Odwiedź Orange strefę na Orange Warsaw Festival

28 maja 2018

Odwiedź Orange strefę na Orange Warsaw Festival
Najlepsze pomysły na spędzenie czasu w przerwie między koncertami znajdziesz w Orange strefie na terenie miasteczka festiwalowego. To tu na miłośników tańca czeka DJ z playlistą największych hitów. Także tutaj zrobisz sobie najmodniejszy kolorowy tatuaż techniką „body marbling”. Kolejny już raz stary, niepotrzebny telefon możesz przekazać do recyklingu, a swojego smartfona naładować pozytywną energią. Dzięki darmowemu Wi-Fi w strefie, a także w punktach na terenie festiwalu, podzielisz się z bliskimi festiwalowymi emocjami.

1 i 2 czerwca zapraszamy do Orange strefy, w której możesz pobawić się w rytmie najlepszej muzyki granej na żywo przez DJ’a. W tym roku każdy ma szansę stworzyć własny utwór na mash machine. Ta zabawa jest dla każdego, bez względu na doświadczenie i umiejętności. Orange zbliża – zaproś innych do zabawy, a radość z tworzenia muzyki w grupie będzie jeszcze większa. Festiwalowym trendem na świecie stał się body marbling. Tej atrakcji nie mogło zabraknąć w Orange strefie. Przyjdź i namaluj na swoich rękach niepowtarzalny wzór.Jeśli bateria w Twoim telefonie się rozładuje, możesz naładować go w 200 punktach od Orange Energia i dalej być w kontakcie ze znajomymi na festiwalu i dzielić się emocjami z tymi, którzy nie mogą być obok. W trakcie ładowania zrelaksuj się w strefie chillout. Korzystaj z punktów darmowego Wi-Fi od Orange w strefie i na terenie festiwalu i wysyłaj w świat pozytywne emocje.

Orange promuje ideę recyklingu starych telefonów i zachęca gości festiwalowej Orange strefy do włączenia się w działania proekologiczne. Nie wiesz, co zrobić z niepotrzebnymi już telefonami komórkowymi? Przynieś ich najwięcej na Orange Warsaw Festival a wygrasz smartfona. Codziennie do wygrania Huawei P20 Lite. Możesz też zdobyć upcyklingowe nagrody – za każde 5 oddanych telefonów można odebrać etui na telefon, a za 10 telefonów – saszetkę na biodro. Liczba nagród jest ograniczona.

Orange Warsaw Festival to jedno z najważniejszych muzycznych wydarzeń w stolicy, a zarazem jedna z największych tego typu, cyklicznych imprez w Polsce. To coroczne wielkie święto muzyczne, pełne nowych brzmień, muzycznych odkryć i artystów na światowym poziomie. Dzięki Orange polscy fani mogli zobaczyć na żywo takie gwiazdy jak Beyoncé, Linkin Park, czy Muse. W tym roku zagrają m.in. Sam Smith, Dua Lipa i Florence + The Machine.

Udostępnij: Odwiedź Orange strefę na Orange Warsaw Festival

Orange Polska i Nexera współpracują przy projekcie POPC

25 maja 2018

Orange Polska i Nexera współpracują przy projekcie POPC
Orange Polska i Nexera zawarły umowę o hurtowej współpracy w zakresie dzierżawy infrastruktury telekomunikacyjnej. Przewidywana wartość kontraktu przekracza 100 mln zł.
Długoterminowa umowa pomiędzy firmami określa warunki wykorzystania infrastruktury Orange Polska przez Nexerę dla transmisji danych oraz dla słupów telekomunikacyjnych.

Cieszymy się, że dzięki naszej infrastrukturze, NEXERA będzie mogła świadczyć najnowocześniejsze usługi dla swoich klientów. To kolejny przykład naszej dobrej współpracy międzyoperatorskiej na hurtowym rynku telekomunikacyjnym” – powiedział Jarosław Starczewski, Dyrektor Wykonawczy ds. Rynku Klientów-Operatorów Orange Polska.

Jesteśmy zadowoleni, że rozpoczynamy wieloletnią współpracę z partnerem, który zapewni nam nowoczesną i niezawodną infrastrukturę telekomunikacyjną. Dzięki niej będziemy mogli dostarczać klientom i użytkownikom końcowym naszej sieci usługi najwyższej jakości” – powiedział David Leverett, Członek Zarządu ds. Planowania i Budowy Sieci w Nexera Holding Sp. z o.o.

NEXERA to wspólne przedsięwzięcie Infracapital, wiodącego europejskiego funduszu infrastrukturalnego i Nokii, globalnego lidera technologii służących dostawcom usług komunikacyjnych, administracji, dużym przedsiębiorstwom oraz konsumentom. Nexera jest pierwszym w Polsce dużym, całkowicie hurtowym operatorem światłowodowej sieci dostępowej. Uczestnicząc w POPC, stała się jednym z największych beneficjentów dofinansowania unijnego do budowy dostępowej infrastruktury szerokopasmowej. Spółka zakłada rozwój działalności hurtowej poprzez realizację kolejnych projektów inwestycyjnych.

Udostępnij: Orange Polska i Nexera współpracują przy projekcie POPC

25 maja 2018

Zbliżają nas muzyczne emocje. Tego lata miłośników muzyki na żywo czekają aż trzy świetne festiwale. Z tej okazji każdy, kto ma usługi mobilne Orange może odebrać darmowy pakiet po 10 GB w prezencie na każdy z festiwali, łącznie nawet 30 GB. Pakiet będzie można aktywować w czasie oficjalnych dni trwania Orange Warsaw Festival (1 i 2. 06), Open’er Festival Powered by Orange (od 4  do 7.07) oraz Kraków Live Festival (17 i 18. 08). Do oferty trafia także muzyczny zestaw: najnowszy Huawei P20 lite dual SIM z głośnikiem w supercenie.

Pakiet 10 GB w prezencie na każdy z trzech festiwali, czyli łącznie 30 GB, może aktywować klient usług mobilnych Orange. Dotyczy to wszystkich klientów, zarówno klientów biznesowych i indywidualnych. Z jednorazowego pakietu będzie można korzystać na terenie Polski przez 7 dni od momentu aktywacji. Będzie on wykorzystywany przed innymi pakietami danych, bonusami za doładowanie czy usługami na kartę (nie dotyczy to Klientów planu biznesowego Firma). Żeby go aktywować, wystarczy wysłać w oficjalnych dniach festiwali czyli odpowiednio 1 i 2 czerwca (dla Orange Warsaw Festival), od 4 do 7 lipca (dla Open’er Festival Powered by Orange) oraz 17 i 18 sierpnia (dla Kraków Live Festival) bezpłatny SMS o treści FESTIWAL pod numer 80830. Klienci, którzy wyślą SMSa przed startem danego festiwalu otrzymają wiadomość z informacją, że promocja rozpoczyna się w dniu startu festiwalu i należy ponownie wysłać SMSa aktywacyjnego w oficjalne dni festiwalu.

Niezależnie od darmowych pakietów GB klienci Orange będą mogli kupić najnowszy telefon Huawei P20 lite dual SIM z głośnikiem Huawei AM08 Bluetooth w zestawie za 0 zł na start i 58 zł miesięcznie w Planie Optymalnym. Fani muzyki mogą zaopatrzyć się także w kolorowe akcesoria muzyczne Fresh ‘n Rebel i czerpać radość z muzyki jeszcze długo po letnich festiwalach. Przy zakupie dowolnego akcesorium muzycznego tej marki w Orange, każdy klient będzie mógł dokupić głośnik Slice Fresh ‘n Rebel za pół ceny.

Orange po raz jedenasty wspiera Orange Warsaw Festival. Sam Smith, Florence + The Machine, Dua Lipa i inni zagrają 1 i 2 czerwca na terenie Toru Wyścigów Konnych na Służewcu w Warszawie. Open’er Festival Powered by Orange odbędzie się od 4 do 7 lipca na Lotnisku Gdynia – Kosakowo. Największymi gwiazdami będą tam m.in. Arctic Monkeys, Depeche Mode, Massive Attack i Bruno Mars. Trzeci festiwal sponsorowany przez Orange to Kraków Live Festival. Wystąpią tam m.in. Die Antwoord, Kendrik Lamar i Martin Garrix.

biuro.prasowe@orange.com

Udostępnij: Zaczynamy sezon festiwalowy – 30 GB w prezencie i muzyczny zestaw z Huawei P20 lite w dobrej cenie od Orange