Wiosenne ceny telefonów dla przedłużających umowę

20 marca 2020
Wiosenne ceny telefonów dla przedłużających umowę

Wiosna już oficjalnie się rozpoczęła, a my mamy dla Was telefony w lekkich, wiosennych cenach. W tym tygodniu obniżyliśmy ceny wybranych smartfonów dla klientów przedłużających umowy na Plany Mobilne oraz Orange Love.

Szczegóły oferty: Superceny telefonów dla klientów przedłużających umowę

Teraz możecie kupić Huawei P smart 2019 i Samsung Galaxy A40, przedłużając umowę w Planie Mobilnym 55 i 75 oraz w Orange Love Standard i Extra. Obniżka wynosi 240 zł podczas trwania całej umowy.

Dla tych, którzy wybiorą Plan Mobilny 45 lub Orange Love Mini obniżyliśmy cenę Samsunga Galaxy A10 aż o 168 zł.

Niezmiennie oferujemy też Huawei Y6 w bardzo dobrej cenie, zarówno dla przedłużających umowę, jak i dla nowych klientów. W Planie Mobilnym 45 zapłacicie za niego 22 zł/mc.

Oferta jest ograniczona czasowo, więc nie warto zwlekać.

pablo_ck
pablo_ck 22:08 21-03-2020

Ciekawy z tego grona jest Samsung A40. Jako pasjonat fotografii mobilnej celowałbym raczej w wyższą półkę cenowa. Świetnie zapowiada się nowy Xaiomi. Na kolana pewnie powali Huawei P40 Pro, ale brak usług Google, mhm…..na chwilę obecną tematyka telko uciekła w moim życiu na bok. Jako medyk myślę tylko o jednym – jak chronić siebie i swoją rodzinę od tego koranowirusa. W swoim plecaku z logo Orange od kilku dni noszę dodatkową bieliznę, t-shirt i mini środki do pielęgnacji ciała bo nigdy nie wiem czy po którymś dyżurze sam nie trafię na kwarantannę. Trzymajcie kciuki za nas medyków.

Odpowiedz
    emitelek
    emitelek 20:02 23-03-2020

Ja cały czas kciuki w górę!… Choć cenię Cię za Twoje zaangażowanie na szczytne cele i działania w dobie zagrożeń, jak dzisiaj – to cukiernictwo zwłaszcza po ostatniej wpadce z wiosną… sam rozumiesz… Bez urazy! I tak jesteś THE BEST!!! 😀

Odpowiedz

[Aktualizacja] Początek wiosny z Orange na kartę

20 marca 2020
[Aktualizacja] Początek wiosny z Orange na kartę

Dzisiaj zaczyna się astronomiczna wiosna. Z tej okazji w Orange na kartę przygotowaliśmy promocję: usługę "Nielimitowane Rozmowy, SMS-y i MMS-y+pakiet 3 GB" dostaniecie na 3 pierwsze wiosenne dni za 0 zł.

Aby skorzystać z promocji należy wysyłać bezpłatny SMS o treści WIOSNA pod numer 364. Numer abonenta musi mieć możliwość wykonywania połączeń wychodzących.

Włączenie usługi nastąpi automatycznie, a potwierdzenie przyjdzie SMS-em.

Promocja potrwa od 20 do 22 marca 2020 r. do godziny 23:59.

Szczegóły w regulaminie: Regulamin promocji „Pierwszy Dzień Wiosny”

[Aktualizacja 1 z dn. 21.03, godz. 20]: UWAGA: jeśli już korzystacie z usługi cyklicznej "Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich+pakiet GB”, to włączenie wersji darmowej spowoduje wyłączenie cyklicznej i utratę zgromadzonych GB. Zostaniecie o tym poinformowani SMS-em z pytaniem, czy na pewno chcecie to zrobić. Jeśli nie zdecydujecie się na to, należy odesłać SMS z rezygnacją z tej promocji.

[Aktualizacja 2 z dn. 23.03, godz. 15]:  Przeanalizowaliśmy sygnały, jakie dostaliśmy od Was w związku z włączeniem promocyjnej usługi "Rozmowy, SMS i MMS bez limitu do wszystkich+pakiet GB” i utratą GB zgromadzonych w usłudze "Rozmowy i SMSy bez limitu do wszystkich+pakiet GB". Od rana pracujemy nad naprawieniem tej sytuacji. Wkrótce poinformujemy Was o rozwiązaniu. Przepraszamy za niedogodności.

[Aktualizacja 3 z dn. 24.03, godz. 14]: Wszystkim, którzy w wyniku skorzystania w promocji wiosennej utracili dotychczasową wersję usługi bez limitu i zgromadzone GB, przywróciliśmy posiadane GB oraz dodaliśmy 30 GB extra. Wszystkie GB są ważne przez rok, niezależnie od innych posiadanych usług. Jeszcze raz przepraszamy za brak precyzyjnej informacji o ograniczeniach promocji. Mamy nadzieję, że to wynagrodzi nasze niedopatrzenie.

Początek wiosny z Orange na kartę"]

Za mało internetu? Włącz dodatkowe 5GB!

19 marca 2020
Za mało internetu? Włącz dodatkowe 5GB!

Już dawno nie informowałam Was o zmianach w Orange na kartę. Co nie znaczy, że nic się nie dzieje. Od dzisiaj wprowadzamy zmieniony pakiet dodatkowy 5 GB dla użytkowników usług „bez limitu”.

Nowe rozwiązania dla usług bez limitu

Od dzisiaj użytkownicy popularnych usług bez limitu mogą dokupić dodatkowe 5 GB za 5 zł w każdym momencie korzystania z usługi. Dodatkowe gigabajty trafią do pakietu bazowego z usługi i będą ważne tak długo, jak sama usługa. Wszystko w jednym miejscu, z tą samą ważnością. Dodatkowy pakiet można kupić wielokrotnie w okresie ważności usługi bez limitu, także po wykorzystaniu pakietu bazowego.

Pakiet 5 GB za 5 zł dotyczy dowolnej wersji usług "Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich+ pakiet GB" oraz "Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich+pakiet GB"

Jak włączyć pakiet 5 GB w usłudze bez limitu

Wystarczy wysłać SMS na numer usługi (*koszt jak za SMS w Orange).

Usługa Numer*

Treść SMS-a
Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich+pakiet GB 630 PAKIET
Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich+pakiet GB 696 PAKIET

Ilość i ważność pozostałych środków można sprawdzić poprzez wysłanie SMS-a o treści ILE pod numer obsługowy aktywnej usługi (630 lub 696). Koszt jak za SMS w Orange.

Ważne: wykorzystanie pakietu bazowego z usługi bez limitu w okresie ważności usługi i brak aktywnych innych usług na internet skutkuje włączeniem ograniczenia prędkości transferu danych.

Szczegóły w regulaminach: