Innowacje

Tydzień bez kabla – czas na Szusz (0)

Marek Wajda

14 maja 2013

Tydzień bez kabla – czas na Szusz

Przez najbliższy tydzień uroki mobilnego internetu poznawać będzie vlogerka   Szusz. Od wczoraj swoje wpisy i vlogi zamieszcza dzięki korzystając z Orange Free.
Kamil Scheicht opublikował właśnie vlog z podróży do Bielska Białej, gdzie wykonywał nasze zadania.

A jak Kamil ocenia Orange Free? – Na co dzień mam Internet w innej firmie, używam go okazyjnie i miałem już pewne sytuacje w których musiałem resetować połączenie, a w Orange jeszcze nie musiałem tego robić. Trudno jakoś wyolbrzymiać i chwalić, ale uważam, że Internet w Orange jest git. Wszystko chodzi szybko, nie zauważyłem problemów. Filmy z youtube odtwarzane są płynnie, a upload nie był zły, choć troszkę dłużej niż internetu stacjonarnego – mówi.
Wkrótce opublikuje też filmy z testowania Orange Free. A wy do czwartku na profilu Orange możecie wygrać tablet Samsung z mobilnym internetem.

Udostępnij: Tydzień bez kabla – czas na Szusz
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Serce. wybierz ikonę

Muzyka

Na kogo czekają polskie gwiazdy podczas OWF? (0)

Aleksandra Wójcik

14 maja 2013

Na kogo czekają polskie gwiazdy podczas OWF?

Wielkimi krokami zbliżamy się do tegorocznego OWF. Już za 12 dni zaznamy długo oczekiwanej uczty muzycznej. Z pewnością podczas dwóch dni festiwalu każdy znajdzie coś dla siebie.

Często zdarza się, że w życiu osobistym i zawodowym mamy swoich idoli. Osoba ta wzbudza podziw i jest dla nas inspiracją. Chcielibyście wiedzieć, która z tegorocznych gwiazd Orange Warsaw Festival jest idolem Pauliny Przybysz? Dowiedzieliśmy się tego dla Was i zapraszamy na kolejny materiał z cyklu „Gwiazdy o Gwiazdach”. Okazuje się, że polscy wykonawcy z taką samą niecierpliwością jak ja i Wy czekają, aby zobaczyć i posłuchać swoich idoli na żywo.

PlayWyłącz głos

A Wy, na którego wykonawcę czekacie najbardziej?

Udostępnij: Na kogo czekają polskie gwiazdy podczas OWF?
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Serce. wybierz ikonę

Innowacje

Zarządzaj domem na odległosć – Inteligentny dom (0)

Aleksandra Wójcik

13 maja 2013

Zarządzaj domem na odległosć – Inteligentny dom

Wyobraźmy sobie sytuację, w której jesteśmy poza domem, ale ciągle mamy z nim łączność. Sam dom informuje nas, gdy pod naszą nieobecność dzieje się coś alarmującego. Prywatna ochrona, złożony system zabezpieczeń rodem z Białego Domu? Niekoniecznie, dzięki technologii jest to dużo prostsze – wystarczy smartfon lub tablet. Dla tych, którzy cenią sobie święty spokój i lubią mieć wszystko pod kontrolą mamy usługę, która pozwoli wam zdalnie zarządzać domem.  W pakiecie z Neostradą oraz Neostradą z nielimitowanymi rozmowami i FunPackiem możecie kupić nowoczesny system zarządzania – Inteligentny dom. Inteligentny dom to zestaw czujników zintegrowanych z centralką, która steruje ich pracą.

Przy zakupie usługi otrzymujecie centralę i jeden wybrany przez siebie czujnik w promocyjnej cenie. Do wyboru są m. in.: czujnik zalania, czujnik dymu, czujnik otwarcia drzwi i okien, czujnik ruchu oraz przełącznik gniazdek. Do sterowania nim możecie wykorzystać smartfon lub tablet. Kiedy dzieje się coś niepokojącego otrzymujecie powiadomienie sms-em lub mailem. System możecie kontrolować zdalnie za pomocą komputera podłączonego do internetu lub specjalnej aplikacji mobilnej na smartfonie lub tablecie. Aplikacja przygotowana jest na urządzenia Android w wersji 4.x lub iOS 5.x lub nowszej.

Więcej o nowym pakiecie możecie przeczytać na www.orange.pl

Udostępnij: Zarządzaj domem na odległosć – Inteligentny dom
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Dom. wybierz ikonę