Do wygrania 70 smartfonów Nokia Lumia 920

15 listopada 2012

Do wygrania 70 smartfonów Nokia Lumia 920

Ruszyła ósma edycja konkursu testuj z Orange. Tym razem jego tematem będą płatności zbliżeniowe z telefonem Nokia Lumia 920 wyposażonym w kartę SIM Orange Cash i głośnik Nokia Play 360˚. Spośród wszystkich chętnych jury konkursowe wybierze 150 testerów, a 70 najlepszych zatrzyma smartfona na własność.

Aby zgłosić chęć przetestowania smartfona i usługi wystarczy zarejestrować się na www.testuj.orange.pl i odpowiedzieć na pytanie eliminacyjne. Rejestracja potrwa do 3 grudnia, a lista 150 testerów zostanie ogłoszona 14 grudnia. Potem uczestników czeka 5 tygodni zabawy i realizacji zadań konkursowych. Dzięki temu będą mogli m.in. dokładnie sprawdzić jak działa usługa Orange Cash, która pozwala płacić telefonem jak kartą płatniczą, wykorzystując przy tym technologię NFC.

W czasie testów, uczestnicy będą opisywać swoje wrażenia z użytkowania smartfonów na specjalnie przygotowanym blogu. Jury oceni jakość, stronę merytoryczną oraz kreatywność testerów by na koniec wyłonić 70 zwycięzców. W nagrodę otrzymają oni testowanego smartfona wraz z głośnikiem i kartą NFC na własność.

Więcej na www.testuj.orange.pl

*  *  *
Wojciech Jabczyński, Rzecznik Orange Polska
Tel.: 22 527 19 39
e-mail: biuro.prasowe@orange.com

Udostępnij: Do wygrania 70 smartfonów Nokia Lumia 920

Rozpoczynamy II etap konkursu “Nagraj płytę z Orange”

15 listopada 2012

Rozpoczynamy II etap konkursu “Nagraj płytę z Orange”

Komisja konkursowa pod przewodnictwem Pezeta i Małolata wybrała 10 finalistów konkursu „Nagraj płytę z Orange”. Od dzisiaj do 29 listopada na stronie orange.pl internauci mogą oddawać swoje głosy na najlepszy utwór.

Spośród kilkuset zgłoszeń, które napłynęły do konkursu, warunki spełniło 165 artystów. Do drugiego etapu zakwalifikowali się: Ailo, Chok&Zielichowski, Flint, MatiTCU, MXN/Skillz, Nowy Projekt (Rekord i Haju), Paweł Wu, Pierwsza Liga, Propaganda i Zaginiony (STREETWORKERZ).

Głosowanie już się rozpoczęło i potrwa do 29 listopada. Dzień później na stronie orange.pl opublikowana zostanie nazwa zwycięskiego składu. Każdy internauta może oddać jeden głos w ciągu jednej doby.

Wybrany przez internautów artysta zrealizuje swoje nagrania w profesjonalnym studiu, a płyta zostanie wydana w nakładzie co najmniej 2 tys. egzemplarzy. Dodatkową nagrodą będzie sesja zdjęciowa, opracowanie projektu albumu, a także nagranie teledysku, w którym zwycięzca wystąpi z Pezetem i Małolatem.

Zapraszamy do głosowania http://www.orange.pl/kid,4002756221,id,4002897615,title,Oto-finalisci-konkursu-Nagraj-plyte-z-Orange,video.html
Wojciech Jabczyński
Rzecznik Orange Polska
biuro.prasowe@orange.com

Udostępnij: Rozpoczynamy II etap konkursu “Nagraj płytę z Orange”

Kliczko versus Wach – bokserski hit po raz pierwszy w pay per view na orange.pl

8 listopada 2012

Kliczko versus Wach – bokserski hit po raz pierwszy w pay per view na orange.pl

W sobotę, 10 listopada Mariusz Wach stanie do walki z królem wagi ciężkiej – Władimirem Kliczko. Stawką pojedynku będą mistrzowskie pasy federacji WBA, WBO, IFB i IBO. Transmisję z gali w Internecie będzie można obejrzeć na portalu orange.pl w Telewizji Tu i Tam, w systemie pay per view.

Pasjonująco zapowiadający się pojedynek odbędzie się w hali O2 World w Hamburgu, gdzie obejrzy go 17 tys. widzów. Natomiast wszyscy, którzy chcą go zobaczyć na swoim komputerze, czy tablecie mogą skorzystać z Telewizji Tu i Tam na portalu orange.pl. Oferta będzie dostępna w systemie pay per view za 30 zł.

System płatności za oglądanie gali został uruchomiony na stronie: http://www.orange.pl/telewizja-tu-i-tam/wideo/8477409/pay-per-view:-kliczko-vs-wach Zapłacić można kartą kredytową lub przelewem bankowym. W tym drugim przypadku prosimy klientów o wcześniejsze wykupienie dostępu w związku z czasem potrzebnym na zaksięgowanie wpłat. Klienci posiadający telefon komórkowy Orange będą mogli skorzystać z opcji szybkiej płatności, a opłata zostanie dołączona do kolejnego miesięcznego rachunku telefonicznego.

Transmisja z gali w Hamburgu rozpoczyna się od godz. 20.50. Walka wieczoru powinna rozpocząć się ok. godz. 23:00. Przed nią zmierzą się m.in. Rafał Jackiewicz z Anglikiem Rickiem Goddingiem.

Zwiastun walki: http://www.youtube.com/watch?v=yy3gc_5cR6c

Udostępnij: Kliczko versus Wach – bokserski hit po raz pierwszy w pay per view na orange.pl