Muzyka

Kasia Barys

20 marca 2012

The Prodigy na OWF

Jeśli dla kogoś Linkin Park to za mało, mam kolejny hit – The Prodigy. Charakterystyczny początek piosenki „Firestarter” każdego naładuje energią. Ich muzyka popłynie podczas Orange Warsaw Festival już 10 czerwca! Kolejna gwiazda została oficjalnie potwierdzona.

Ruszyła też sprzedaż biletów. Przez pierwszy tydzień będą dostępne w sprzedaży tylko dla klientów Orange. By kupić bilet wystarczy wysłać SMS z sieci Orange na numer 693 z hasłem OWF2012. Chwilę później zostanie wysłany SMS zwrotny z unikalnym kodem. Pozostali fani będą mogli kupować bilety od poniedziałku 26 marca w punktach sprzedaży eBilet i Empik oraz na www.ticketpro.pl.

Szczegóły przedsprzedaży znajdziecie również na stronie festiwalu, na profilu orangewarsawfestival na Facebooku, w radiu Eska i Eska Rock oraz na portalach orange.pl, onet.pl. Bilety będzie można kupić na www.orangewarsawfestival.pl. Tam też podane są wszystkie ceny pojedynczych biletów i karnetów.

Udostępnij: The Prodigy na OWF
Please prove you are human by selecting the Key. wybierz ikonę

Urządzenia

Mobilny router do plecaka (0)

Wojtek Jabczyński

20 marca 2012

Mobilny router do plecaka

Kilka miesięcy temu jeden z dziennikarzy przekonywał mnie do zalet mobilnego routera Wi-Fi, z którego namiętnie korzystał razem z kolegami. Od dzisiaj Orange będzie przekonywało was, że to naprawdę świetny pomysł zwłaszcza, że pogoda kusi, aby się ruszyć z domu. Jeśli się nie mylę to pierwsza, duża kampania medialna takiego urządzenia. Proponujemy router Huawei E587, który obsługuje prędkości do 42 Mb/s z ofertą Orange Free. Jakie macie korzyści? Jednoczesny dostęp do Internetu nawet dla 5 osób. Łatwe podłączenie urządzeń obsługujących W-Fi: smartfonów, czytników e-booków, netbooków, tabletów, konsol do gier, a wszystko to bez potrzeby przekładania modemu, czy karty SIM oraz instalowania oprogramowania. Dodatkowo router ma kieszonkowy rozmiar i wytrzymałą baterię. Czy trzeba czegoś więcej 🙂

Udostępnij: Mobilny router do plecaka
Please prove you are human by selecting the Key. wybierz ikonę

;

Smartfon za doładowanie (0)

Wojtek Jabczyński

19 marca 2012

Smartfon za doładowanie

Jeśli macie mixa i chcecie zdobyć smartfona Sony Ericsson Xperia neoV zajrzyjcie na nasz profil na Facebooku, gdzie przygotowaliśmy szybki i prosty konkurs. Wystarczy zarejestrować numer telefonu w specjalnej aplikacji  i tego samego dnia doładować konto za minimum 10 zł. Wtedy zdobywacie pierwsze 5 punktów. Potem za polecenie w aplikacji znajomego, który tego samego dnia również doładuje swoje konto, przyznajemy kolejny punkt. Pięciu z Was, którzy zgromadzą ich najwięcej na koniec konkursu dostanie tego smartfona.

Sony Ericsson Xperia-neoV

Udostępnij: Smartfon za doładowanie
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Flag. wybierz ikonę