Black Friday w Orange: obniżki do 1300zł

29 listopada 2019

Black Friday w Orange: obniżki do 1300zł

W piątek (29.11) w sklepie internetowym i salonach Orange rozpoczęła się wyprzedaż smartfonów z okazji Black Friday. Obniżki sięgają 1300 zł, a oferta obejmuje kilkadziesiąt modeli smartfonów m.in. Samsung, Xiaomi i Huawei. Promocja potrwa przez cały weekend. W poniedziałek (2.12) rozpocznie się kolejna, Cyber Monday, w której oprócz smartfonów, można upolować smartwatche, laptopy i tablety w obniżonych cenach.

Z wyprzedaży można skorzystać podpisując nową lub przedłużając obecną umowę na wybrany Plan Mobilny, a także kupując smartfon bez umowy, w 20 ratach 0 proc.

Samsung Galaxy S10 taniej 1300 zł

Operator obniżył ceny topowych modeli marki Samsung. W sklepie online Samsung Galaxy S10 512 GB jest dostępny 1300 zł taniej, przy wyborze Planu Mobilnego 75, z miesięczną ratą 111 zł. Natomiast cena ubiegłorocznego Samsunga Note 9 spadła o 910 zł w Planie Mobilnym 55, z ratą 110 zł/mc.

Online można upolować smartfon OPPO RX 17 Pro debiutującej w tym roku na polskim rynku marki, taniej o 480 zł w Planie Mobilnym 55, z miesięczną ratą 70 zł. W wyprzedażowej ofercie Orange znalazły się telefony popularnej marki Xiaomi, m.in. Redmi 7 32 GB za 25 zł miesięcznie w Planie Mobilnym 45.

Black Friday w salonach Orange

Orange przygotował także specjalną ofertę dla klientów salonów, a w niej duży wybór smartfonów marki Xiaomi, m.in. Mi 8 lite tańszy o 168 zł, Redmi 5+ przeceniony o 360 zł, czy Redmi 5A z miesięczną ratą 8 zł, wszystkie w Planie Mobilnym 45.

Stacjonarnie można upolować także ubiegłoroczny flagowiec tajwańskiej marki, HTC U12+, którego cena spadła o 430 zł w Planie Mobilnym 75 oraz zestaw HTC Desire 12+ z powerbankiem, za 5 zł miesięcznie w Planie Mobilnym 45. Zarówno w sklepie online, jak o w salonie jest dostępny popularny Huawei P30 tańszy o 310 zł w Planie Mobilnym 55.

Wymienione telefony mają 0 zł opłaty na start. Klienci, którzy zdecydują się na zakup smartfonu online w Planie Mobilnym, otrzymają darmową dostawę. Oferta jest ważna do wyczerpania zapasów.

Promocje dla firm

Orange przygotował także promocyjne ceny smartfonów w ofercie Dla Firm. Przeceniony o 1224 zł smartfon Samsung Galaxy S10 128 GB jest dostępny za 309 zł na start z miesięczną ratą 78 zł+VAT z Multipakiem XXL. Do wyprzedażowej oferty trafiły także Sony Xperia L3 tańszy o 288 zł w planie Dla Firm oraz Huawei P30 przeceniony o 168 zł z Multipakiem XL (ceny netto).

Black Week w Orange Energia

Specjalną akcję przygotował również Orange Energia. Klienci, którzy podpiszą nową lub przedłużą obecną umowę na energię elektryczną kontaktując się z infolinią 801 111 333 lub przez stronę www.orangeenergia.pl otrzymają e-voucher o wartości 200 zł na zakupy w sklepie RTV EURO AGD. Promocja potrwa do 6 grudnia. Mogą skorzystać z niej klienci indywidualni, którzy wybiorą jedną z ofert Orange Energia z gwarancją ceny na 2020 rok oraz wsparciem fachowców:  „Więcej niż energia od Orange – Pakiet Komfort”, „Więcej niż energia od Orange – Pakiet Wygoda”.

Udostępnij: Black Friday w Orange: obniżki do 1300zł

Rodzina w stylu Orange Flex. Nowe funkcjonalności i plany od 15 zł.

28 listopada 2019

Rodzina w stylu Orange Flex. Nowe funkcjonalności i plany od 15 zł.

Od dziś w Orange Flex można stworzyć Rodzinę i dodać nawet 5 kolejnych numerów. Dla wielu użytkowników będzie to wygodne rozwiązanie, dzięki któremu w łatwy sposób można kontrolować wydatki i usługi całej rodziny. Dodatkowo, tylko w ofercie Flex Rodzina, dostępny jest nowy plan za 15 zł miesięcznie.​​​​​​​

W ramach oferty Flex Rodzina można podłączyć maksymalnie 6 numerów. Flex Rodzina obsługuje dwa profile: administratora oraz członka rodziny. Właścicielem wszystkich numerów jest administrator, który płaci za usługi. Administrator ma większe uprawnienia: dołącza i usuwa członków rodziny, a także może zarządzać ich ofertą oraz kartami SIM.

Nową funkcjonalnością w ramach Flex Rodziny jest opcja „Zapytaj o zakup”, która daje możliwość kontroli nad wydatkami. Administrator może aktywować bądź wyłączyć ją indywidualnie dla każdego członka Rodziny. Kiedy opcja jest włączona administrator każdorazowo otrzyma w aplikacji powiadomienie z prośbą o wyrażenie zgody na zakup. Członek rodziny może kupować dodatkowe usługi, np.: passy, pakiety danych, czy pakiety roamingowe bezpośrednio w aplikacji. Wtedy wszystkie dodatkowe usługi działają tylko dla danego numeru.

Jednocześnie tylko w ofercie Flex Rodzina pojawia się nowy plan za 15 zł. Zawiera on nielimitowane rozmowy, SMS-y i MMS-y w Polsce i w roamingu w UE. Ten plan nie posiada paczki danych, bo w założeniu ma służyć rodzicom, którzy w sposób odpowiedzialny chcą regulować dostęp najmłodszych do Internetu oraz starszym użytkownikom, którzy niekoniecznie chcą surfować po sieci.

Natomiast zarówno administrator, jak i każdy z członków Flex Rodziny, może skorzystać z funkcji „Przekaż GB”, pozwalającej przesuwać gigabajty pomiędzy użytkownikami Orange Flex. To dobry, darmowy i kontrolowany sposób na to, by uzupełnić najmniejszy Plan o GB danych.

Zainteresował Cię wpis? Jeśli chcesz otrzymywać informacje prasowe, zostaw nam swój adres e-mail
Napisz do Nas
Udostępnij: Rodzina w stylu Orange Flex. Nowe funkcjonalności i plany od 15 zł.

26 listopada 2019

Headlinerzy drugiego dnia Open’era 2020 ogłoszeni! 2 lipca na Orange Main Stage królować będą Twenty One Pilots oraz A$AP Rocky.

TWENTY ONE PILOTS

W tym roku amerykańska formacja obchodzi 10 urodziny – i ma co świętować. Dzięki miliardom wyświetleń i odtworzeń takich kawałków jak „Stressed Out”, „Heathens” czy „Ride”, ogromnemu workowi nagród (m.in. statuetki Grammy, MTV EMA oraz Billboard Awards) oraz jednemu z najwierniejszych fanbase’ów na świecie, Twenty One Pilots plasują się dziś w czołówce najważniejszych zespołów alternatywnych ostatnich lat. Wisienką na torcie jest niewątpliwie fakt, że album „Blurryface” został oficjalnie okrzyknięty najlepiej sprzedającą się rockową płytą dekady (Billboard). W twórczości Tylera Josepha i Josha Duna rock, elektronika, hip-hop i napędzany syntezatorami alternatywny pop łączą się w rzadko spotykanej symbiozie. Natomiast stworzony przez nich klimat muzyczny tylko podkreśla wrażliwą tematykę lęków i zdrowia psychicznego wielokrotnie pojawiającą się w ich utworach. Duet ma na swoim koncie 5 albumów. Ostatni, „Trench”, ukazał się w ubiegłym roku, debiutując na drugim miejscu zestawienia Billboard 200 oraz zdobywając ocenę aż 81/100 na Metacritic. Jak przyznał Tyler Joseph, Twenty One Pilots już pracują nad jego następcą.

A$AP ROCKY

Po tegorocznej absencji w Gdyni A$AP Rocky nie poddaje się i dołącza do składu Open’era 2020! Rakim Mayers rozpoczął karierę jeszcze jako nastolatek. W 2007 roku dołączył do słynnego nowojorskiego kolektywu A$AP Mob, od którego pochodzi jego pseudonim artystyczny. Debiutancki mixtape „Live.Love.A$AP” ukazał się w 2011 roku, a dwa następne albumy „Long. Live. A$AP” (2011) i „At. Long. Last. A$AP.” (2015) debiutowały na szczycie zestawienia Billboard 200. Jego ostatni album był jedną z najważniejszych rapowych płyt ubiegłego roku. „Testing” zjednał krytyków i fanów nowojorskiego rapera, zyskując opinię najbardziej dojrzałego dzieła w dyskografii Flacko, co zresztą sam przyznał w wywiadzie dla „GQ”: „Wolę eksperymentować i rozwijać się z moją publicznością. To co teraz robię to nie jest tylko rapowanie – to robienie muzyki”. Blisko godzinny album nie jest przepakowany gośćmi, ale ci, którzy się na nim pojawiają – Moby, Frank Ocean, FKA Twigs czy Skepta – doskonale odnaleźli się w towarzystwie głównego bohatera.

EARLY BIRD TICKETS w sprzedaży (do wyczerpania puli)

Karnet 4 DNI – 539 PLN

Karnet 4 DNI + pole namiotowe – 639 PLN

Karnet weekendowy (pt + sob) – 419 PLN