;

Ruszyliśmy z przedsprzedażą Samsunga Galaxy Note 7 (0)

Wojtek Jabczyński

26 sierpnia 2016

Ruszyliśmy z przedsprzedażą Samsunga Galaxy Note 7

Jeśli, jako pierwsi chcecie mieć Samsunga Galaxy Note 7 i dodatkowo dostać w prezencie Gear VR, to mamy dla Was dobrą wiadomość. Właśnie ruszyliśmy z jego przedsprzedażą w Orange, a wysyłka smartfonów zacznie się 31 sierpnia. Oferta jest dostępna zarówno dla klientów biznesowych, jak i indywidualnych. Szczegóły znajdziecie tutaj. Note 7 to najnowszy i bardzo zaawansowany model z popularnej linii Galaxy. Znakiem szczególnym tej serii jest rysik S pen, który czyni cuda. W tym modelu daje m.in. możliwość pisania… pod wodą. To także pierwszy telefon, do którego produkcji użyto szkła Gorilla Glass 5 i pozwala na  odtwarzanie wideo HDR. Nie będę się dalej rozpisywał o telefonie. Inni zrobili to już lepiej i obiektywniej. Polecam choćby tekst na serwisie SpidersWeb.
56476ae7c91b379dbd35b90adfdfcdc291b e68278175784dd200e121d24420b6fd5b7a

Udostępnij: Ruszyliśmy z przedsprzedażą Samsunga Galaxy Note 7
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samolot. wybierz ikonę

;

Orange Polska nie pobiera opłat za połączenia z Włochami i za usługi w roamingu (0)

Wojtek Jabczyński

25 sierpnia 2016

Orange Polska nie pobiera opłat za połączenia z Włochami i za usługi w roamingu

Włochy dotknęła wielka tragedia. W wyniku trzęsienia ziemi setki ludzi straciły życie a tysiące dach nad głową i swój dorobek. Chcemy pomóc naszym klientom i ułatwić im kontakt z ich najbliższymi – rodzinami i przyjaciółmi, którzy przebywają we Włoszech. Dlatego podjęliśmy decyzję o rezygnacji z naliczania opłat za połączenia wykonane z Polski do Włoch, a także za połączenia wykonane i odebrane oraz SMS-y, MMS-y i transfer danych w roamingu we Włoszech. Dotyczy to wszystkich klientów korzystających z planów abonamentowych, którzy dzwonili i będą dzwonić do Włoch i z Włoch od 24 sierpnia, aż do 28 sierpnia włącznie.

Udostępnij: Orange Polska nie pobiera opłat za połączenia z Włochami i za usługi w roamingu
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Serce. wybierz ikonę

Bezpieczeństwo

Konkurs Bezpiecznie Tu i Tam (0)

Monika Kulik

25 sierpnia 2016

Konkurs Bezpiecznie Tu i Tam

Wielkimi krokami zbliża się początek roku szkolnego. To dobra okazja, aby zaprosić Was do konkursu Bezpiecznie Tu i Tam Fundacji Orange, w którym wspólnie uczymy najmłodszych zasad bezpiecznego i mądrego korzystania z sieci.

Konkurs skierowany jest do szkół podstawowych, a pomyślany jest tak, aby uczestniczyli w nim nie tylko nauczyciele i dzieci, ale też rodzice.  Szkoły otrzymują od nas materiały edukacyjne i przez kilka miesięcy wykonują określone zadania, zdobywając punkty dla swojej szkoły.  Są zadania dla nauczycieli, dla dzieci i dla rodziców. Wspólnie pracujemy na sukces szkoły, ale przede wszystkim zdobywamy konkretną wiedzę na temat bezpiecznych zachowań w sieci.

Na najlepszych czekają nagrody – wyposażenie pracowni multimedialnej o wartości 30 000 zł i 10 zestawów sprzętu dydaktycznego o wartości 5000 zł każdy. A do tego w trakcie programu proponujemy nagrody dodatkowe w konkursach dla dzieci.
Podczas pierwszego zebrania organizacyjnego w szkole Waszych dzieci  – zaproponujcie, żeby szkoła zgłosiła się do naszego konkursu. Na zgłoszenia szkół czekamy do 30 września.

A już dziś możecie skorzystać z internetowego kursu dla rodziców Bezpiecznie Tu  i Tam, aby potem wspólnie z dziećmi ustalić zasady nauki i zabawy w sieci.

Szczegóły konkursu na stronie www.fundacja.orange.pl/kurs/konkurs.

Udostępnij: Konkurs Bezpiecznie Tu i Tam
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Flaga. wybierz ikonę