Więcej Korzyści Optymalnych w Propozycji dla Firm

Redakcja Bloga Redakcja Bloga
Więcej Korzyści Optymalnych w Propozycji dla Firm

Dla użytkowników naszych taryf biznesowych przygotowaliśmy nową ofertę. W promocji Więcej Korzyści Optymalnych klienci zyskują 50 proc. więcej minut do wszystkich, internet w telefonie w abonamencie, rozmowy z Orange za 0zł oraz smartfony od 1 zł + VAT. Usługi, które wprowadzają powiew świeżości do naszej oferty znajdziecie tutaj. Jak widzicie można wybrać jeden z 5 planów taryfowych, w każdym z nich klient otrzymuje inny zestaw usług. W wyższych planach oprócz usług klienci dostają rabat na abonament, na cały czas trwania umowy. Zapraszam do dokładnego przestudiowania oferty, bo mam wrażenie, że pozytywnie Was zaskoczy.

Kolejne zakupy grupowe na Facebooku

Redakcja Bloga Redakcja Bloga
Kolejne zakupy grupowe na Facebooku

Jak pewnie wiecie, sporo dzieje się na naszej stronie na Facebooku i pewnie wiele z Was korzysta z zabawy z kodami. Tymczasem dziś uruchamiamy kolejną promocję. Wracają Grupowe zakupy w Orange, tym razem w nowej odsłonie, w której sami możecie wybrać jeden z czterech bonusów, jakie otrzymacie pod warunkiem, że z promocji skorzysta przynajmniej 200 osób. Na zakupy macie czas do środy :-)

Orange Free na kartę w Zetafonie

Wojtek Jabczyński Wojtek Jabczyński
Orange Free na kartę w Zetafonie

Jak zauważyłem na blogu, z naszej oferty prepaidowej najczęściej polecacie Orange Free na Kartę, To akurat mnie nie dziwi, bo sam posiadam, a właściwie korzysta z niego moja córka. Zetafon też ma sporo fanów, jednak do tej pory klienci OFnK nie mogli z niego korzystać. Teraz to się zmienia i te dwie oferty można połączyć w taki sam sposób jak Zetafon z NOG, OPOP i ONE. Oczywiście wraz z OFnK można kupić telefon w atrakcyjnej cenie, albo wybrać modem USB ZTE MF192, który jest dostępny w Zetafonie od 1 zł. Już dziś możecie sprawdzić tę ofertę w salonach, a od jutra znajdziecie ją także na naszej stronie. Myślę, że to może być hit.