Sieć

WiFi od Orange w Łazienkach Królewskich (0)

Marta Krajewska

28 czerwca 2013

WiFi od Orange w Łazienkach Królewskich

Zaczynają się wakacje, a wraz z nimi okres urlopów, długich spacerów, wypraw rowerowych, pikników i imprez pod chmurką.

Jeśli będziecie w tym czasie w Warszawie, zajrzyjcie do Łazienek Królewskich. Od końca lipca będziecie mogli tam przetestować nasze WiFi offload, czyli rozwiązanie, które przełącza użytkownika między siecią 3G a siecią WiFi w pobliżu punktów dostępowych, umożliwiając szybką i bezpieczną transmisję danych.

Sieć WiFi będzie dostępna w Podchorążówce, Pałacu Myślewieckim, Pałacu na Wyspie, Amfiteatrze, Starej Pomarańczarni i w okolicy pomniku Chopina. W sumie zainstalujemy w parku 22 punkty dostępowe.

Goście będą mogli skorzystać z transmisji o szybkości do 100 Mb/s bez konieczności łączenia się za każdym razem, gdy znajdą się w zasięgu punktu dostępowego. Wystarczy jednorazowa konfiguracja telefonu, która umożliwi łączność z siecią WiFi, a urządzenia będą samoczynnie przełączać się pomiędzy punktami dostępu.

A już w najbliższą niedzielę 30 czerwca pod pomnikiem kompozytora odbędzie się koncert Chopinowski. Wybieracie się?

O szczegółowym harmonogramie uruchomienia będę Was informować na bieżąco.

Udostępnij: WiFi od Orange w Łazienkach Królewskich
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Car. wybierz ikonę

Urządzenia

Konkurs – zdobądź laptop Lenovo Z500 (0)

Czytelnicy Bloga

27 czerwca 2013

Konkurs – zdobądź laptop Lenovo Z500

Kolejny konkurs na Orange Ekspert! Tym razem do wygrania laptop dla tych, którzy poza korzystaniem z internetu i oglądaniem seriali na komputerze lubią sobie również pograć.

15-calowy laptop może się bowiem pochwalić naprawdę niezłą kartą graficzną… Jaką dokładnie? Na to właśnie pytanie należy odpowiedzieć, by móc wygrać Lenovo Z500. Zadanie banalnie proste, bowiem odpowiedź bez problemu znajdziecie oglądając 58. odcinek cyklu O rety! Gadżety! (znajdziecie go w tym miejscu), w którym testowalismy ten sprzęt.

Coś jeszcze? Kliknij w baner poniżej, wypełnij formularz, odpowiedź na pytanie i krótko napisz, dlaczego laptop Lenovo ma trafić właśnie do Ciebie. Na najciekawsze odpowiedzi czekamy do 11 lipca. Powodzenia!

f2c092f7d322433f95c1a875634501bbf09

Udostępnij: Konkurs – zdobądź laptop Lenovo Z500
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Plane. wybierz ikonę

Innowacje

Social Media Day w obiektywie (0)

Marek Wajda

27 czerwca 2013

Social Media Day w obiektywie

Pierwsza konferencja Social Media w korporacji wzbudziła ogromne zainteresowanie. Dość powiedzieć, że chętnych było ponad 600 osób! Rozmawialiśmy zarówno o tym jak wykorzystywać social media w komunikacji z klientami jak i z pracownikami. Zastanawialiśmy się na zagrożeniami, ale i szansami a także dyskutowaliśmy co wolno, a co nie 😉
Duże, międzynarodowe firmy bardzo szybko odnalazły się w social media, wykorzystują nowoczesne formy komunikacji zarówno wewnętrzne jak i zewnętrzne. Mimo to z zainteresowaniem podpatrywaliśmy nawzajem rozwiązania, które u siebie stosujemy, a i mniejsze firmy bardzo szybko nabierają doświadczenia i mają ciekawe pomysły.

PlayWyłącz głos
Udostępnij: Social Media Day w obiektywie
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Cup. wybierz ikonę