;

Wyskocz do Soczi z Orange (0)

Aleksandra Wójcik

Wyskocz do Soczi z Orange

Przypominam Wam, że od 18 listopada, w ramach promocji „Wyskocz do Soczi” każdy z Was, kto kupi dowolnego smartfona Samsung Galaxy w Orange może wygrać wyjazd na zimowe Igrzyska Olimpijskie. Wystarczy wypełnić formularz na stronie www.wyskoczdosoczi.pl  Promocja trwa do końca tego roku. Akcję wspiera kampania reklamowa z udziałem skoczka Piotra Żyły. Więcej informacji o dostępnych w Orange smartfonach Samsung znajdziecie tutaj.

Udostępnij: Wyskocz do Soczi z Orange
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Klucz. wybierz ikonę

Sieć

Coraz lepsza sieć Orange (0)

Wojtek Jabczyński

Coraz lepsza sieć Orange

Zrobiliśmy kolejny krok w modernizacji sieci Orange i mamy już 8 tys. stacji działających w ramach projektu NetWorks! Docelowo w przyszłym roku ma ich być 10 tys. Prócz tego umożliwiliśmy transmisję danych 3G z wykorzystaniem części pasma 900 MHz. Jakie są pozytywne efekty dla Was? Najważniejsze to bardzo duży wzrost zasięgu sieci 3G. Obszarowo zwiększył się z 12 proc. do 68 proc. na zewnątrz budynków oraz z 3 proc. do 42 proc. wewnątrz budynków. Z kolei patrząc pod względem populacji urósł z 62 proc. do 87 proc. na zewnątrz budynków i z 46 proc. do 75 proc. wewnątrz budynków. Liczby robią wrażenie i jestem pewny, że wielu z Was realnie zauważyło poprawę na swoich telefonach i laptopach. A to nie koniec naszych inwestycji. Do zrobienia w ramach modernizacji zostało 2 tys. stacji w ramach NetWorks! Przypomnę też, że jeszcze w tym roku ok. 900 stacji będzie pracowało w technologii LTE.

e06b9e9b226980365d7fdf4abee3abf0433

Udostępnij: Coraz lepsza sieć Orange
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samolot. wybierz ikonę

;

Mój Orange także dla klientów oferty stacjonarnej (0)

r Grunwald

26 listopada 2013

Mój Orange także dla klientów oferty stacjonarnej

Niedawno pisałam o aplikacji Mój Orange i zmianach jakie w niej zaszły. Mój Orange rozwija się i zmienia, aby sprostać potrzebom użytkowników. Dziś pojawiła się kolejna nowość: Mój Orange został zaktualizowany, zmienił się wygląd aplikacji na bardziej przejrzysty, doszły nowe funkcje oraz co najważniejsze, aplikacja udostępniona została także dla klientów ofert stacjonarnych korzystających z urządzeń przenośnych z systemem Android.

Co to oznacza dla klientów oferty stacjonarnej? To, że w każdej chwili mogą z dowolnego urządzenia przenośnego z systemem Android zalogować się do swojego konta i zarządzać nim z telefonu. Dodatkowo, jeżeli posiadają także usługi mobilne, mogą bez problemu przełączać się pomiędzy ofertami bez potrzeby osobnego logowania do każdej z nich. Oczywiście logowanie odbywa się danymi z logowania do konta na Orange On-line.

Główne funkcjonalności, które zostały udostępnione klientom w Mój Orange to: sprawdzanie stanu środków,  przegląd faktur i płatności (możliwość pobrania eFaktury- pdf), podgląd wykonanych połączeń, wykaz aktywnych usług dodatkowych,  weryfikacja statusów zgłoszeń,  możliwość rozmowy z Wirtualnym Doradcą oraz możliwość przełączania się między zapamiętanymi w aplikacji kontami.

b9bf80b6cc400877cf2a76ab677361236e3

Aplikację Mój Orange można w każdej chwili pobrać ze sklepu Google, bez względu na to w jakiej sieci działa telefon komórkowy.
Mój Orange dla klientów oferty stacjonarnej zostanie także udostępniony w najbliższym czasie na innych systemach o czym będę Was na bieżąco informować.

Udostępnij: Mój Orange także dla klientów oferty stacjonarnej
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Ciężarówka. wybierz ikonę