„Tydzień w 20 min” – Dominik Kaznowski (konkurs) (0)

Tomasz Sulewski

28 lutego 2012

„Tydzień w 20 min” – Dominik Kaznowski (konkurs)

Kolejne podsumowanie tygodnia, tym razem wspólnie z Dominikiem Kaznowskim – blogerem, ekspertem branży interaktywnej, pomysłodawcą konkursu na najlepszy blog korporacyjny. Skomentowaliśmy start portalu natemat.pl i szanse na jego powodzenie, akcję „Zwalniamy Jarosława Kuźniara z TVN24„, a w tym kontekście porozmawialiśmy również o różnicach między „starymi” a „nowymi” mediami. Na koniec zaś oceniliśmy wpływa Facebooka na gospodarkę (na podstawie raportu Deloitte’a) i potencjalne zagrożenia, które mogą się w tym kontekście pojawić. Zapraszam 🙂

A jak Wy sądzicie, co może być największym niebezpieczeństwem dla e-gospodarki? Autor odpowiedzi, która mnie najbardziej przekona może liczyć na niespodziankę 🙂

Udostępnij: „Tydzień w 20 min” – Dominik Kaznowski (konkurs)
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samochód. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Promocje doładowań w salonach i mBanku (0)

Wojtek Jabczyński

27 lutego 2012

Promocje doładowań w salonach i mBanku

Od dzisiaj ruszamy z dwoma, mniejszymi promocjami doładowań. Z pierwszej skorzystacie w sieci salonów Orange i TP. Jeśli kupicie w nich doładowanie za 50 zł to otrzymacie ekstra 30 minut na rozmowy z abonentami wszystkich sieci. Wystarczy wysłać darmowego SMS-a z 14-cyfrowym kodem pod numer 8006. Na wykorzystanie bonusa macie 7 dni. Szczegóły tutaj. Drugą promocję znajdziecie na stronie mBanku. Jeśli doładujecie się przez nią za 50 zł to dostaniecie 10 zł na konto promocyjne. Ważność ekstra środków również wynosi 7 dni.

Udostępnij: Promocje doładowań w salonach i mBanku
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Gwiazda. wybierz ikonę

Oscar dla All Star (0)

Bartosz Nowakowski

27 lutego 2012

Oscar dla All Star

Za Wielką Wodą wielkie gale. Po Zachodniej stronie, w Kalifornii, gwiazdy chodzą po czerwonym dywanie. Wszystko w pogoni za oscarową statuetką. Zaś po wschodniej, na Florydzie, gwiazdy latają. Ale nie na firmamencie nieba. Nad obręczami.

Co tu dużo mówić, tu trzeba patrzeć i się zachwycać z nieodzownym pytaniem, czy działa na nich jakakolwiek grawitacja?

To wszystko działo się ostatniej nocy. Ale All-Star Weekend rozpoczął się już w piątek. Wschodzące gwiazdy też szybują w podniebną przygodę:

Trzeba też ponarzekać. Mimo, że wszystko pięknie świeci i wszystko dograne jak w hollywoodzkiej produkcji to nie zachwycił jakoś mocno poziom sobotnich rywalizacji. W konkurencji wsadów wygrał Jeremy Evans. Trzeba przypomnieć, że Blake Griffin w zeszłym roku przeskakiwał samochód. Dlatego oscara raczej nie przyznałbym w tym roku.

I wszystko po to, żeby była dobra zabawa, z „amerykańska” „fun” albo „entertainment”, jak kto woli. Żeby tata z synem, z córką, z żoną, z sympatią przyszedł na trybunę, kupując dużą bułkę w powiększonym zestawie z podwójnymi frytkami i potrójnie wielkim napojem. Bo znaleźć się na trybunie w weekend All-Star, to chyba największe wydarzenie po finale Super Bowl i finale Play off w NBA. Pan Wojciech Michałowicz, chodząca encyklopedia NBA, komentator, podczas zmagań zadał pytanie: „I kto na tym „entertainment” najlepiej zarabia?” Panie Wojtku, my widzowie, jesteśmy na końcu tego łańcucha „etnertainment” pokarmowego.

Udostępnij: Oscar dla All Star
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Filiżanka. wybierz ikonę