Urządzenia

To nie Bond jest dziś prawdziwą gwiazdą (0)

Czytelnicy Bloga

26 października 2012

To nie Bond jest dziś prawdziwą gwiazdą

Długo wyczekiwana premiera najnowszego filmu z serii o Bondzie już dziś! Daniel Craig powraca, a wraz z nim Jaguar XJ L, piękne kobiety i pyszne martini. Filmu jeszcze nie widziałam, ale z ręką na sercu mogę polecić Wam gadżet, który podobnie jak James Bond został przetestowany w Orange w ekstremalnych warunkach i egzamin ten zdał na piątkę. Więcej specyfikacji telefonu w tym miejscu.

Xperia T jest wyposażona w ekran HD o przekątnej 4,6 cala (z technologią Mobile BRAVIA Engine), dwurdzeniowy procesor 1,5 GHz i system Android Ice Cream Sandwich. Telefon to także 13-megapikselowy aparat z możliwością nagrywania w rozdzielczości full HD oraz funkcją One touch działającą w technologii zbliżeniowej NFC.

Telefon wyróżnia się eleganckim wyglądem, tylna część obudowy pokryta jest gumowanym tworzywem, a czarna tafla ekranu i boczny panel wygięty w charakterystyczny łuk dają wrażenie obcowania z telefonem, w którym przy projektowaniu wygląd odgrywał naprawdę ważną rolę. A niestety coraz mniej ostatnio ładnych, klasycznych czarnych smartfonów.

Żeby w pełni docenić możliwośći telefonu Jamesa Bonda obejrzyjcie naszą wideorecenzję na orange.pl :]

Udostępnij: To nie Bond jest dziś prawdziwą gwiazdą
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samochód. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Weekend z bezpłatnym Facebookiem i nowe iPady (0)

Wojtek Jabczyński

26 października 2012

Weekend z bezpłatnym Facebookiem i nowe iPady

Jak w każdy ostatni weekend miesiąca, mamy dla Was coś ciekawego do testowania. Od dziś od godz. 12.00 do niedzieli do godz. 23:59 będziecie mogli za darmo korzystać z mobilnego dostępu do Facebooka przez swoje komórki. Aby aktywować promocję w podanym terminie, wyślijcie SMS-a o treści W pod bezpłatny numer 80200. Po otrzymaniu potwierdzenia wejdźcie na portal m.orange.com i kliknijcie na baner kierujący do serwisu m.facebook.com. Oferta jest dostępna dla wszystkich klientów Orange z małym wyjątkiem. Niestety z przyczyn technicznych nie mogliśmy odpalić promocji dla klientów najnowszych Smart planów. I jeszcze informacja dla fanów Apple. Nowe iPady oczywiście pojawią się w ofercie Orange. Szczegóły tradycyjnie podamy w dniu premiery.

5262f64ae33b180b41efaf11f67459c5ae4

Udostępnij: Weekend z bezpłatnym Facebookiem i nowe iPady
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Drzewo. wybierz ikonę

Głosujcie na nas! (0)

Ryszard Kaminski

Głosujcie na nas!

Dziś prośba. Rozpoczął się plebiscyt na najlepszy projekt PR nagrodzony do tej pory Złotym Spinaczem. Jak może pamiętacie my zdobyliśmy go w 2010 roku. Wszystko z okazji okrągłego 10-lecia tej nagrody. Oczywiście stanęliśmy w szranki i… liczymy na Wasze wsparcie.

Głosowanie internautów już się rozpoczęło i potrwa do 12 listopada. Jeśli chcecie nam pomóc wejdźcie tutaj i głosujcie na platformę blogową. Rywalizujemy z 20 innymi projektami i tylko od Was zależy czy zdobędziemy statuetkę dziesięciolecia. W imieniu wszystkich blogerów Orange z góry wielkie dzięki :o))

PlayWyłącz głos
Udostępnij: Głosujcie na nas!
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Flaga. wybierz ikonę