;

Zapraszamy przyjaciół na Wspólną Orbitę (0)

Wojtek Jabczyński

Zapraszamy przyjaciół na Wspólną Orbitę

Pisałem na weekend, że ten tydzień będzie obfitował w nowości. Kolejną jest usługa Wspólna Orbita, która idealnie sprawdzi się w rozmowach z przyjaciółmi. Dzięki niej dwie osoby dostają po 600 minut na rozmowy między sobą w Orange na kartę, czyli razem macie 1200. Naprawdę można się wygadać. Zwróćcie uwagę, że to pierwsza propozycja, która działa w obie strony, chociaż za usługę płaci tylko jedna osoba. Koszt to tylko 6 zł na 30 dni. Własną Orbitę włączycie wysyłając SMS-a pod numer 220 (koszt zgodny z taryfą), wpisując w treści: własne imię oraz numer telefonu wybranej osoby w Orange na kartę. Sprawdzenie, ile zostało minut to: SMS o treści ILE pod numer 220 (koszt zgodny z taryfą) lub krótki kod*110*91*1# i przycisk połączenia. Usługa dostępna dla użytkowników Orange POP, Nowe Orange Go i Orange One. Szczegóły tutaj

Udostępnij: Zapraszamy przyjaciół na Wspólną Orbitę
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Dom. wybierz ikonę

Zlot blogowy (0)

Ryszard Kamiński

Zlot blogowy

Gdy Wojtek poinformował o drugim zlocie blogowym zaczęły się pytania. Wyjaśniam, oczywiście to nie tylko impreza Wojtka, ale wszystkich blogerów i blogów. Po prostu on jako ojciec-założyciel, czyli najstarszy bloger wywalczył sobie prawo by Was zaprosić.

Bardzo się cieszymy, ze wkrótce się z Wami zobaczymy. Będzie dobra zabawa i tradycyjnie opowiemy Wam trochę o sobie. A przy okazji zapraszamy na Orange Warsaw Festival. W tym roku na nowym stadionie Legii – ten już działa więc nic nieprzewidzianego nie ma prawa się wydarzyć.

Dajcie znać czy zaproszenia dotarły i czy się stawicie. Wiemy, że mówiliście już o tym u Wojtka, ale my też poprosimy. A tu przypomnienie jak bawiliśmy się w ubiegłym roku.

komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Klucz. wybierz ikonę

Innowacje

Człowiek i technologie (0)

Marta Cieślak-Krajewska

Człowiek i technologie

Dzisiaj mam dla Was informację o ciekawym wydarzeniu organizowanym w Grupie TP. Już jutro rozpocznie się konferencja „Innovative Technology”, poświęcona nowoczesnym technologiom i ich wpływowi na nasze życie. Wydarzenie potrwa dwa dni, 26 i 27 maja. Jutro odbędzie się debata z udziałem prezes UKE, Anny Streżyńskiej i prezesa Zarządu TP Macieja Wituckiego, pt. „Jak budować szybki internet w Polsce?”. W ciągu dnia zaplanowane są cztery sesje: „Technologie motorem zmian”, „Możliwości i wyzwania związane z sieciami społecznościowymi”, „Jak zwiększyć zadowolenie klientów” oraz „Machine to Machine”. Prelekcje wygłoszą uznani naukowcy i praktycy biznesu, m.in. dr Alek Tarkowski, socjolog, Roman Weishäupl, dyrektor TrendONE Berlin, Jarosław Tworóg, wiceprezes Zarządu KIGEiT (Krajowa Izba Gospodarcza Elektroniki i Telekomunikacji) oraz Krzysztof Kozłowski, dyrektor Orange Labs. Równolegle w Ogrodach Innowacji będziemy prezentować najnowsze technologie i usługi Orange Labs i Nokia Siemens Networks.
Wydarzenie jest zorganizowane we współpracy z naszym partnerem, firmą Nokia Siemens Networks.
Konferencja odbędzie się w siedzibie TP przy ul. Twardej 18 w Warszawie (Sala Kinowa). Startujemy o 9:00. Szczegółowe informacje znajdziecie tutaj. Mam dla Was 10 zaproszeń na to wyjątkowe wydarzenie. Jeśli chcecie wziąć udział w konferencji, piszcie na Ogrody.Innowacji@telekomunikacja.pl, w tytule umieszczając tytuł, Innovative Technology, a w treści imię i nazwisko.
Do zobaczenia jutro!
PS. Wypatrujcie relacji z debaty na blogu Orange-TP.

Udostępnij: Człowiek i technologie
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Gwiazda. wybierz ikonę