Innowacje

Rozwijamy Orange Finanse (0)

Aleksandra Wójcik

28 stycznia 2015

Rozwijamy Orange Finanse

Cztery miesiące temu uruchomiliśmy wspólnie z mBankiem projekt Orange Finase. Po nieco ponad kwartale działania możemy powiedzieć, że zainteresowanie jest bardzo duże. Od października ub r. rachunki otworzyło ponad 47 tys. osób. Wiemy też, że z naszej oferty chcą skorzystać nie tylko klienci indywidualni, dlatego od dziś z oferty firmowej Orange Finanse mogą skorzystać także mikrofirmy, czyli osoby prowadzące jednoosobową działalność gospodarczą. Z pewnością najbardziej zainteresuje je możliwość otrzymania na start limitu kredytowego w wysokości, aż 10 tysięcy złotych. To nie jedyna korzyść z posiadania konta w Orange Finanse. Za założenie i prowadzenie konta przez 6 miesięcy opłata wynosi 0 zł, a po upływie tego czasu, konto może pozostać bezpłatne – wystarczy korzystać z konta. Do rachunku bankowego każdy klient dostanie także za 0 zł kartę debetową, którą można płacić w Polsce, za granicą i przez internet, a do tego drugą kartę – naklejkę, pozwalającą na wygodne płacenie zbliżeniowo. Z kart również można korzystać bezpłatnie – przez 6 miesięcy w promocji a potem by nie płacić 5 zł za kartę wystarczy za ich pomocą wykonać nie mniej niż 5 transakcji miesięcznie. Kart warto używać z jeszcze jednego powodu. Płacąc nimi można dostać zwrot 5 proc. kwot zrealizowanych transakcji. Maksymalnie może to być 100 zł miesięcznie więc łatwo policzyć, że w ciągu pół roku za używanie karty można dostać aż 600 zł. Żeby nie zabrakło wisienki na torcie, dodam, że za wypłaty gotówki z bankomatów Euronet oraz wpłaty gotówki we wpłatomatach mBanku, Euronetu i CashLine także są bezpłatne, a już w lutym będzie można płacić również smartfonem dzięki zintegrowanej usłudze NFC. Konto można otworzyć za pomocą aplikacji pobranej na smartfon, przez internet  na stroni www.OrangeFinanse.com oraz w jednym z 900 salonów Orange. Szczegóły oferty znajdziecie na stronie www.orangefinanse.com.
a605d6b6cc19e9fbf3ad2aca7f39400b08b

Udostępnij: Rozwijamy Orange Finanse
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Gwiazda. wybierz ikonę

Film

„Hiszpanka” intryguje, sprawdź sam (0)

Aleksandra Wójcik

28 stycznia 2015

„Hiszpanka” intryguje, sprawdź sam

Byliśmy z kamerą na specjalnym pokazie naszej koprodukcji „Hiszpanka”. Film wszedł do kin w ostatni weekend. Film to nietuzinkowo pokazana historia Powstania Wielkopolskiego. Krytycy chwalą wizualną stronę filmu, ale nie wszystkich przekonuje historia pełna duchów, telepatii i parapsychologii. Ja też mam swoje zdanie na ten temat i ciekawa jestem Waszej opinii. Stąd mam dla Was szybki konkurs, w którym do wygrania jest pięć podwójnych biletów do Multikina. Oczywiście wygrywa ten kto pierwszy odpowie na pytanie: jak nazywa się aktor, który zagrał w filmie „Hiszpanka” mroczną postać Dr Manfreda Abuse?. Na wasze odpowiedzi czekam do piątku do końca dnia. Zwycięzców poznacie w poniedziałek w komentarzu pod wpisem. Zachęcam Was do korzystania z akcji Środy z Orange dzięki, której możecie kupić dwa bilety w cenie jednego na środowy seans.

Udostępnij: „Hiszpanka” intryguje, sprawdź sam
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Serce. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

4. Miasteczko Myśli – filmowe podsumowanie (0)

Monika Kulik

27 stycznia 2015

4. Miasteczko Myśli – filmowe podsumowanie

Mam dla Was filmową relację z 4. Miasteczka Myśli – wydarzenia, które zdążyło już wpisać się w przestrzeń otwartej dyskusji na ważne z punktu widzenia gospodarki, społeczeństwa i biznesu w Polsce sprawy.

Tematem naszego ostatniego spotkania było: „Zaangażowanie w świata zmienianie”. Do wymiany poglądów na temat zmian społecznych inspirowanych nowymi technologiami zaprosiliśmy: dr Bohdana Wyżnikiewicza z Instytutu Badań nad Gospodarką Rynkową, Michała Pawelec, prezesa firmy Blablacar, prof. Kazimierza Krzysztofka ze Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej, dr Aleksandra Tarkowskiego  reprezentującego Centrum Cyfrowe Projekt: Polska, Paulinę Garstkę z Social Innovation Lab, Goodbrand Social Innovation Partners oraz Jacka Kowalskiego – Członka Zarządu Orange Polska.

W ostanim Miasteczku Myśli wzięło udział ponad 160 osób, a w czterech edycjach gościliśmy już ponad 540 uczestników.  Zabieramy się więc do pracy nad kolejnym spotkaniem, na które już teraz Was serdecznie zapraszamy.

Udostępnij: 4. Miasteczko Myśli – filmowe podsumowanie
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Dom. wybierz ikonę