Innowacje

Zapraszamy na studia podyplomowe do Wrocławia. (0)

Joanna Bieniek

6 września 2013

Zapraszamy na studia podyplomowe do Wrocławia.

Wakacje się (niestety!) prawie kończą, a dla większości  już skończyły. Czas na powrót do rzeczywistości. Dla tych, którzy planują  od października stawić czoła nowym wyzwaniom przygotowaliśmy niespodziankę. Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu we współpracy z Integrated Solutions, Orange, Cisco, Usability LAB, a także e-Commerce Polska uruchamia właśnie nowy kierunek studiów podyplomowych – „Innowacyjne technologie w sprzedaży i obsłudze klienta”.

Program zajęć obejmuje strategie i praktyczne aspekty budowania i zarządzania e-biznesem. Zajęcia prowadzone są przez praktyków – osoby z udokumentowanymi sukcesami w biznesie. Dodatkowo, nasi eksperci poprowadzą dwa przedmioty: Cloud Computing w praktyce oraz Projektowanie strategii marketingowej i budowanie wartości marki B2B.

Przedstawimy najlepsze praktyki w obszarze wdrażania rozwiązań „z chmury” na bazie przykładu wdrożenia Unified Communications „w chmurze” (UCaaS) w Danone. Oprócz tego przybliżymy słuchaczom aspekty budowania marketingowej przewagi konkurencyjnej w biznesie na przykładzie wprowadzenia przez grupę Orange marki Integrated Solutions na rynek.  Zajęcia będą prowadzone z uwzględnieniem metodologii UCD (User-Centric Design), koncepcji UX (User Experience)  i nowoczesnych narzędzi planowania (m.in. Business Model Canvas). Pomysłodawcą i opiekunem merytorycznym kierunku  jest Jacek Popko, właściciel agencji KKVLAB do której należy marka badawcza Usability LAB. Pozostaje mi tylko zaprosić wszystkich zainteresowanych na WSH!

5eb8d8c987a323a34c4921c4529d76ee3a3

Udostępnij: Zapraszamy na studia podyplomowe do Wrocławia.
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Cup. wybierz ikonę

Urządzenia

Orange Cash w Lumii 920 (0)

Wojtek Jabczyński

Orange Cash w Lumii 920

Regularnie staram się Was przekonywać do płatności telefonem, czyli usługi Orange Cash, która nie wymaga podpisywania żadnych dodatkowych umów. Oto kilka nowości. Posiadacze Lumii 920 z Windows Phone 8 mogą już korzystać z usługi. Wkrótce również posiadacze innych modeli z WP 8, będą mieli taką możliwość. Niedawno mBank uruchomił aplikację dzięki, której możecie sprawdzać na bieżąco saldo konta oraz historię swoich transakcji. Aplikacja jest dostępna na Androida i WP. Systematycznie rośnie nam liczba kart SIM NFC, które pozwalają na korzystanie z Orange Cash. Mamy już ich 86 tys.

6fc0a2b6832ddc9c61713e44c1d265ac32d

Udostępnij: Orange Cash w Lumii 920
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Plane. wybierz ikonę

;

„Boscy w sieci” razem z Orange (0)

Aleksandra Wójcik

6 września 2013

„Boscy w sieci” razem z Orange

Nie ukrywam, że jest kilka seriali, które oglądam i do których wracam pomimo zakończonego sezonu. Jednym z nich jest rodzinka.pl. Uwielbiam tę „bandę” trójki niesfornych, choć uroczych chłopaków, którzy poprzez swoją chaotyczność przysparzają swoim serialowym rodzicom wielu nerwowych, a zarazem przekomicznych sytuacji. Dla tych, którzy również z niecierpliwością czekają na kolejny sezon rodzinki.pl, mam dobrą wiadomość. Dziś ruszamy z nową miniaudycją w TVP2 „Boscy w sieci”, która powstała we współpracy z Orange. Bohaterowie ( Ludwik, Natalia, Tomek, Kuba i Kacper) będą w nim korzystać z naszych produktów i usług, wokół których powstanie wiele zabawnych scen. W pierwszym odcinku Boscy bawią się na Orange Warsaw Festival. Kiedy wracają z festiwalu, okazuje się, że zgubili Kacpra. Jesteście ciekawi, w jaki sposób zostanie on odnaleziony?! Włączcie TVP2 dziś o godzinie 20:00. A już o 20.45 na antenie TVP2 dwa premierowe odcinki rodzinka.pl.

Dziś również na naszym funpage Orange Polska zostanie ogłoszony konkurs. Do wygrania będzie rola w odcinku serialu rodzinka.pl i tablet Sony Xperia Tablet Z. Dziewięć kolejnych zwycięskich rodzin odwiedzi Boskich na planie serialu. Aby wziąść udział w konkursie musicie przesłać zdjecie swojej rodzinki korzystajacej z usług Orange.

Udostępnij: „Boscy w sieci” razem z Orange
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Flag. wybierz ikonę