;

Wrześniowe okazje smartfonowe (0)

Wojtek Jabczyński

17 września 2013

Wrześniowe okazje smartfonowe

Dzisiaj ruszamy z kolejnymi szalonymi dniami, w których macie okazję kupić telefony po wyjątkowo atrakcyjnych cenach. Do tej edycji załapał się nawet mój BlackBerry Z10, którego możecie mieć taniej aż o 980 zł. Oto szczegóły: Hello Kitty w Smart Planie Halo 29,90 zł za 1 zł (stara cena 179 zł) i mixie 29,90 zł za 1 zł (stara cena 199 zł); Samsung Galaxy Young w Smart Planie Halo 39,90 zł za 1 zł (stara cena 149 zł); HTC 8S w Smart Planie Multi 49,90 zł za 1 zł (stara cena 199 zł); Huawei Ascend G510 w Smart Planie Halo 59,90 zł za 1 zł (stara cena 49 zł) i mixie 59,90 zł za 1 zł (stara cena 129 zł); Nokia Lumia 720 w Smart Planie Halo 79,90 zł za 1 zł (stara cena 199 zł) i Smart Planie Multi 69,90 zł za 179 zł (stara cena 479 zł); Sony Xperia SP w Smart Planie Multi 89,90 zł za 89 zł (stara cena 199 zł) oraz BlackBerry Z10 w Smart Planie Multi 129,90 zł za 1 zł (stara cena 769 zł) i Smart Planie Halo 109,90 zł za 99 zł (stara cena 1079 zł). Wszystkie umowy na 24 miesiące. Promocja potrwa do 24 września i dotyczy nowych klientów, przenoszących numer od konkurencji i przedłużających umowę z Orange.

7aa9ed39388faabb04bf6a13ce976b7ace8

Udostępnij: Wrześniowe okazje smartfonowe
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Car. wybierz ikonę

;

Na planie „Pociągu do gier” (0)

M Modrzejewska

17 września 2013

Na planie „Pociągu do gier”

„Pociąg do gier” to program, w którym krótko i na temat opowiadamy o grach mobilnych. Pociąg, jak to pociąg – sunie po torach. My w nim.

Zapraszamy na pokład; podejrzymy ekipę przy pracy i zamienimy kilka słów z maszynistą ;-).

Jeden z gotowych odcinków „PDG” możecie obejrzeć np. pod tym adresem. Cała reszta w dziale Orange Ekspert na orange.pl.

Udostępnij: Na planie „Pociągu do gier”
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Flag. wybierz ikonę

;

Dlaczego warto przyjść na OBT look? (0)

Marek Wajda

16 września 2013

Dlaczego warto przyjść na OBT look?

Co zrobił Włodek? Dlaczego Karol ma do niego pretensje? Co robią Lekko Stronniczy? Jeśli chcecie wiedzieć więcej zapraszamy na Orange Blog Talks look. Już 28 września w Łodzi.

Orange Blog Talks to cykl unikalnych spotkań blogerów. OBT look to drugie spotkanie z cyklu skierowane do blogosfery modowej. W trakcie spotkania poruszone zostaną tematy takie jak: aktualne trendy w modzie, budowanie marki blogera modowego, fotografia modowa, design bloga modowego, aspekty prawne współpracy z firmami i markami modowymi.
Chętnych zapraszamy do wypełnienia formularza.

65b48979cb0170245c6092c22a7d1eaaadd

Wydarzenie poprowadzą twórcy popularnego programu internetowego Karol Paciorek i Włodek Markowicz lepiej znani jako Lekkostronniczy.

Pełny program znajdziecie tutaj, a więcej o prelegentach tu.

Wydarzenie Orange Blog Talks look odbędzie się w Łodzi na terenie OFF Piotrkowska dzięki uprzejmości Orange Property Group.

12c99d8308f234dc7f3d57457cd07dd6ac4

Udostępnij: Dlaczego warto przyjść na OBT look?
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Tree. wybierz ikonę