Zgłoś swój Klub Sportowy Orange (0)

Kasia Barys

8 października 2014

Zgłoś swój Klub Sportowy Orange

Pamiętacie, że ruszamy z programem sportowym, promującycm aktywny tryb życia dla dzieci i młodzieży. Ruszcie dzieci z kanapy, zróbcie coś dobrego dla zdrowia. My Wam pomożemy. Damy sprzęt treningowy, know-how. A czy Wy uprawiacie sport? Przeslijcie zdjęcie jak trenujecie, a ja wybranym osobom rozdam sportowe gadżety. Komisja wybierze 5 osób, które otrzymają piłki np do koszykówki, siatkówki czy ręcznej.

Zobaczcie jak do sportu przekonują znani sportowcy: Jerzy Dudek, Artur Siódmiak i Monika Pyrek.

Udostępnij: Zgłoś swój Klub Sportowy Orange
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Dom. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Nju mobile najlepiej wprowadzone na rynek (0)

Aleksandra Wójcik

7 października 2014

Nju mobile najlepiej wprowadzone na rynek

Zdobyliśmy Złoto podczas tegorocznej 15 polskiej edycji  Effie Awards 2014. Statuetkę otrzymała kampania „Ograniczenia i limity nie interesują mnie” wprowadzająca markę nju mobile na rynek. To nie pierwszy sukces Orange Polska w tym konkursie. Wcześniej nagrody  w różnych kategoriach wygrywali Wasi ulubieńcy – Serce i Rozum. Dla przypomnienia Effie to jeden z najważniejszych na świecie konkursów marketingowych, zainicjowany w 1968 roku przez Amerykańskie Stowarzyszenie Marketingu. Na czym polega jego siła i wyjątkowość? Na tym, że nagradza efekty rynkowe kampanii reklamowych, a nie ich urodę. Liczy się połączenie planowania strategicznego, badania rynku, planowania i zakupu mediów, kreacji oraz obsługi klienta. Więcej o konkursie możecie przeczytać w komunikacie prasowym i na stronie www.effie.pl

Udostępnij: Nju mobile najlepiej wprowadzone na rynek
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Filiżanka. wybierz ikonę

Sieć

Jesteśmy gotowi na 1 Gb/s (0)

Marta Cieślak-Krajewska

7 października 2014

Jesteśmy gotowi na 1 Gb/s

Od zeszłego roku oferujemy Wam Internet i Telewizję w technologii światłowodowej (FTTH). Nie poprzestaliśmy jednak na 300 Mb/s. W Orange Labs rozpędzilśmy Internet do 1 Gb/s! Co to oznacza? Na przykład film HD o wielkości 4GB pobierzecie w ciągu 30 sekund.

1 Gb/s to skok jakościowy. Obecnie większość urządzeń dostępnych na rynku (np. Huawei) jest w stanie obsłużyć przepływności do 1Gb/s. Następnym krokiem milowym będzie 10 Gb/s. Rozwiązanie wymaga jedynie zmian konfiguracji urządzenia abonenckiego. W przyszłości klienci Orange skorzystają z 1Gb/s przy użyciu Liveboxa 3.0.

Przepływność uzyskano w sieci testowej, która spełnia warunki sieci miejskiej. Prędkość można sprawdzić w Ogrodach Innowacji, w Miasteczku Orange w Warszawie. We wrześniu br. wynikiem 1 Gb/s pochwaliła się hiszpańska Telefonica. Wdrożenie zapowiadają na 2015 r.

Udostępnij: Jesteśmy gotowi na 1 Gb/s
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Filiżanka. wybierz ikonę