Smartfony za punkty PAYBACK (0)

Wojtek Jabczyński

13 listopada 2013

Smartfony za punkty PAYBACK

Sezon świątecznych zakupów rozkręca się i pewnie szukacie sposobów, aby wydać jak najmniej. Dlatego wprowadziliśmy kolejną możliwość tańszego kupienia smartfona, czy modemu. Jeśli korzystacie z programu PAYBACK, teraz zgromadzone punkty obniżą Wam ich cenę. Każdy tysiąc punktów równa się 10 zł obniżki. Wiem, że czekaliście na taką opcję, bo kilka razy zahaczaliście mnie o to na blogu. Punkty na tańsze urządzenia możecie wymienić zarówno w salonach sprzedaży, jak i w naszym e-sklepie.

87059af800a6a773bfa87aa55692da31598

Udostępnij: Smartfony za punkty PAYBACK
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Ciężarówka. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Zagłosuj na nasz Raport Społeczny! (0)

Monika Kulik

12 listopada 2013

Zagłosuj na nasz Raport Społeczny!

Czy firma może być dobrym sąsiadem? Jaki wpływ na środowisko ma nasza działalność biznesowa? Jak firma traktuje swoich pracowników? Dlaczego wspiera organizacje pozarządowe i angażuje się w rozwiązywanie problemów społecznych? – na te i inne pytania możecie znaleźć odpowiedź w raportach Społecznej Odpowiedzialności.

Takie raporty publikuje coraz więcej firm, także w Polsce. Są one najczęściej sporządzane według międzynarodowych standardów raportowania społecznego, które mówią, jakie dane firma powinna ujawniać i w jaki sposób. Niektóre z raportów sprawdzane są jeszcze przez niezależnego audytora. Nie przypominają więc ulotek reklamowych ani materiałów public relations, ale bardziej roczne raporty finansowe korporacji – pełne danych, tabel i liczb. Mówimy, że te raporty pokazują pozafinansowe wskaźniki funkcjonowania firmy na rynku.

My również od kilku lat wydajemy Raport Społecznej Odpowiedzialności Orange Polska, w którym pokazujemy nasz wpływ na otoczenie społeczne i przyrodnicze. Integracja cyfrowa, edukacja w zakresie nowych technologii, dbałość o bezpieczeństwo produktów i ich użytkowników, odpowiadanie na oczekiwania klientów, zagwarantowanie bezpiecznego i inspirującego miejsca pracy, zaangażowanie w rozwiązywanie problemów społecznych czy dbałość o czyste środowisko- to tematy, o których piszemy.

0318352b755da94e1e06b9692273951047b

Jeśli podoba Wam się Raport Społecznej Odpowiedzialności Orange Polska 2012, znajdujecie w nim ciekawe informacje na temat naszej firmy, a także odpowiedź na pytanie, co robi Orange, by być firmą odpowiedzialną społecznie – zapraszam do głosowania na nas w Konkursie Raporty Społeczne. A przy okazji zobaczcie, co inne korporacje piszą o swojej społecznej odpowiedzialności.

Udostępnij: Zagłosuj na nasz Raport Społeczny!
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Drzewo. wybierz ikonę

Innowacje

Koduj dla Polski – reportaż (0)

Marek Wajda

12 listopada 2013

Koduj dla Polski – reportaż

Ekipa Koduj dla Polski jest już po pierwszych warsztatach. Inicjatywa organizowana przez Fundację ePaństwo łączy deweloperów i programistów, urzędników, którzy podpowiedzą jak wspomóc w codziennej pracy oraz mieszkańców, którzy mają pomysł na użyteczne aplikacje.
Na razie działają w sześciu miastach: Krakowie, Warszawie, Wrocławiu, Poznaniu, Olsztynie i Międzyrzecu Podlaskim. Odbyły się już pierwsze spotkania, pierwsze z nich w Krakowie. Zapraszam na relację z tego wydarzenia.

Jak Wam się podoba inicjatywa? Może macie jakieś pomysły na ciekawe aplikacje?

Udostępnij: Koduj dla Polski – reportaż
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Flaga. wybierz ikonę