Urz─ůdzenia

Testujemy Alcatela Idol 4 (0)

Michał Rosiak

Testujemy Alcatela Idol 4

Zosta┼éem fanbojem ­čÖé Oczywi┼Ťcie troch─Ö ┼╝artuj─Ö, tym niemniej obserwuj─Ö przez ostatnie lata rozw├│j „oddzia┼éu smartfonowego” Alcatela i ich powr├│t z wielkim przytupem do ┼Ťwiatowej czo┼é├│wki. Nie wierzycie, albo „nie kupujecie chi┼äszczyzny”? Je┼Ťli to drugie, to mo┼╝e nie przygl─ůdajcie si─Ö sk─ůd pochodzi wi─Ökszo┼Ť─ç Waszych gad┼╝et├│w – mo┼╝e si─Ö to okaza─ç przyczynkiem do sporej traumy ­čśÇ Je┼Ťli to pierwsze – stawiam Wam wyzwanie. Znajd┼║cie telefon, kt├│ry tyle umie, ze mniejsz─ů cen─Ö (pomijaj─ůc oczywi┼Ťcie marki kompletnie nieznane w Europie).

A co potrafi Alcatel Idol 4? Zobaczcie sami!

Udost─Öpnij: Testujemy Alcatela Idol 4
Please prove you are human by selecting the Key. wybierz ikon─Ö
prosz─Ö zaznaczy─ç zgod─Ö

12 tysi─Öcy osób na Orange Video Fest (0)

Stella Widomska

12 tysi─Öcy osób na Orange Video Fest

Ca┼ékiem niedawno zaprasza┼éam Was na trzeci─ů edycj─Ö Orange Video Fest. Bawili┼Ťmy si─Ö razem ju┼╝ tydzie┼ä temu i uda┼éo nam si─Ö pobi─ç kolejny rekord frekwencyjny. Tak, by┼éo nas a┼╝ 12 tysi─Öcy! Sami zobaczcie jak to wygl─ůda┼éo.

Udost─Öpnij: 12 tysi─Öcy osób na Orange Video Fest
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Plane. wybierz ikon─Ö
prosz─Ö zaznaczy─ç zgod─Ö

Zosta┼ä postaci─ů z Biblii (0)

Stella Widomska

Zosta┼ä postaci─ů z Biblii

Jaki┼Ť czas temu informowa┼éam Was, ┼╝e Orange Polska zosta┼é partnerem technologicznym Biblii Audio Superprodukcji. Do projektu zosta┼éo zaanga┼╝owanych oko┼éo 300 aktor├│w, w tym czo┼é├│wka polskich gwiazd ma┼éego i du┼╝ego ekranu, m.in.: Jerzy Trela (B├│g), Adam Woronowicz (Jezus Chrystus), Krystyna Janda (narratorka w Ewangelii wg ┼Üwi─Ötego Mateusza), Ma┼égorzata Ko┼╝uchowska (narratorka w Ewangelii wg ┼Üwi─Ötego Jana), Wojciech Malajkat (narrator w Apokalipsie wg ┼Üwi─Ötego Jana), Mariusz Benoit, Cezary ┼╗ak, Anna Polony czy wreszcie Teresa Lipowska. Teraz macie szans─Ö, aby w┼Ťr├│d tych nazwisk pojawi┼éo si─Ö Wasze. Wystarczy wzi─ů─ç udzia┼é w naszym konkursie, aby u┼╝yczy─ç g┼éosu jednej z biblijnych postaci. Do dzie┼éa i powodzenia! ­čÖé

A ju┼╝ nied┼éugo, bo 18 lipca zapraszam Was na koncert Biblii Audio Superprodukcji. Wiecz├│r u┼Ťwietni─ů m.in. Krystyna Janda, Wojciech Malajkat i Adam Woronowicz. Szczeg├│┼éy ju┼╝ wkr├│tce.

a693d83149b8c0f4edc4e5fe6d5cbc050f7

Udost─Öpnij: Zosta┼ä postaci─ů z Biblii