;

Zwiedzamy Stadion Narodowy (0)

Wojtek Jabczyński

30 maja 2012

Zwiedzamy Stadion Narodowy

Jako partner technologiczny UEFA, mieliśmy wyjątkową okazję zaprosić dziennikarzy na przechadzkę po Stadionie Narodowym, aby zaprezentować, jak Orange Polska przygotował się do Euro 2012. Towarzyszyła nam blogowa kamera i dzięki temu również wy możecie zobaczyć jak wyglądają ostatnie dni przed meczami na stadionie.

PlayWyłącz głos
Udostępnij: Zwiedzamy Stadion Narodowy
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Heart. wybierz ikonę

;

„Tydzień w 20 min” – Michał Wolniak (0)

Tomasz Sulewski

29 maja 2012

„Tydzień w 20 min” – Michał Wolniak

Zeszły tydzień minął bez wątpienia pod hasłem „adaptywność” – i ono także przyświeca dzisiejszemu podsumowaniu, którego dokonaliśmy z Michałem Wolniakiem, dyrektorem kreatywnym Grupy Heureka. Omówilismy wspólnie efekty VI Forum IAB, którego głównym tematem było „Adaptive Marketing. Adaptive Enterprise”. Skomentowaliśmy także „fashionelkagate”, czyli online’owy spór blogerki z internetowym sklepem obuwniczym. Spróbowaliśmy też odpowiedzieć na pytanie, czy otworzenie w Polsce lokalnej spółki Facebooka to dobry sygnał dla polskiego rynku. Na koniec zaś, z okazji 7. urodzin YouTube zmierzyliśmy się z ryzykowną tezą, że internet zabije telewizję. Zapraszam 🙂

aa08f1f2ac836ad8dada41cbe5b3249909e

No to jak to jest – telewizja czy internet?

Udostępnij: „Tydzień w 20 min” – Michał Wolniak
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Key. wybierz ikonę

Urządzenia

Galaxy S III od jutra w cennikach (0)

Wojtek Jabczyński

29 maja 2012

Galaxy S III od jutra w cennikach

Czytając kolejne news`y o rozpoczętej dzisiaj sprzedaży Samsunga Galaxy S III, zapisach na tego smartfona (na naszej stronie zainteresowanie nim zgłosiło niemal 1000 osób) oraz kolejkach w niemieckich sklepach mam nieodparte wrażenie, że już to kiedyś przeżyłem. Tak, mam na myśli iPhone`a. Marketingowy patent Apple`a ma godnego naśladowcę i piszę to bez przekąsu, bo to niewątpliwie sukces koreańskiego koncernu w budowaniu popytu. Samsunga Galaxy S III wprowadzamy oczywiście najszybciej jak to możliwe. Pierwsza partia właśnie wjechała do naszego magazynu, a od jutra smarton będzie w cennikach. Realnie potrzebujemy jeszcze kilkanaście dni aby pojawił się wszystkich kanałach sprzedaży. Szczegóły na temat urządzenia znajdziecie tutaj.

1c37fc277fd74622cd370e45dcc393d361e

47e588f8087f4816c27c0113865b38ca909

Udostępnij: Galaxy S III od jutra w cennikach
komentarz jest wymagany