Konkurs z FunPackiem HD- co godzinę do wygrania tablety Samsung Galaxy Tab 10.1

9 marca 2012

Konkurs z FunPackiem HD- co godzinę do wygrania tablety Samsung Galaxy Tab 10.1

Dziś (9 marca) startuje konkurs dla klientów, którzy zdecydują się skorzystać z oferty FunPack HD. Każdy, kto do 20 kwietnia podpisze nową umowę lub przedłuży dotychczasową i zaproponuje hasło promujące FunPack HD, może wygrać nowoczesne tablety Samsung Galaxy Tab 10.1. Propozycje można zgłaszać na  www.konkurstp.pl

Codziennie (w dni robocze) od 16 marca aż do 20 kwietnia komisja konkursowa będzie wyłaniać 12 autorów najciekawszych propozycji, którzy w nagrodę otrzymają tablet.

Aby wziąć udział w konkursie, wystarczy po podpisaniu umowy zarejestrować się na stronie www.konkurstp.pl i zgłosić swoją propozycję hasła reklamowego promującego FunPack HD. Każdy uczestnik konkursu może zgłosić dowolną liczbę haseł.

FunPack HD to telewizja, szybki Internet i telefon z nielimitowanymi rozmowami na krajowe numery stacjonarne w jednej korzystnej cenie. W ramach abonamentu TP oferuje dostęp do podstawowego pakietu kanałów TV oraz pakietu Witaj HD. To w sumie ponad 74 kanały telewizyjne, w tym 13 w jakości HD. Do tego wideo na życzenie z blisko 1000 filmów do wyboru i telewizja na życzenie, która umożliwia oglądanie ulubionych programów telewizyjnych w najbardziej dogodnej chwili aż do 7 dni po emisji. FunPack HD jest dostępny od 128,91 zł miesięcznie.

Samsung Galaxy Tab 10.1 to najlżejszy i najcieńszy tablet na rynku i jednocześnie najlepiej wyposażony w swojej klasie. Wyświetlacz o przekątnej 10.1” i rozdzielczości HD zapewnia doskonałą jakość oglądanych na nim zdjęć czy filmów.  Procesor Dual Core 1,2 GHz, 1GB pamięci RAM oraz 16GB pamięci wewnętrznej gwarantuje wysoką wydajność pracy, pełną wielozadaniowość oraz obsługę multimediów w wysokiej rozdzielczości. Dzięki modemowi HSPA (21 Mb/s) i obsłudze sieci bezprzewodowej WiFi zapewnia wygodny dostęp do szybkiego Internetu.

Więcej o Samsungu Galaxy Tab 10.1 na stronie :

Udostępnij: Konkurs z FunPackiem HD- co godzinę do wygrania tablety Samsung Galaxy Tab 10.1

Linkin Park – gwiazdą pierwszego dnia Orange Warsaw Festival

8 marca 2012

Linkin Park – gwiazdą pierwszego dnia Orange Warsaw Festival

Piąta edycja Orange Warsaw Festival zabrzmi już 9 i 10 czerwca na Pepsi Arenie (stadionie warszawskiej Legii). Jedną z gwiazd tego muzycznego wydarzenia będzie amerykańska formacja Linkin Park.

Linkin Park to jedna z najpopularniejszych grup rockowych na świecie. Sprzedali już 50 milionów albumów. Dwukrotnie otrzymali nagrodę Grammy. Jak dotąd nagrali 4 albumy. Współpracowali z Jay-Z, tworząc singiel „Numb/Encore”, który stał się megahitem. Zadowoleni ze współpracy, postanowili nagrać wspólnie album „EP”. Mogą pochwalić się ponad 40 mln fanów na Facebooku i kolejnym przebojowym albumem „A Thousand Suns”. Ich energia koncertowa jest już wręcz legendarna.

Oprócz tworzenia muzyki formacja od lat angażuje się w akcje charytatywne. Muzycy przekazali cenne pamiątki zespołu na aukcje, z których dochód został przekazany na pomoc ofiarom trzęsień ziemi w Japonii i na Haiti.

O terminie rozpoczęcia sprzedaży biletów i kolejnych gwiazdach, które uświetnią kultowe już wydarzenie muzyczne jakim jest Orange Warsaw Festival, poinformujemy w przyszłym tygodniu.

Tradycyjnie przed Orange Warsaw Festival startujemy z trzecią edycją konkursu „WOW! Music Awards!” Od dzisiaj do 12 kwietnia czekamy na propozycje utworów. Najpopularniejszy utwór będzie zagrany na festiwalu. Więcej szczegółów na www.orangewarsawfestival.pl

***

Orange Warsaw Festival odbędzie się już po raz piąty. Impreza po raz drugi zagości na Pepsi Arenie (stadionie warszawskiej Legii). Każdy festiwal przyciągał tłumy fanów różnych gatunków muzyki. Dzięki Orange miłośnicy muzyki mogli oglądać na żywo gwiazdy światowego formatu. Od dwóch lat organizatorem Orange Warsaw Festival jest TVN.

Udostępnij: Linkin Park – gwiazdą pierwszego dnia Orange Warsaw Festival

400 000 nagród od Orange w loterii promocyjnej McDonald’s

8 marca 2012

400 000 nagród od Orange w loterii promocyjnej McDonald’s

8 marca w restauracjach McDonald’s rusza loteria promocyjna, w której do wygrania jest ponad 1,5 miliona atrakcyjnych nagród. Na klientów czekają m. in. bilety na UEFA Euro 2012TM, samochody, telewizory, a także 360 tys. pakietów minut i 40 tys. starterów Orange na Kartę.

Każdy klient kupujący dowolny McZestaw otrzyma kartę – zdrapkę, dzięki której może wygrać jedną z nagród. Jeśli na swojej karcie znajdzie trzy grafiki przedstawiające starter, może natychmiast odebrać starter Orange o wartości 5 zł, który umożliwia otrzymanie kolejnych 30 zł na połączenia w sieci i na numery stacjonarne. Posiadacz zdrapki, na której widnieją trzy grafiki przedstawiające pakiety otrzyma w nagrodę jeden ze 180 tys. pakietów 100 minut na połączenia w Orange, lub jeden ze 180 tys. pakietów 30 minut na połączenia do wszystkich sieci.

Nagrody w postaci starterów można odbierać we wszystkich restauracjach McDonald’s, do 31 maja br.

Promocyjne pakiety minut na połączenia w Orange i do wszystkich sieci można zrealizować z telefonu na kartę lub Mix w sieci Orange. Aby włączyć pakiet wystarczy wysłać SMS-em kod umieszczony na zdrapce, pod bezpłatny numer 80101. Informacja o rodzaju otrzymanego pakietu zostanie przekazana SMS-em zwrotnym. Pakiety są ważne przez 7 dni i należy je aktywować najpóźniej 30 kwietnia br.

Udostępnij: 400 000 nagród od Orange w loterii promocyjnej McDonald’s