600 SMS-ów do wszystkich sieci oraz 2000 minut i SMS-ów w Orange na kartę

26 kwietnia 2012

600 SMS-ów do wszystkich sieci oraz 2000 minut i SMS-ów w Orange na kartę

Od dziś, we wszystkich ofertach Orange na kartę można korzystać z pakietów – 600 SMS-ów do wszystkich sieci. Pakiet kosztuje tylko 6 zł (z VAT) i jest ważny przez 30 dni, co oznacza, że biorąc pod uwagę cenę i okres ważności, jest to najlepsza tego typu oferta na rynku. Dla klientów najczęściej łączących się z osobami w Orange, przygotowano też promocję Wielka Swoboda, w której już za 5 zł (z VAT) dostępny jest pakiet 2000 minut i SMS-ów.

Z pakietów 600 SMS-ów do wszystkich sieci można korzystać we wszystkich aktualnych planach taryfowych dla usług głosowych w Orange na kartę:

• Orange One,
  • Orange POP,
  • Nowy Orange Go.

Aby aktywować pakiet wystarczy wysyłać SMS o treści PAKIET pod nr 585 lub użyć kodu wpisując do telefonu: *110*55# i wciskając klawisz „zadzwoń”.

Czytaj także więcej o nowszych ofertach Orange na Kartę: 1410 GB neta za doładowanie w Orange Free na kartę

Klienci, którzy najczęściej rozmawiają z przyjaciółmi w Orange mogą skorzystać z pakietu Wielka Swoboda, w którym dostaną 2000 minut i SMS-ów do wykorzystania w sieci. Do wyboru są trzy warianty różniące się czasem ważności (ceny z VAT):

• Wielka Swoboda 5 – pakiet w cenie 5 zł, ważny 5 dni,
  • Wielka Swoboda 10 – pakiet w cenie 10 zł, ważny 10 dni,
  • Wielka Swoboda 20 – pakiet w cenie 20 zł, ważny 25 dni.

Aby włączyć wybrany pakiet wystarczy SMS o treści odpowiadającej wariantowi: 5, 10 lub 20, wysłany pod numer 176. Aktywacji można dokonać także za pomocą krótkich kodów: *110*87*X#, gdzie X to cyfra odpowiadająca wybieranemu wariantowi pakietu.

Więcej o usłudze na www.orange.pl

* * *

Orange jest liderem polskiego rynku telekomunikacyjnego. Udostępnia unikatową ofertę konwergentną – Orange Open, łączącą usługi stacjonarne i mobilne z telewizją oraz rozrywką. Oferuje plany taryfowe bez limitów połączeń ze wszystkimi sieciami mobilnymi i stacjonarnymi w Polsce a także numerami międzynarodowymi. Orange ma największą sieć telekomunikacyjną w Polsce, obejmującą cały kraj i jest najprzyjaźniejszym operatorem dla użytkowników smartfonów. Oferuje specjalne plany telefoniczne z dostępem do Internetu i bezpłatnym korzystaniem z portali społecznościowych. Ma także pakiety transmisji danych pozwalające w pełni korzystać z sieci, bez obaw o wysokość rachunku. Ponadto klienci mogą wybierać z bogatej oferty najnowocześniejszych smartfonów, tabletów i netbooków w najlepszych cenach na rynku. W kwietniu nowościami oferty smartfonów są: HTC One X, LG Swift L3, Motorola Motoluxe i Motorola Defy Mini.
Dlaczego warto wybrać smartfona w Orange szukaj na: www.orange.pl/smartfony oraz www.mojtelefon.info Recenzje, wideoprezentacje, testy i instruktaże na stronach: www.orange.pl/telefony

Osoba kontaktowa:
Wojciech Jabczyński, Rzecznik Orange Polska
Tel.: 22 527 19 39
e-mail: biuro.prasowe@orange.com

Udostępnij: 600 SMS-ów do wszystkich sieci oraz 2000 minut i SMS-ów w Orange na kartę

Serce i Rozum z milionem przyjaciół na Facebooku

26 kwietnia 2012

Serce i Rozum z milionem przyjaciół na Facebooku

Serce i Rozum, bohaterowie kampanii reklamowych Telekomunikacji Polskiej, a teraz marki Orange jako pierwszy profil komercyjny na polskim Facebooku mogą pochwalić się milionem fanów.

– Bardzo się cieszę, że Serce i Rozum to pierwszy polski profil komercyjny na Facebooku, który przekroczył magiczną liczbę miliona fanów. To potwierdzenie skuteczności najnowszej kampanii z udziałem sympatyczniej pary bohaterów, którzy wraz z klientami usług stacjonarnych przeprowadzali się do świata Orange. To również kolejny dowód słuszności naszej decyzji, by po rebrandingu nadal wykorzystywać Serce i Rozum w kampaniach marketingowych marki Orange – uważa Paweł Patkowski, dyrektor Marki, Mediów i Komunikacji Orange Polska.

Serce i Rozum chcą uczcić milion swoich przyjaciół specjalną akcją. Już dziś na ich profilu można zobaczyć największe społecznościowe puzzle w polskim Internecie. Dzięki specjalnej aplikacji wielka podobizna Serca
i Rozumu stworzona została z miliona zdjęć ich fanów.
Osoba kontaktowa: Wojciech Jabczyński, Rzecznik Grupy TP
Tel.: 22 527 19 39
e-mail: biuro.prasowe@orange.com

Udostępnij: Serce i Rozum z milionem przyjaciół na Facebooku

De La Soul – hip-hopowa legenda na Orange Warsaw Festival 2012

25 kwietnia 2012

De La Soul – hip-hopowa legenda na Orange Warsaw Festival 2012

Kolejny wykonawca Orange Warsaw Festival 2012 to arystokracja hip-hopu. Alternatywni, jazzowi, z dobrymi tekstami i większymi ambicjami niż liczba posiadanych złotych łańcuchów. Na scenie od 25 lat, w tym roku, ze wszystkimi swoimi przebojami, zaprezentują się w Warszawie 9 czerwca!

Posdnuos, Trugoy i Maseo założyli zespół w 1987 roku na Long Island. Zadebiutowali na amerykańskiej scenie muzycznej wydając krążek „3 Feet High and Rising”. Album został okrzyknięty arcydziełem. Zdobył tytuł płyty roku magazynu NME, który do hip-hopu ma stosunek, raczej chłodny. Krytyka na stałe uznała De La Soul za swoich faworytów, nie szczędząc im komplementów do dziś. W 2006 zespół został uhonorowany nagrodą Grammy za singla „FeelGood Inc.” Nagranego z Gorillaz. Najnowsze wydawnictwo grupy –„De La Soul’s Plug 1 & Plug 2 presents… First Serve” ukazało się 2 kwietnia i już zdobyło świetne recenzje. Zespół zapowiedział ponowną współpracę z Prince Paulem i dużo nowej muzyki.

W Polsce pojawią się z nowym materiałem, ale z pewnością nie zabraknie ich kultowych hitów jak: „Me Myself and I”, „The Magic Number”, bezkonkurencyjnego „Ring Ring Ring (Ha Ha Hey)” czy „All Good?”. Zatem przed uczestnikami Orange Warsaw Festival 2012 porcja świetnego, melodyjnego hip-hopu. Jak mawiają Ci, którzy mieli przyjemność widzieć De La Soul na żywo – dają czadu na scenie! Warto to zobaczyć.

De La Soul dołączyli do Linkin Park, The Prodigy i Garbage. O kolejnych gwiazdach poinformujemy wkrótce. Orange Warsaw Festival 2012 odbędzie się na Pepsi Arenie (stadion warszawskiej Legii) w dniach 9 i 10 czerwca.

Bilety na Orange Warsaw Festival 2012 są już w sprzedaży. Zapraszamy na www.orangewarsawfestival.pl, www.ebilet.pl, www.ticketpro.pl oraz do punktów eBilet i EMPIK.

Jednodniowe bilety na płytę na pierwszy dzień Orange Warsaw Festival 2012 zostały już sprzedane. To samo dotyczy biletów na pierwszy dzień i dwudniowych karnetów na trybunę Premium. Wciąż dostępne są dwudniowe karnety na płytę oraz bilety na drugi dzień – płyta (89 zł), karnety na płytę stadionu (159 zł), trybuny – 110 złotych na pierwszy lub drugi dzień i 199 złotych za karnet na całą imprezę, trybuna Premium na drugi dzień (150 zł) oraz bilety VIP – 500 zł na poszczególne dni i 900 zł za karnet.

Osoby kontaktowe:

Wojciech Jabczyński