Nokia Mail – poczta e-mail w telefonie dla klientów Orange

Nokia Mail – poczta e-mail w telefonie dla klientów Orange

Orange, jako pierwszy operator w Polsce i w Grupie Orange na świecie, wprowadza usługę Nokia Mail – stały, nieograniczony dostęp do poczty e-mail w telefonach Nokia.

Nokia Mail to wygoda oraz oszczędność czasu i pieniędzy. Usługa umożliwia stały kontakt ze znajomymi lub partnerami biznesowymi, synchronizację nawet 10 skrzynek mailowych, a także odbieranie i wysyłanie e-maili bez konieczności noszenia laptopa, czy logowania do skrzynki pocztowej.

Z usługi mogą korzystać klienci indywidualni i firmy posiadające telefony w ofertach abonamentowych Orange. Do 8 grudnia usługa będzie dostępna bezpłatnie. Począwszy od 9 grudnia abonament za usługę wyniesie 19,90 zł + VAT. Opłata będzie obejmowała nielimitowane wysyłanie i odbieranie wiadomości e-maili wraz załącznikami. Ponadto każdy klient otrzyma, co miesiąc 50 MB do wykorzystania na połączenia z internetem. Pozwoli to np. odwiedzać ulubione portale, sprawdzać notowania giełdowe lub kursy walut.

Ogromną zaletą usługi Nokia Mail jest kompresja wiadomości dostosowująca je do wyświetlania na ekranie telefonu. Dzięki temu zdjęcia czy prezentacje multimedialne zachowują wysoką jakość a ich pobieranie odbywa się bardzo szybko.

Instalacja i korzystanie z usługi jest bardzo łatwe, sprowadza się do trzech prostych kroków:

1. Na ekranie głównym wybierz Skonfiguruj pocztę e-mail. Z dostępnych opcji wybierz polecenie Konfiguracja e-mail i rozpocznij konfigurację. Kiedy zostanie wyświetlona prośba o wybranie automatycznego łączenia z siecią, wybierz Tak.
  2. Wpisz swój adres e-mail a następnie wybierz OK. Zaczekaj, aż ustawienia poczty e-mail zostaną pobrane automatycznie.
  3. Wprowadź swoje hasło poczty e-mail. Następnie, wybierz OK. Zaczekaj, aż telefon nawiąże połączenie z serwerem poczty e-mail i automatycznie pobierze ustawienia. Aby aktywować konto w usłudze i automatycznie dostawać wiadomości e-mail wybierz polecenie Automat. Jego użycie oznacza również zaakceptowanie warunków korzystania z usługi oraz zasad ochrony prywatności. Konfiguracja poczty e-mail  została zakończona, a pierwsza synchronizacja wykonana. Kliknij OK.

Lista telefonów realizujących usługę Nokia Mail:

E51, E52, E55, E61, E63,  E65,  E66, E71, E72, E75, E90, N73, N78, N79, N80, N82, N85,  N86 8MPx, N95, N95 8GB,  N96,  N97,  N97mini,  N900, 5230, 5320 XM, 5530 XM, 5630 XM,  5730 XM,  5800 XM, 6220 Classic, 6210 Navigator,  6710 Navigator, 6720,  6730, 6760,

Więcej informacji o ofercie można znaleźć na www.orange.pl/dlafirm

Udostępnij: Nokia Mail – poczta e-mail w telefonie dla klientów Orange

Świąteczna oferta Orange z abonamentem

Świąteczna oferta Orange z abonamentem

W Świątecznej promocji Orange abonament 55, klienci dostają 150 minut miesięcznie na rozmowy do wszystkich sieci, a po ich wykorzystaniu stawkę 29 gr za minutę. Do wyboru są też bardzo atrakcyjne telefony za 1 zł i nawet trzy usługi w prezencie.

Oprócz ogromnej liczby minut w abonamencie i najniższej na rynku stawki na połączenia, przebojami świątecznej promocji abonamentu Orange 55 będą atrakcyjne telefony za 1 zł, na przykład: Samsung Corby, LG KU 990i czy Nokia 6303.

Korzystający ze świątecznej promocji mogą także wybrać dwie dodatkowe usługi, które dostaną w prezencie. Dzięki nim będą mogli znacznie dłużej rozmawiać i SMS-ować przez cały czas trwania umowy. Łącząc prezenty w postaci usług Wybrany numer i Weekendy mogą zwiększyć czas bezpłatnych połączeń o 360 minut.

Do wyboru są:

• Wybrany numer – 180 minut na rozmowy z wybranym numerem Orange lub stacjonarnym,
  • Weekendy – 180 minut na rozmowy w weekendy,
  • Pakiet SMS – 400 SMS-ów do Orange,
  • Pakiet Orange World – nieograniczony dostęp do portalu Orange World
  • Dłuższy Kapitał Złotówek – niewykorzystane złotówki przechodzą na kolejne 2 miesiące.

Klienci kupujący w promocji telefon z aktywacją oraz przedłużający umowę na www.orange.pl, przez cztery miesiące będą dostawać dodatkowe 100 minut na połączenia do wszystkich sieci. Mogą też wybrać jeszcze jeden prezent na zawsze, dzięki któremu będą mogli zwiększyć liczbę swoich minut lub sms-ów.

Promocja dotyczy oferty Orange abonament 55 zł z umową na czas określony – 24, 30 lub 36 miesięcy. Jest dostępna także dla klientów przenoszących numer z innych sieci oraz użytkowników ofert na kartę, którzy przeniosą swój numer do oferty abonamentowej. Również klienci mający już telefon w ofercie abonamentowej, mogą skorzystać z promocji po uregulowaniu opłaty migracyjnej.

Udostępnij: Świąteczna oferta Orange z abonamentem

Wyjątkowy telefon dla Pań tylko w świątecznej ofercie e-sklepu Orange

Wyjątkowy telefon dla Pań tylko w świątecznej ofercie e-sklepu Orange

W świątecznej ofercie sklepu internetowego na www.orange.pl można kupić wymarzony prezent gwiazdkowy dla każdej nowoczesnej kobiety – telefon Sony Ericsson Jalou. Aparat łączy najnowszą technologię z unikalnym kobiecym stylem w niezwykle zgrabnej, przypominającej diament obudowie.

W Polsce telefon jest dostępny wyłącznie w sklepie internetowym www.orange.pl. Po Hello Kitty, Orange Vegas czy Porsche Design, to kolejny telefon, który sklep internetowy Orange ma wyłączność. Można go kupić już od 1 zł w ofertach abonamentowych i MIX.

Telefon bez problemu mieści się nawet w najmniejszej kobiecej torebce – waży tylko 84 gramy a złożony ma długość 73 mm. To mniej, niż standardowy błyszczyk do ust. Spełnia przy tym wszystkie funkcje nowoczesnego telefonu i idealnie nadaje się do poprawienia makijażu.
Za jednym naciśnięciem klawisza, jego wyświetlacz zamienia się w lusterko. Uformowana na kształt klejnotu obudowa w modnym, szafirowym kolorze podkreśla nowoczesny styl właścicielki. Jest także świetnym dodatkiem do sylwestrowej czy karnawałowej kreacji.

Jalou jest równie praktyczny, co stylowy. Dzięki łatwej w użyciu aplikacji Walk Mate i kalkulatorowi masy ciała pomaga właścicielce w utrzymaniu dobrej kondycji i szczupłej sylwetki. Przypomina o ważnych wydarzeniach i pokazuje aktualne dla daty znaki zodiaku.

Telefon ma aparat 3,2 megapiksela z funkcją Photo Fix regulującą kolor, jasność i kontrast. Obsługuje videorozmowy, bluetooth i pocztę elektroniczną a dzięki HSDPA pozwala na swobodne przeglądanie internetu. Umożliwia szybkie umieszczanie zdjęć na blogu oraz dostęp do YouTube. Wolne chwile umila muzyką z odtwarzacza mulitimedialnego oraz radia z RDS.

Więcej informacji o ofercie na www.orange.pl/jalou

Udostępnij: Wyjątkowy telefon dla Pań tylko w świątecznej ofercie e-sklepu Orange