;

Zielony Tydzień z tańszymi, odnowionymi iPhone’ami (2)

Ewa Wróbel

27 maja 2022

Zielony Tydzień z tańszymi, odnowionymi iPhone’ami

Z okazji Zielonego Tygodnia z Orange, aż do 8 czerwca obniżyliśmy ceny dwóch odnowionych smartfonów:

• odnowiony iPhone X 64GB – tańszy o 144 zł z Planem 80
  • odnowiony iPhone 8 64GB – tańszy o 192 zł z Planem 80

Obniżki dotyczą zarówno smartfonów odnowionych przez Renewd, jak i Nanowo. W naszej ofercie – abonamentowej i bez kontraktu, pojawią się także inne modele odnowionych urządzeń.

Przypominam, że zakup odnowionego smartfona to nie tylko Wasz osobisty wkład w ochronę środowiska, ale także oszczędność nawet kilkuset złotych. Urządzenia poddawane są gruntownej renowacji i doprowadzane do stanu “jak nowy”. To daje gwarancję, że wyglądają i działają jak nowy sprzęt.

Po więcej szczegółów dotyczących obniżek cenowych odsyłam tutaj. Informacje o Zielonym Tygodniu znajdziecie w dzisiejszym wpisie Hani.

Udostępnij: Zielony Tydzień z tańszymi, odnowionymi iPhone’ami
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Cup. wybierz ikonę

pablo_ck 20:55 27-05-2022
    Mhm....ceny trochę takie.....w tych cenach można kupić inny nowy snartfonik z dużo lepszym wyposażeniem, jak np. Motorola G200.
      mike278 21:57 27-05-2022
      Ta Motorolka to w tej chwili 1700 plnow. Czyli prawie tyle samo co odnowiony Oppo reno 6 5G z roczną gwarancją. Tak że ten tego ;)

Zielony Operator

Świętujcie z nami Zielony Tydzień z Orange (1)

Hania Jaworska-Orthwein

27 maja 2022

Świętujcie z nami Zielony Tydzień z Orange

Zbliża się Światowy Dzień Środowiska, który przypomina o kondycji naszej planety i potrzebie dbania o środowisko. Z tej okazji zorganizowaliśmy Zielony Tydzień, w którym szczególnie zachęcamy Was do skorzystania z promocji i atrakcji. Bądźcie z nami od 30 maja do 6 czerwca.

Atrakcyjne nagrody za stare telefony

Kolejny raz przygotowaliśmy dla Was konkurs, dzięki któremu używane telefony dostaną szansę na drugie życie, a Wy nagrody. Czekają: elektryczna hulajnoga, rower turystyczny i smartwatche. Teraz Wasza kolej – przeszukajcie szuflady, wyjmijcie zbędne smartfony i wpadnijcie do jednego z 23 salonów Orange, w których możecie sprzedać urządzenia lub oddać je do recyklingu. Wypełnijcie też kupon z zadaniem konkursowym, w którym opiszecie, jak wspólnie z Orange możecie dbać o planetę.

Pamiętajcie, nie warto trzymać w szufladzie sprawnych telefonów, bo tracą na wartości, a zepsute tym bardziej powinny trafić do utylizacji. Zróbcie mały gest dla planety! Im dłuższe życie smartfonów, tym mniejsze zużycie zasobów naszej planety i emisje gazów cieplarnianych z produkcji nowych. Szczegóły konkursu pojawią się wkrótce na stronie razemdlaplanety.pl

Tańsze, odnowione smartfony

Z okazji Zielonego Tygodnia przygotowaliśmy także rabat na wybrane modele odnowionych telefonów, które są tańsze nawet do 20 %. O tym, dlaczego warto je wybierać pisałam TU, a Michał Rosiak przyjrzał się wybranemu modelowi bliżej. Ofertę odnowionych telefonów znajdziecie na naszej stronie, w salonach Orange, a także w aplikacji Orange Flex.

Jeśli jestem już przy Orange Flex, to w ramach akcji #ReOkazjaMiesiąca w Sklepie Flex w każdym miesiącu prezentujemy odnowione urządzenie w obniżonej cenie. Wystarczy pobrać kod rabatowy z Klubu Flex i dodać go w koszyku w aplikacji w momencie zakupu.

Większość odnowionych telefonów oferowanych przez Orange, podobnie jak nowe modele, są przygotowane na wyłączenie 3G i wspierają VoLTE.

Darmowy Paczkomat InPost

Kupując nowy telefon warto wybrać opcję dostawy do Paczkomatu InPost. Z okazji Zielonego Tygodnia jest darmowa, jeśli zawrzemy e-umowę i skorzystamy z e-płatności. Promocja dotyczy wszystkich kanałów sprzedaży, w których dostępny jest Paczkomat InPost. Taka dostawa ma o 75% mniejszy ślad węglowy niż pod drzwi domu. Warto zrobić kolejny, mały gest dla planety.

Zielony Tydzień w Nasz Orange

Zapraszamy na spotkanie z naszymi ekspertami na Forum Nasz Orange, które zaplanowaliśmy na 31 maja, godz. 14:00-17:00. Odpowiemy na Wasze pytania dotyczące odnawianych urządzeń, naszej strategii klimatycznej i programu Re.

Użytkownicy forum będą mogli wziąć udział w konkursie. Do wygrania jest słodki prezent z naszej pasieki! Szczegóły znajdziecie na forum: https://nasz.orange.pl/

Udostępnij: Świętujcie z nami Zielony Tydzień z Orange
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Car. wybierz ikonę

pablo_ck 20:53 27-05-2022
    O proszę, będzie trzeba wskoczyć na nasz Orange i zadać kilka pytań ?

;

Zarządzanie różnorodnością na medal (1)

Monika Kulik

26 maja 2022

Zarządzanie różnorodnością na medal

Orange Polska znalazł się wśród pracodawców najbardziej zaawansowanych w zarządzaniu różnorodnością, dbających o inkluzję w organizacji. W badaniu Diversity IN Check znalazł się wśród firm, które osiągnęły najwyższą ocenę (powyżej 80 pkt.).

Celem badania Diversity IN Check jest diagnoza stopnia zaawansowania danej organizacji w zarządzaniu różnorodnością i tworzeniu inkluzywnego środowiska pracy. Kwestionariusz wykorzystany w badaniu jest oparty na uznanych międzynarodowych standardach i wytycznych, m.in.: Sustainable Development Goals, ISO 26000 i ISO 30415, GRI Standards, wytycznych OECD dla przedsiębiorstw wielonarodowych. Pytania, które zadawano pracodawcom, zostały podzielone na pięć obszarów tematycznych: podstawy zarządzania, programy i działania, budowanie zaangażowania, wskaźniki rezultatów, a także dodatkowe pytania związane z COVID-19.

Łącznie w tym w badaniu wzięło udział 47 organizacji, z czego 39 firm uznano znalazło się na liście Diversity IN Check. 6 firm uzyskało wynik powyżej 80 pkt., wśród których znalazł się Orange Polska.

Jest to druga edycja badania prowadzonego przez Forum Odpowiedzialnego Biznesu.  Realizację badania wspiera grono partnerów i patronów merytorycznych: ABSL – Związek Liderów Sektora Usług Biznesowych, Centralny Instytut Ochrony Pracy – Państwowy Instytut Badawczy z siedzibą w Warszawie, firma Deloitte Advisory, Fundacja Share the Care, PBS, Szkoła Główna Handlowa w Warszawie, Fundacja TAKpełnosprawni, Fundacja Replika, Francusko-Polska Izba Gospodarcza, Belgijska Izba Gospodarcza, Polsko-Francuska Izba Gospodarcza,  oraz Rzeczpospolita. Nadzór merytoryczny nad badaniem sprawuje rada ekspertów i ekspertek.

Wartością tego badania, jest indywidualny raport, jaki otrzymuje każda organizacja biorąca w nim udział. Zawiera on posumowanie jej wyników, a także odniesienie do wyników innych firm. Dzięki ubiegłorocznej analizie mogliśmy zobaczyć, które aspekty w firmie wymagają poprawy i dalszej pracy.

Jako sygnatariusz i opiekun Karty Różnorodności w Polsce musimy dbać o wysokie standardy zarządzania różnorodnością.

grupa różnorodnych ludzi
Udostępnij: Zarządzanie różnorodnością na medal
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the House. wybierz ikonę