Innowacje

Znamy finalistów Orange Fab (0)

Marta Cieślak-Krajewska

Znamy finalistów Orange Fab

Pamiętacie, jak zaczynaliśmy pierwszą polską edycję Orange Fab? Wtedy nie wiedzieliśmy jeszcze, kto się do nas zgłosi. Dzisiaj, po etapie zbierania projektów, preselekcji i przesłuchań wreszcie znamy firmy, z którymi będziemy dalej współpracować. Jesteście ciekawi, kim są i co oferują? Zobaczcie video.

Niestety, do akceleracji nie zakwalifikowała się aplikacja kwitki.pl, za którą trzymałam kciuki (wiem, że też z niej korzystacie i lubicie).

Który z wybranych produktów ma Waszym zdaniem największe szanse na podbicie rynku?

Udostępnij: Znamy finalistów Orange Fab
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Dom. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Obsługujemy szybko i skutecznie (0)

Aleksandra Wójcik

Obsługujemy szybko i skutecznie

Ostatnio dużo mówi się w mediach społecznościowych o szybkiej i skutecznej obsłudze klienta. Na naszym blogu wiele razy pisaliśmy i zachęcaliśmy was do korzystania ze specjalnej aplikacji na Facebooku „pomoc Orange”. Przypomnę, że ułatwia ona samodzielne rozwiązanie problemu, a także daje możliwość skorzystania z wiedzy Orange Ekspertów, którzy pomagają gdzie tylko mogą w intrenecie, odpowiadając na wasze pytania dotyczące usług i ofert. Po raz kolejny nasza praca została doceniona i znaleźliśmy się, jako Orange Polska w pierwszej dziesiątce światowego rankingu firm, które są najbardziej skuteczne w social mediach. Mowa o najnowszym zestawieniu Socialbakers za 1 kwartał 2014 roku. Zdobyliśmy 7 miejsce osiągając m.in. drugi najlepszy czas udzielenia odpowiedzi na zapytanie zadane na Facebooku (18 minut) oraz trzeci najwyższy wynik jeśli chodzi o responsywność, który wyniósł 96,61%. Pełny raport możecie pobrać tutaj.

00b996ba31f0c7270523b6bf3aae67bfcef.jpg

Udostępnij: Obsługujemy szybko i skutecznie
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samochód. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

8. Rajd na Autyzm już 24 maja (0)

Marek Wajda

8. Rajd na Autyzm już 24 maja

Kolejna edycja Społecznego Rajdu Rowerowego na Rzecz Osób z Autyzmem „Rajd na Autyzm” – spotykamy się 24 maja w Warszawie na Polu Mokotowskim. Po raz kolejny peleton przejedzie przez centrum Warszawy by pomóc osobom z autyzmem – trasa będzie miała ok. 11 km.  Jeśli chcecie wziąć udział w Rajdzie (na rowerach albo rolkach) musicie się wcześniej zarejestrować.

Zanim jednak peleton ruszy na miejscu czeka na Was i rodzin wiele innych atrakcji.
11.00 – otwarcie Miasteczka Rajdowego
11.00 – 13.30 – odbiór pakietów startowych uczestników z rejestracji on-line
13:30 – 14:00 – rejestracja stacjonarna
12.00 – 13.30 – wydarzenia towarzyszące w tym m.in. pokazy, konkursy, warsztaty
14.00 – 15.30 – przejazd peletonu
15:30 – 16.00 – przekazanie czeku przez Fundacje Orange. Podziękowania.
16.00 – zakończenie imprezy

2a2d21994f7a87b476c38e3ee757eb866f1
Więcej informacji i dokładną lokalizację imprezy znajdziecie na stronie Rajd na autyzm. To największa impreza integracyjno-sportowa w Polsce poświęcona osobom z autyzmem. Do tej pory udział wzięło blisko 8000 osób, które przejechały łącznie ponad 87,5 tys. km. Zebrano łącznie ponad 700 tys. zł które przekazano na pomoc osobom z autyzmem, m.in. na rozwój wczesnej diagnostyki i terapii.
Jak co roku nasi wolontariusze wspomogą organizację imprezy i będą zabezpieczać peleton. Fundacja wspiera oragnizaowany przez Fundację Synapsis Rajd od początku. Zobaczcie jak było dwa lata i rok temu. Do zobaczenia 😉

Udostępnij: 8. Rajd na Autyzm już 24 maja
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Serce. wybierz ikonę