Wachlarz – nowe podróżnickie spotkania (blogerów i nie tylko ;) (0)

Marek Wajda

23 marca 2013

Wachlarz – nowe podróżnickie spotkania (blogerów i nie tylko ;)

Za nami pierwsze spotkanie z nowego cyklu Wachlarz organizowane przez najbardziej znanych i utytułowanych blogerów Podróżnickich. – Orange przy tym pomyśle współpracował jako partner od samego początku. Stąd też nazwa cyklu – może wyjdzie to trochę marketingowo, ale Orange oferuje szereg usług , i nazwa charakteryzuje zarówno ofertę  firmy jak i rozpiętość tematyczną spotkań – tłumaczy Kuba Górnicki. – Przede wszystkim chcemy aktywnej dyskusji z wszystkimi gośćmi, a nie tylko wykładów – dodaje Ania.
Na pierwszym spotkaniu rozmawiano przede wszystkim o „Reportażu w czasach Facebooka”. Zobaczcie jak było, a jeśli chcecie przyjść na kolejne spotkania szukajcie terminów na blogu Podróżnickich – tam też znajdziecie wkrótce pełne nagrania spotkań.

PlayWyłącz głos

Jak Was zainteresowało zobaczcie pełen zapis.

Udostępnij: Wachlarz – nowe podróżnickie spotkania (blogerów i nie tylko ;)
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samochód. wybierz ikonę

Urządzenia

Nexus 4 i iPad 128 GB w Orange (0)

Wojtek Jabczyński

22 marca 2013

Nexus 4 i iPad 128 GB w Orange

Trzy dni temu nasz fioletowy konkurent ogłosił, że w najbliższym czasie Nexus 4 by LG będzie dostępny tylko u nich i zaczął zapisy. Nic z tych rzeczy! Od dzisiaj macie go w e-sklepowej ofercie Orange. To smartfon dla koneserów ze świetnymi możliwościami i Androidem Jelly Bean 4.2 bez operatorskiego softu. Fanom Apple polecam natomiast iPad`a z wyświetlaczem Retina 128 GB, który również dziś pojawił się w naszej ofercie. Dostępny w kolorze czarnym z ofertami Orange Free Set i Business Everywhere.

9db18b90577f0f634ad02066474d4be5a64

Udostępnij: Nexus 4 i iPad 128 GB w Orange
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Flaga. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Na weekend 350 gier za darmo (0)

Wojtek Jabczyński

22 marca 2013

Na weekend 350 gier za darmo

Komórkowi gracze nie będą się nudzić. W marcowej edycji Weekendów z Orange dajemy Wam do przetestowania 350 gier m.in. Cristiano Ronaldo – Football 2012, Call of Duty 7 i Who Wants To Be a Millionaire 2013. Promocja dotyczy wszystkich klientów Orange. Wystarczy, że wyślecie bezpłatnego SMS-a o treści W pod numer 80200. W odpowiedzi otrzymacie link WAP do portalu, gdzie się rejestrujecie. Polecam też pobrać aplikację mobilną z Apps Center z http://orange.pl/ac i zainstalować ją w telefonie. Będzie łatwiej Wam przeglądać katalogi i pobierać gry. Dostęp do serwisu macie bezpłatny przez 4 dni od momentu rejestracji w serwisie. Jeszcze ważna uwaga. Pobranie gier z serwisu na telefon może wiązać się z naliczeniem opłat za transmisję danych zgodnie z cennikiem. Nie zapomnijcie zapoznać się z regulaminem. Promocja trwa od dziś do niedzieli 25 marca, do godz. 23.59. Szczegóły znajdziecie tutaj i życzę miłej zabawy.

Udostępnij: Na weekend 350 gier za darmo
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samolot. wybierz ikonę