfonem dzięki zintegrowanej usłudze NFC. Konto można otworzyć za pomocą aplikacji pobranej na smartfon, przez internet  na stroni www.OrangeFinanse.com oraz w jednym z 900 salonów Orange. Szczegóły oferty znajdziecie na stronie www.orangefinanse.com.
a605d6b6cc19e9fbf3ad2aca7f39400b08b

Udostępnij: Rozwijamy Orange Finanse
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Truck. wybierz ikonę

Film

„Hiszpanka” intryguje, sprawdź sam (0)

Aleksandra Wójcik

28 stycznia 2015

„Hiszpanka” intryguje, sprawdź sam

Byliśmy z kamerą na specjalnym pokazie naszej koprodukcji „Hiszpanka”. Film wszedł do kin w ostatni weekend. Film to nietuzinkowo pokazana historia Powstania Wielkopolskiego. Krytycy chwalą wizualną stronę filmu, ale nie wszystkich przekonuje historia pełna duchów, telepatii i parapsychologii. Ja też mam swoje zdanie na ten temat i ciekawa jestem Waszej opinii. Stąd mam dla Was szybki konkurs, w którym do wygrania jest pięć podwójnych biletów do Multikina. Oczywiście wygrywa ten kto pierwszy odpowie na pytanie: jak nazywa się aktor, który zagrał w filmie „Hiszpanka” mroczną postać Dr Manfreda Abuse?. Na wasze odpowiedzi czekam do piątku do końca dnia. Zwycięzców poznacie w poniedziałek w komentarzu pod wpisem. Zachęcam Was do korzystania z akcji Środy z Orange dzięki, której możecie kupić dwa bilety w cenie jednego na środowy seans.

Udostępnij: „Hiszpanka” intryguje, sprawdź sam
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Star. wybierz ikonę

;

4. Miasteczko Myśli – filmowe podsumowanie (0)

Monika Kulik

27 stycznia 2015

4. Miasteczko Myśli – filmowe podsumowanie

Mam dla Was filmową relację z 4. Miasteczka Myśli – wydarzenia, które zdążyło już wpisać się w przestrzeń otwartej dyskusji na ważne z punktu widzenia gospodarki, społeczeństwa i biznesu w Polsce sprawy.

Tematem naszego ostatniego spotkania było: „Zaangażowanie w świata zmienianie”. Do wymiany poglądów na temat zmian społecznych inspirowanych nowymi technologiami zaprosiliśmy: dr Bohdana Wyżnikiewicza z Instytutu Badań nad Gospodarką Rynkową, Michała Pawelec, prezesa firmy Blablacar, prof. Kazimierza Krzysztofka ze Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej, dr Aleksandra Tarkowskiego  reprezentującego Centrum Cyfrowe Projekt: Polska, Paulinę Garstkę z Social Innovation Lab, Goodbrand Social Innovation Partners oraz Jacka Kowalskiego – Członka Zarządu Orange Polska.

W ostanim Miasteczku Myśli wzięło udział ponad 160 osób, a w czterech edycjach gościliśmy już ponad 540 uczestników.  Zabieramy się więc do pracy nad kolejnym spotkaniem, na które już teraz Was serdecznie zapraszamy.

Udostępnij: 4. Miasteczko Myśli – filmowe podsumowanie
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Car. wybierz ikonę