;

Taniej dla klientów TP (0)

Wojtek Jabczyński

2 grudnia 2011

Taniej dla klientów TP

Newsy o tym, jak wydać mniej kasy zawsze się przydają, dlatego podpowiadam kolejny pomysł na oszczędności. Tylko dla klientów TP, przygotowaliśmy specjalną „Strefę Korzyści”, która daje Wam zniżki w różnych sklepach oraz punktach usługowych. Dotyczy to m.in. kupowania książek, jedzenia, opłat za kursy językowe i zajęcia sportowe. Rabaty to nawet kilkadziesiąt procent, więc warto się nad nimi pochylić i przeliczyć. Na dzień dobry proponujemy usługi: merlin.pl, Alma 24, Pizza Dominium, Lingua Nova, Dent-a-Medical, Fantasy Park. Aby z nich skorzystać musicie mieć jakąkolwiek usługę świadczoną przez TP i opłaconą aktualną fakturę. Szczegóły na www.strefakorzysci.pl

Udostępnij: Taniej dla klientów TP
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Car. wybierz ikonę

;

Raport społeczny Grupy TP (0)

Monika Kulik

1 grudnia 2011

Raport społeczny Grupy TP

Ostatnio byłam bardzo monotematyczna. Na pytanie – co słychać?, nad czym pracujesz?, co nowego? – odpowiadałam „ robię raport”.

I oto jest – „Raport społecznej odpowiedzialności Grupy TP” – kilka miesięcy pracy, kilkadziesiąt osób, przygotowujących informacje, by powstał dokument podsumowujący nasze działania CSR z ostatnich 4 lat. Trochę się tego uzbierało i przyznam, że dużym wyzwaniem było dla mnie ubranie tego w przejrzystą i ciekawą formę. Mam nadzieję, że się udało.

W raporcie staraliśmy się w kompleksowy sposób opowiedzieć, czym dla nas jest CSR i jak odpowiadamy na najważniejsze wyzwania społeczne dla naszej branży – budowanie społeczeństwa informacyjnego, innowacje społeczne, bezpieczeństwo usług czy ekologiczne aspekty związane z rozwojem nowoczesnych technologii. Znajdziecie tu też informacje o tym, jak wyglądają u nas kwestie pracownicze czy zaangażowanie społeczne. A wszystkie informacje podane wg. międzynarodowych standardów raportowania GRI, poddane niezależnemu audytowi.

Zapraszam do lektury raportu i relacji ze spotkania z dziennikarzami.

Udostępnij: Raport społeczny Grupy TP
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Tree. wybierz ikonę

;

Drugi telefon za złotówkę bez umowy (0)

Wojtek Jabczyński

1 grudnia 2011

Drugi telefon za złotówkę bez umowy

W ubiegłym roku przed świętami chętnie korzystaliście z promocji, w której można było dostać drugi telefon bez umowy za złotówkę. Dlatego powtarzamy ten pomysł licząc, że nie zmieniliście zdania i będzie to świetny prezent pod choinkę. Przygotowaliśmy kilka „złotówkowych” modeli do wyboru: Nokia C2-01, Nokia E52, Samsung Avila NFC, Sony Ericsson Xperia X8 i Sony Ericsson Hazel. Żeby dodatkowo Was zachęcić do promocji obniżyliśmy również ceny telefonów w e-sklepie, do których możecie wziąć dodatkowy aparat. I tak np. HTC 7 Mozart i Nokia E6 w Delfinie i Pelikanie za 79,90 kosztują teraz 3 zł zamiast 229 zł. W tych samych abonamentach Sony Ericssona arc S również znajdziecie za 3 zł (wcześniej 399 zł). Szczegóły promocji i obniżki telefonów znajdziecie tutaj.

OR_615_153

Udostępnij: Drugi telefon za złotówkę bez umowy
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Plane. wybierz ikonę