W Orange łatwiej (0)

Tomasz Owsianko

3 listopada 2011

W Orange łatwiej

Orange startuje dziś z kampanią prezentującą trzy ciekawe rozwiązania dla klientów.Odpowiadają one na Wasze najczęstsze bolączki: jak rozwiązać problem z telefonem czy internetem, skontrolować stan swoich wydatków czy dobrać ofertę do indywidualnych potrzeb.

Nasze reklamy będziecie mieli okazję oglądać przez cały listopad w telewizji, prasie, internecie i na bilbordach. Dziś premierowo jedna z nich.

W kampanii chodzi o dotarcie do naszych klientów z informacją, że mamy dla nich usługi, które pomagają rozwiązać problemy techniczne – forum pomocy technicznej, dobrać najlepszą ofertę – wirtualny doradca Orange czy kontrolować ilość wykorzystanych minut i sms-ów wpisując na telefonie kod (*103*#) bądź wysyłając SMS o treści ILE pod numer 8005. Mam nadzieję, że któraś z nich już wkrótce się Wam przyda.

Udostępnij: W Orange łatwiej
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Key. wybierz ikonę

;

Kibicowanie bez przemocy (0)

Monika Kulik

2 listopada 2011

Kibicowanie bez przemocy

Już 6. raz zapraszamy szkoły do programu „Szkoła bez przemocy”. Co roku staramy się znaleźć temat przewodni dla tej akcji – mówiliśmy już o społecznościach szkolnych czy wolontariacie. Teraz będzie to sport, Euro 2012 to świetna okazja, byśmy porozmawiali o tym, że kibicowanie może być „fair play”. Uwaga, do programu szkoły mogą  się zgłaszać do 10 listopada.

A jakie zadania czekają szkoły? W tym roku mamy m.in.: konkurs na scenariusz „Dnia Fair Play”, konkurs na kodeks fair play, koszulkę promującą ideę Programu, czy na najlepszy zespół kibiców. A wiosną 2012 roku zorganizowana zostanie ogólnopolska akcja zbierania podpisów w szkołach pod listem otwartym do władz RP zwierającym apel o utrzymanie bezpieczeństwa na stadionach.

Podczas inauguracji Programu towarzyszyły nam maskotki EURO 2012 Slavek i Slavko, a młodzież ze Szkoły Podstawowej nr 12 w Warszawie przygotowała pokaz kibicowania. Fajnie, jakbyśmy na stadionach mogli oglądać takie właśnie popisy kibicowania….

Zapraszam do obejrzenia relacji z imprezy.

Udostępnij: Kibicowanie bez przemocy
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the House. wybierz ikonę

;

Wielu chętnych na Mozarta (0)

Redakcja Bloga

2 listopada 2011

Wielu chętnych na Mozarta

Zakończyliśmy nabór chętnych do testowania smartphone`a HTC 7 Mozart. Stronę konkursową odwiedziło ponad 206 tys. osób, z których do konkursu zarejestrowało się dokładnie 39 993. Właśnie spośród nich wybierzemy teraz 2012 testerów. Lista zostanie opublikowana jutro na stronie http://www.testuj.orange.pl/ Dlatego nie zapomnijcie tam zajrzeć. Potem na szczęśliwców czekają zadania konkursowe, a zwycięzcy, czyli 1006 osób zatrzymają na własność testowane telefony.

Udostępnij: Wielu chętnych na Mozarta
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Plane. wybierz ikonę