;

Zrelaksuj się z Muzyką Tu i Tam – rozdajemy kody! (0)

Aleksandra Wójcik

21 października 2014

Zrelaksuj się z Muzyką Tu i Tam – rozdajemy kody!

Każda wolna chwila to dobry moment, aby zrelaksować się słuchając muzyki. Aktywując serwis „Muzyka Tu i Tam” na pewno znajdziecie coś dla siebie. Oferta jest dostępna dla wszystkich klientów Orange, którzy mają aktywną kartę SIM. Wystarczy wysłać darmowego SMS-a o treści MUZA pod numer 8080. „Muzyka Tu i Tam” daje Wam nieograniczony dostęp do milionów legalnych utworów, bezpłatną transmisję danych w ramach serwisu, możliwość odtwarzania muzyki zarówno w sieci, jak i off-line oraz tworzenia własnej biblioteki utworów i albumów. Z automatu darmowy dostęp macie przez 30 dni. Później płacicie 14,76 zł miesięcznie. Szczegóły znajdziecie tutaj. Dla pierwszych 25 osób mam do rozdania kody aktywacyjne do serwisu. Wystarczy napisać do mnie w komentarzu, jaki jest Wasz ulubiony utwór.

Udostępnij: Zrelaksuj się z Muzyką Tu i Tam – rozdajemy kody!
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Serce. wybierz ikonę

Innowacje

Żyjesz w realu, czy wirtualu? relacja+konkurs (0)

Marta Cieślak-Krajewska

21 października 2014

Żyjesz w realu, czy wirtualu? relacja+konkurs

W zeszłym tygodniu zapowiadałam konferencję Digital Lifestyle Dziś mam dla Was materiał video. Razem z prelegentami i gośćmi szukaliśmy odpowiedzi na pytanie, jak nowe technologie zmieniają nasz styl życia. Sprawdź, co nam powiedzieli.

A jak nowe technologie wpłynęły na Was? W jaki sposób ukształtowały Wasz sposób działania, myślenia, jaką mają rolę w Waszej codzienności? Napiszcie mi o tym w komentarzach. Najciekawsze odpowiedzi nagrodzę kompletem gadżetów od Orange.

Jesli zainteresował Was temat konferencji, polecam rozmowy z prelegentami na portalu orange.pl:

Douglas Tait, Oracle: Digitalizacja w życiu prywatnym i zawodowym

Sebastian Grabowski, Orange Labs: O skutkach cyfryzacji życia codziennego

Udostępnij: Żyjesz w realu, czy wirtualu? relacja+konkurs
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Dom. wybierz ikonę

;

Nowa oferta Neostrady w zderegulowanych gminach (0)

Wojtek Jabczyński

17 października 2014

Nowa oferta Neostrady w zderegulowanych gminach

Dziesięć dni temu UKE zdecydował o deregulacji rynku szerokopasmowego internetu w 76 gminach. Od razu zapowiedzieliśmy, że na tych terenach szybko pojawi się nowa oferta Neostrady, dzięki której będziemy mogli skuteczniej rywalizować z konkurencją, głównie kablówkami. Od dziś możecie już z niej skorzystać. Oferta jest dostępna w salonach i sklepie internetowym po podaniu swojego kodu pocztowego. W tzw. Geopromocji proponujemy Wam jedną, niższą opłatę abonamentową – 39,90 zł miesięcznie – dla wszystkich opcji prędkości Neostrady (do 10, 20 i 80 Mb/s). Ponadto obniżyliśmy ceny pakietów usług. FunPack, czyli Neostrada z telewizją i telefonem jest za 59,90 zł miesięcznie. Dodatkowo użytkownicy korzystający z abonamentowych usług mobilnych Orange Polska – przy zakupie FunPacka – mogą otrzymać, co najmniej 25 zł rabatu w ramach oferty Orange Open. Listę gmin na terenie, których dostępna jest Geopromocja, znajdziecie tutaj. Są to m.in.: Warszawa, Wrocław, Katowice, Lublin, Łódź, Bydgoszcz, Toruń, Płock, Zielona Góra, Lubin, Legnica, Szczecin, Sopot i Gdynia. Klienci mieszkający na terenie zderegulowanych gmin mogą skorzystać także z naszych promocyjnych ofert, dostępnych na terenie całego kraju. Mam na myśli m.in. Internet Tu i Tam, czyli konwergentny pakiet Neostrady z internetem mobilnym, czy Neostradę z tabletem lub mobilnym routerem po 1 zł. Z kolei Ci z Was, którzy prócz usługi potrzebują akcesoriów, mają możliwość wyboru za złotówkę jednego z 5 gadżetów: tabletu, drukarki, dysku zewnętrznego, słuchawek lub nawigacji samochodowej. Jednym zdaniem – macie sporo opcji do wyboru. Szczegóły Geopromocji znajdziecie tutaj.

594ebdaf7b6cbf6b1d7a7c053f71de87860

Udostępnij: Nowa oferta Neostrady w zderegulowanych gminach
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Samochód. wybierz ikonę