Walentynkowa promocja doładowań (0)

Wojtek Jabczyński

14 lutego 2014

Walentynkowa promocja doładowań

Nie tylko zakochanych zachęcam do skorzystania z jednodniowej, walentynkowej promocji doładowań. Dostaniecie 30 proc. bonus na konto główne, który możecie wykorzystać na rozmowy do wszystkich sieci, SMS-y, MMS-y, transmisję danych, a nawet SMS-y specjalne i połączenia w roamingu. Regulamin znajdziecie tutaj.

be8f9245c035e890fc58e1d47126d430de9

Udostępnij: Walentynkowa promocja doładowań
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Dom. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Family Open nie tylko dla rodziny (0)

Wojtek Jabczyński

14 lutego 2014

Family Open nie tylko dla rodziny

Coraz więcej z Was decyduje się połączyć nasze usługi w Orange Open. Nie są to jeszcze miliony, ale rośnie całkiem szybko. Dlatego staramy się uatrakcyjniać ofertę zgodnie z pojawiającymi się potrzebami. Tym razem umożliwiamy Wam połączenie większej ilości usług mobilnych, by w ten sposób więcej  zaoszczędzić. Jeżeli posiadacie jeden telefon komórkowy Orange i dokupicie kolejny, w Orange Open Family dostaniecie miesięczny rabat 10 zł, a zakup trzeciego to następne 10 zł oszczędności. Taka sama zasada dotyczy Orange Free i Orange Free Set, czyli usług mobilnego dostępu do Internetu. Jeśli macie już dwa telefony komórkowe w Orange lub dostępy do netu, wystarczy przedłużyć umowę na jeden z nich aby rabat włączył się automatycznie. Pamiętajcie, że ten bonus jest naliczany tylko przy zakupie drugiej i trzeciej oferty tego samego typu, a abonament każdego z produktów musi wynosić przynajmniej 39 zł. Przypominam, ze klasyczny Open łączy usługi mobilne (telefon komórkowy, internet mobilny) z usługami stacjonarnymi (Neostrada, telefon stacjonarny i TV), dając do 30 zł rabatu miesięcznie. Teraz z Family możecie uzyskać kolejne 40 zł, czyli razem 70 zł. Do tego dochodzi bezpłatny i nielimitowany dostęp do Deezer`a, z wyzerowaną opłatą za transmisję danych. Szczegóły Orange Open Family tutaj.

401b1122315dc11a631f3b95f46bf8c06af.jpg

Udostępnij: Family Open nie tylko dla rodziny
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Flaga. wybierz ikonę

Innowacje

Zdalna kontrola domu (0)

Aleksandra Urbańska

13 lutego 2014

Zdalna kontrola domu

Przenikanie się „biznesowych światów” jest nieuniknione. Dlatego dziś firmy, które odważnie patrzą w przyszłość, czeka coraz większa integracja z innymi branżami. W Orange Polska doskonale to rozumiemy. Jesteśmy firmą, która chce, żeby klient utożsamiał nas nie tylko, jako dostawcę nowoczesnych usług głosowych i internetu, ale również, jako operatora otwartego na wszystkie nowe rozwiązania i technologie dostarczane do domu. To właśnie dlatego zaangażowaliśmy się w nowy projekt BOŚ Banku – BOŚ EKOsystem, którego sercem jest hybrydowy system grzewczy. Dziś to rozwiązanie zostało zaprezentowane publicznie.

W ramach tego projektu oferujemy technologie pozwalającą zdalnie kontrolować temperaturę w domu. Można ją rozbudować o dodatkowe urządzenia współpracujące, tak aby sterować pracą urządzeń elektrycznych oraz monitorować to, co dzieje się w domu. Dodatkowo klienci otrzymują także modem i 6GB transferu danych miesięcznie oraz niezbędne wsparcie techniczne.

Co sądzicie o takich projektach ? Ja jestem zdania, że w połączeniu z naszą Ofertą Inteligentnego Domu to rozwiązanie technologiczne, które bardzo ułatwi codzienne życie.

de48abb248c0d5f06a561152a60aab6d7bf

Udostępnij: Zdalna kontrola domu
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samochód. wybierz ikonę