Sieć

Sto tysięcy klientów VDSL (0)

Wojtek Jabczyński

18 czerwca 2014

Sto tysięcy klientów VDSL

Okrągła cyfra zawsze jest dobrym pretekstem aby się nią pochwalić. Zatem właśnie przekroczyliśmy 100 tys. klientów, którzy korzystają z internetu stacjonarnego w technologii VDSL o maksymalnej prędkości do 80 Mb/s. Jego udział w sprzedaży wzrósł z 31 proc. na początku 2013 do 71 proc. obecnie. Oznacza to, że ponad 2/3 klientów wybiera szybki internet, tam gdzie są takie możliwości techniczne. Przypomnę, że jeśli decydujecie się na naszą ofertę stacjonarna zawsze macie transfer danych bez ograniczeń, do tego atrakcyjne gadżety za 1 zł przy zakupie on-line np. nawigację, czy słuchawki oraz możliwość korzystania z Orange FunSpot.

9b40c0ce1746a5cbe09b7d4021b3567db1a

Udostępnij: Sto tysięcy klientów VDSL
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Ciężarówka. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Finał programu Twoja Perspektywa (0)

Agnieszka Świetochlowska

17 czerwca 2014

Finał programu Twoja Perspektywa

Zakończyliśmy V edycje programu Twoja Perspektywa. W ostatni piątek podczas spotkania podsumowaliśmy tę edycję.  Zorganizowaliśmy 31 Dni Orange – wydarzeń na uczelniach, w których wzięło  700 studentów w 50 specjalistycznych warsztatach prowadzonych przez pracowników Orange, a ponad 10 tys. młodych ludzi odwiedziło nasze stoisko. W program zaangażowanych jest 35 Ambasadorów i  11 naszych Doradców Rozwoju Zawodowego. W tym roku po raz pierwszy w programie wzięli udział Mentorzy – pracownicy Orange Polska, absolwenci uczelni partnerskich, których zadaniem było wsparcie Ambasadorów na uczelniach. Biorący udział w programie studenci mogą odbyć płatne praktyki w Orange Polska, a część z nich otrzymała od firmy propozycję zatrudnienia.

Udostępnij: Finał programu Twoja Perspektywa
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Filiżanka. wybierz ikonę

Muzyka

Ostatni dzień Orange Warsaw Festival 2014 (0)

Aleksandra Urbańska

17 czerwca 2014

Ostatni dzień Orange Warsaw Festival 2014

Trzeci i zarazem ostatni dzień festiwalu za nami!  Wielu wrażeń i muzycznych atrakcji dostarczyli nam 15 czerwca m.in. Jurassic 5, Limp Bizkit, Kasabian i Outkast. Na koniec swoiste after party przygotował David Guetta. Szalone pląsy z najlepszym DJ-em świata, który na Narodowym urządził prawdziwe widowisko muzyczne i wizualne trwały aż do trzeciej w nocy.

W filmowym skrócie wyglądało to tak:

Udostępnij: Ostatni dzień Orange Warsaw Festival 2014
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Klucz. wybierz ikonę