;

Tniemy ceny również dla biznesu (0)

Wojtek Jabczyński

13 kwietnia 2015

Tniemy ceny również dla biznesu

Wielokrotnie pisałem Wam o szalonych dniach, w których możecie kupić taniej smartfony. Teraz analogiczną ofertę, ale z innymi telefonami, przygotowaliśmy także dla firm. Dlatego jeśli macie działalność gospodarczą, warto rozważyć naszą propozycję. Promocja „Tniemy ceny”  trwa do 16 kwietnia. Oto smartfony, które możecie jeszcze kupić taniej: iPhone 5s 16 GB za 499 zł (stara cena 699 zł) w planie Orange BIZ 125; Lumia 830 za 9 zł (stara cena 149 zł) w planie Orange BIZ 90; iPhone 4s 8 GB za 39 zł w planie Orange BIZ 60, HTC Desire 620 za 9 zł (stara cena 299 zł) w planie Orange BIZ 40 oraz LG 4G LTE Spirit 6 za 9 zł (stara cena 319 zł) w planie Orange BIZ 40. Wszystkie ceny netto. Umowy podpisujecie na 24 miesiące. Oferta dostępna dla nowych klientów, przedłużających umowy oraz przenoszących numer.
77dfad31c7cc620d2d8a4ab1b3ac0a43b01

Udostępnij: Tniemy ceny również dla biznesu
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Star. wybierz ikonę

Innowacje

Co mówią do nas marki? wywiad z Pawłem Tkaczykiem 1/2 (0)

Marta Krajewska

9 kwietnia 2015

Co mówią do nas marki? wywiad z Pawłem Tkaczykiem 1/2

Marki są wszędzie. Każda firma ma swój brand i konkretny przekaz. Just do it, łączymy ludzi, bądźmy delikatni, … Co mówią do nas marki? Co my im odpowiadamy? Jak zmienia się komunikacja marek z klientami w czasach social media? I dlaczego nie można już nikomu zakleic ust plastrem? O tym rozmawiamy z Pawłem Tkaczykiem, ekspertem ds. marki. Miłego oglądania 🙂

Za tydzień zapraszam na drugą część rozmowy – Paweł zdradzi, jak zbudować markę osobistą.

PS. Uwaga, konkurs: co mówi do Was marka „blog orange”? Najciekawsze pomysły nagrodzę gadżetami od Orange. Na odpowiedzi czekam do końca dnia w poniedziałek.

Udostępnij: Co mówią do nas marki? wywiad z Pawłem Tkaczykiem 1/2
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Tree. wybierz ikonę

Muzyka

Wywiad z Gooralem – artystą Orange Warsaw Festival 2015 (0)

Kasia Barys

9 kwietnia 2015

Wywiad z Gooralem – artystą Orange Warsaw Festival 2015

Do Orange Warsaw Festival 2015 jeszcze 2 miesiące. Póki co zapraszam Was na krótki wywiad z Gooralem, który zagra w piątek 12 czerwca.  To będzie na pewno mocno energetyczny koncert. Zobaczcie, co powiedział między innymi na temat swoich muzycznych inspiracji.

Udostępnij: Wywiad z Gooralem – artystą Orange Warsaw Festival 2015
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Truck. wybierz ikonę