;

Zwiększamy limity w mobilnym Internecie (0)

10 listopada 2009

Zwiększamy limity w mobilnym Internecie

Od dzisiaj zdecydowanie zwiększyliśmy limity na transmisję danych we wszystkich opcjach mobilnego dostępu do Internetu w usługach Orange Free i Business Everywhere. Nie zmieniliśmy jednocześnie cen, co moim zdaniem oznacza, że to teraz jedna z najlepszych ofert na rynku. Zwiększenie limitów transferu danych obowiązuje z automatu nowych klientów. Natomiast obecni użytkownicy mogą z nich skorzystać od najbliższego okresu rozliczeniowego. Aby tak się stało powinni skontaktować się z *100 (Oragne Free) i  *600 (Business Everywhere) i zgłosić chęć skorzystania z promocji wyższych limitów. Przejście jest bezpłatne. Kupując usługę przez e-sklep oferta jest jeszcze atrakcyjniejsza. To nie koniec zmian w ofercie mobilnego dostępu do Internetu w Orange. Kolejną niespodziankę ogłosimy na początku przyszłego tygodnia. Jestem przekonany, że stanie się hitem rynkowym. Szczegóły jak zawsze na www.orange.pl

blog-1011.gif

Udostępnij: Zwiększamy limity w mobilnym Internecie
Please prove you are human by selecting the Flag. wybierz ikonę

;

Jeśli nowy pakiet, to musi być OPOP (0)

10 listopada 2009

Jeśli nowy pakiet, to musi być OPOP

Kiedy dostaję informację z marketingu o kolejnym pakiecie, który wprowadzamy od razu włącza mi się skojarzenie z Orange POP i tańszymi rozmowami. Nie inaczej było i tym razem. Dziś rusza w OPOP Pakiet Wygadany, w którym za minutę do wszystkich operatorów, prócz Play i Cyfrowego Polsatu, zapłacicie 24 gr, czyli o 5 gr mniej niż wynosi niekwestionowana liczba roku w prepaid! Pakiet jest ważny 7 dni, kosztuje 7,20 zł, a w nim 30 minut do wykorzystania. Można go włączyć wysyłając SMS-a o treści WYGADANY pod numer 474 (opłata, jak za zwykłego SMS-a), za darmo poprzez www.orange.pl/online lub automatyczny BOK *500. Wygadany łączy się z innymi pakietami w OPOP, ale nie z usługą Ty i 3. Minuty można wykorzystać, nawet jeśli nie ma środków na koncie głównym lub skończył się jego okres ważności.

Udostępnij: Jeśli nowy pakiet, to musi być OPOP
komentarz jest wymagany
Please prove you are human by selecting the Plane. wybierz ikonę

;

Biznes rozmawia za 17 groszy (0)

9 listopada 2009

Biznes rozmawia za 17 groszy

Wczoraj na blogu mieliśmy krótką dyskusję na temat oferty dla biznesu. Dobrze się złożyło, gdyż od jutra wprowadzamy w Orange dla Firm promocję Cięte Stawki do Wszystkich. Dzięki niej co miesiąc klienci dostaną dodatkowy pakiet minut na rozmowy, ważny przez cały okres umowy. Stawka za minutę połączenia w ramach abonamentu wyniesie nawet 0,17 gr netto. Jeśli wybierzemy ofertę bez telefonu stawki będą niższe o dalsze 1-2 gr/min. Dodatkowko chcę zwrócić uwagę, że jako jedyny operator w Polsce, do telefonu Samsung Omnia II dołączamy program antywirusowy ArcaVir z bezpłatną licencją na 12 miesięcy. Jestem przekonany, że nowa oferta pozwoli utrzymać Orange pozycję lidera, wśród operatorów, których wybiera biznes. Uprzedzając pytania dodam, że na razie nie planujemy takich stawek w ofercie prepaid.

tabela-blog-911.jpg

Udostępnij: Biznes rozmawia za 17 groszy