Urządzenia

Tylko w Orange Nokia Lumia 830 (0)

Tylko w Orange Nokia Lumia 830

Od dziś, aż do 26 kwietnia tylko w Orange kupicie długo wyczekiwaną Nokię Lumia 830, która działa w wersji Denim, systemu operacyjnego Windows Phone 8.1. Lumia 830 robi świetne zdjęcia i filmy, które są zasługą aparatu PureView ZEISS, o rozdzielczości 10 Mpix wyposażonego w optyczną stabilizację obrazu. Możliwości aparatu – kamery rejestrującej obraz w rozdzielczości Full HD wzbogacają wielokierunkowe mikrofony i zaawansowane opcje redukcji szumów. W efekcie, jakość nagrań jest naprawdę wysoka i to w różnych warunkach, w jakich przyjdzie Wam ochota na filmowanie.  Dzięki zastosowaniu w wyświetlaczu matrycy IPS wykonanej w technologii ClearBlack, ze smartfona można bez problemu korzystać nawet w pełnym słońcu, ciesząc się żywymi barwami wyświetlanego obrazu. Biorąc w dłoń Lumię 830 można odnieść wrażenie, że jest to flagowy model Nokii – Lumia 930. Podobnie jak w nim, mamy tu przedni panel zabezpieczony warstwą szkła Gorilla Glass, aluminiową ramę i wymienną tylną obudowę z funkcją bezprzewodowego ładowania. We wnętrzu kryje się czterordzeniowy procesor Qualcomm Snapdragon 400 – 1,2 GHz, współpraujący z 1 GB RAM, do dyspozycji mamy też 16 GB wbudowanej pamięci – na aplikacje, pliki, zdjęcia i filmy. Całość śmiga naprawdę dobrze, a cena nie wpędzi Was w przesadne stresy. Na początek, nowa Lumię możecie kupić w kolorze czarnym, sukcesywnie będą się pojawiać także inne kolory – pomarańczowy, zielony i biały. Już w lutym w naszym e-sklepie pojawi się wersja, która mnie podoba się najbardziej – piękna i wyglądająca ekskluzywnie wersja czarno-złota.
d9140744586b18071ed7efd95126356c682

Udostępnij: Tylko w Orange Nokia Lumia 830
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Klucz. wybierz ikonę

Innowacje

Rozwijamy Orange Finanse (0)

Rozwijamy Orange Finanse

Cztery miesiące temu uruchomiliśmy wspólnie z mBankiem projekt Orange Finase. Po nieco ponad kwartale działania możemy powiedzieć, że zainteresowanie jest bardzo duże. Od października ub r. rachunki otworzyło ponad 47 tys. osób. Wiemy też, że z naszej oferty chcą skorzystać nie tylko klienci indywidualni, dlatego od dziś z oferty firmowej Orange Finanse mogą skorzystać także mikrofirmy, czyli osoby prowadzące jednoosobową działalność gospodarczą. Z pewnością najbardziej zainteresuje je możliwość otrzymania na start limitu kredytowego w wysokości, aż 10 tysięcy złotych. To nie jedyna korzyść z posiadania konta w Orange Finanse. Za założenie i prowadzenie konta przez 6 miesięcy opłata wynosi 0 zł, a po upływie tego czasu, konto może pozostać bezpłatne – wystarczy korzystać z konta. Do rachunku bankowego każdy klient dostanie także za 0 zł kartę debetową, którą można płacić w Polsce, za granicą i przez internet, a do tego drugą kartę – naklejkę, pozwalającą na wygodne płacenie zbliżeniowo. Z kart również można korzystać bezpłatnie – przez 6 miesięcy w promocji a potem by nie płacić 5 zł za kartę wystarczy za ich pomocą wykonać nie mniej niż 5 transakcji miesięcznie. Kart warto używać z jeszcze jednego powodu. Płacąc nimi można dostać zwrot 5 proc. kwot zrealizowanych transakcji. Maksymalnie może to być 100 zł miesięcznie więc łatwo policzyć, że w ciągu pół roku za używanie karty można dostać aż 600 zł. Żeby nie zabrakło wisienki na torcie, dodam, że za wypłaty gotówki z bankomatów Euronet oraz wpłaty gotówki we wpłatomatach mBanku, Euronetu i CashLine także są bezpłatne, a już w lutym będzie można płacić również smartfonem dzięki zintegrowanej usłudze NFC. Konto można otworzyć za pomocą aplikacji pobranej na smartfon, przez internet  na stroni www.OrangeFinanse.com oraz w jednym z 900 salonów Orange. Szczegóły oferty znajdziecie na stronie www.orangefinanse.com.
a605d6b6cc19e9fbf3ad2aca7f39400b08b

Udostępnij: Rozwijamy Orange Finanse
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Flaga. wybierz ikonę

Film

„Hiszpanka” intryguje, sprawdź sam (0)

„Hiszpanka” intryguje, sprawdź sam

Byliśmy z kamerą na specjalnym pokazie naszej koprodukcji „Hiszpanka”. Film wszedł do kin w ostatni weekend. Film to nietuzinkowo pokazana historia Powstania Wielkopolskiego. Krytycy chwalą wizualną stronę filmu, ale nie wszystkich przekonuje historia pełna duchów, telepatii i parapsychologii. Ja też mam swoje zdanie na ten temat i ciekawa jestem Waszej opinii. Stąd mam dla Was szybki konkurs, w którym do wygrania jest pięć podwójnych biletów do Multikina. Oczywiście wygrywa ten kto pierwszy odpowie na pytanie: jak nazywa się aktor, który zagrał w filmie „Hiszpanka” mroczną postać Dr Manfreda Abuse?. Na wasze odpowiedzi czekam do piątku do końca dnia. Zwycięzców poznacie w poniedziałek w komentarzu pod wpisem. Zachęcam Was do korzystania z akcji Środy z Orange dzięki, której możecie kupić dwa bilety w cenie jednego na środowy seans.

Udostępnij: „Hiszpanka” intryguje, sprawdź sam
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samolot. wybierz ikonę