Limitowana edycja Orange Love na Święta ze smartfonem w prezencie

10 listopada 2017

Limitowana edycja Orange Love na Święta ze smartfonem w prezencie

Święta to wyjątkowa okazja, by sprawić radość całej rodzinie. W ofercie świątecznej Orange można znaleźć pomysły na atrakcyjne prezenty pod choinkę dla bliskich. Kupując pakiet  Orange Love, klienci otrzymają smartfon Samsung Galaxy J3 (2016) dual SIM za 1 zł. Ponadto mogą dokupić zestaw dwóch urządzeń za 0 zł na start w korzystnych ratach. Do wyboru są m.in.  55-calowy telewizor Samsung 4K Smart TV ze smartfonem, telewizor z konsolą Xbox One S albo dwa smartfony.

– W świątecznej ofercie Orange już tradycyjnie stawiamy na urządzenia, które są doskonałym uzupełnieniem naszych usług. Po raz kolejny pokazujemy, że najkorzystniej kupić je z pakietem Orange Love – tym razem dodajemy do niego jeszcze smartfon w prezencie oraz możliwość zakupu telewizora, konsoli do gier i kolejnych smartfonów w zestawach i bardzo korzystnych ratach. Spora część Polaków kupuje pod choinkę właśnie elektronikę lub sprzęt RTV. Szukają też promocyjnych ofert. To wszystko znajdą u nas, zapraszam – mówi Artur Stankiewicz, dyrektor marketingu rynku konsumenckiego w Orange Polska

Ze świątecznej oferty dobrych sprzętów na raty mogą skorzystać klienci, którzy kupią dowolny pakiet Orange Love. Do wyboru są: zestaw 2 smartfonów, którymi można obdarować bliskich, zestaw składający się z dwóch telewizorów, w tym jednego umożliwiającego oglądanie w jakości 4K, a także telewizor w pakiecie z konsolą do gier oraz telewizor ze smartfonem.  Koszty zestawów rozłożone są na 48 miesięcznych rat.  Poniżej szczegóły oferty:

• telewizor 32” Samsung Full HD Smart TV M5602  + konsola Xbox One S za 0 zł na start i ratą 49 zł miesięcznie
  • smartfon Samsung Galaxy S8 + smartfon Samsung Galaxy J5 (2017) dual SIM za 0 zł na start i z ratą 69 zł miesięcznie
  • telewizor 55” Samsung UHD (4K) Smart TV  MU6102   + telewizor 32” Samsung Full HD Smart TV M5602  za 0 zł na start i ratą 83 zł miesięcznie
  • telewizor 55” Samsung UHD (4K) Smart TV  MU6102  + smartfon Samsung Galaxy S8 za 0 zł na start i z ratą 109 zł miesięcznie

Warto spieszyć się z zakupami, by otrzymać sprzęty jeszcze przed Świętami.

Klienci kupujący pakiet Orange Love złożony z 4 usług (internet domowy, telewizja, telefon domowy i abonament komórkowy) lub 3 usług (internet domowy 4G, telewizja, abonament komórkowy) za symboliczną złotówkę otrzymają smartfon Samsung Galaxy J3 (2016) dual SIM. Oferta ta dotyczy klientów, którzy nie posiadali wcześniej internetu domowego lub zmieniają technologię na Światłowód Orange.

Orange Love to unikatowa oferta, która łączy wiele usług dla domu w jednym pakiecie,
w korzystnej cenie (nawet poniżej 100 zł miesięcznie za 4 usługi).  Najbogatsza opcja zawiera:

• szybki domowy internet, także w technologii światłowodowej o prędkości nawet 600 Mb/s, z nowoczesnym routerem Funbox 3.0 w pakiecie, zapewniającym szybkie WIFi w całym domu
  • abonament komórkowy z nielimitowanymi połączeniami do sieci komórkowych i stacjonarnych, nielimitowanymi SMS-ami i MMS-ami oraz pakietem 5GB danych
  • telewizję z blisko 100 kanałami dla całej rodziny i możliwością dokupienia kolejnych (m.in. Polsat, HBO, Canal+, Multi+ i wiele innych).  Do tego nowoczesny dekoder  Samsung ICU 100 4K UHD, umożliwiający oglądanie filmów i programów TV w najwyższej jakości obrazu
  • telefon domowy  z nielimitowanymi rozmowami na numery stacjonarne w Polsce, UE , USA i Kanadzie (oraz komórkowe w USA i Kanadzie).

Klienci Orange Love mogą także dokupić kolejne abonamenty komórkowe dla swoich bliskich, każdy o 20 zł taniej (np. za 19,99 zł za miesiąc, z nielimitowanymi rozmowami, SMS-ami, MMS-ami i 5GB internetu)  i dobrać do nich nowoczesne smartfony w korzystnych ratach.

Coraz więcej klientów dostrzega korzyści płynące z pakietów Orange Love – w sumie zaledwie  w ciągu 9 miesięcy od ich wprowadzenia zdecydowało się na nie już ponad 450 tysięcy klientów.

Szczegółowe informacje na www.orange.pl

Udostępnij: Limitowana edycja Orange Love na Święta ze smartfonem w prezencie

Orange Finanse nagradza za płatności zbliżeniowe telefonem.

24 października 2017

Orange Finanse nagradza za płatności zbliżeniowe telefonem.

Klienci Orange Finanse coraz częściej wykorzystują mobilne rozwiązania do zarządzania swoimi pieniędzmi i płacenia za zakupy.  Ponad dwie trzecie z nich loguje się do banku za pomocą  smartfona, coraz popularniejsze stają się płatności telefonem. Płacąc swoim smartfonem  z konta  Orange Finanse za pomocą Android Pay, mogą teraz zyskać zwrot  40 zł. Wystarczy, że wykonają przynajmniej 15 transakcji na dowolną kwotę.

Aby skorzystać z promocji i otrzymać bonus, wystarczy dodać kartę płatniczą w aplikacji mobilnej Orange Finanse i ustawić funkcję płatności zbliżeniowych telefonem. Za pierwsze pięć transakcji zbliżeniowych telefonem na dowolną kwotę otrzymamy zwrot w wysokości  10 zł.  Aby otrzymać zwrot kolejnych 10 zł należy dokonać kolejnych pięciu transakcji zbliżeniowych telefonem na dowolną kwotę. Za kolejne 5 transakcji otrzymujemy zwrot 20 złotych. Wszystkie płatności należy wykonać do końca roku

Do płatności zbliżeniowych telefonem, potrzebne jest urządzenie wyposażone w technologię NFC i system operacyjny Android™ w wersji 4.4 lub wyższej.

Z promocji można skorzystać jeden raz. Maksymalna łączna kwota zwrotu to 40 zł.

Płatność telefonem z Android Pay to wygoda dla użytkowników Orange Finanse.  Klient może aktywować płatność telefonem, dodać kartę debetową lub kredytową bezpośrednio w bankowości mobilnej Orange Finanse. Nie ma potrzeby instalować innych aplikacji. Android Pay to usługa szyta na miarę potrzeb osób nowoczesnych, lubiących być on-line i oczekujących prostych rozwiązań.

Orange Finanse pojawił się na bankowym rynku 3 lata temu. Z jego usług skorzystało już 460 tys. klientów,  którzy zrobili przelewy na ponad miliard zł.

Więcej informacji na stronie:

Udostępnij: Orange Finanse nagradza za płatności zbliżeniowe telefonem.

W Orange Finanse płacisz telefonem od razu po otwarciu konta

9 października 2017

W Orange Finanse płacisz telefonem od razu po otwarciu konta

Użytkownicy Orange Finanse mogą płacić za pomocą smartfona, dzięki karcie debetowej zamówionej do konta osobistego jeszcze zanim otrzymają jej plastikową wersję. Umożliwia to nowa funkcjonalność Android Pay. Aby płacić nowo przyznaną kartą, wystarczy podpiąć ją w aplikacji Orange Finanse bezpośrednio do usługi Android Pay. To kolejne udogodnienie dla klientów Orange Finanse i pierwsze tego typu rozwiązanie w Polsce wprowadzone wspólnie z mBankiem.

Do tej pory klient, który założył w banku konto osobiste i zamówił do niego kartę, mógł z niej skorzystać dopiero po jej otrzymaniu i aktywowaniu. Od października użytkownicy Orange Finanse nie muszą już czekać na plastikową kartę. Wystarczy w aplikacji mobilnej Orange Finanse dodać zamówioną kartę do Android Pay i zdefiniować numer PIN, którym będą potwierdzane wszystkie transakcje (zarówno dokonywane telefonem, jak i później kartą plastikową). To bardzo wygodne, w pełni bezpieczne rozwiązanie.

Android Pay to system mobilnych płatności pozwalający na dokonywanie transakcji zbliżeniowych smartfonem. Aby z niego korzystać potrzebny jest telefon obsługujący technologię NFC z systemem Android w wersji 4.4 lub wyższej.

Bankowość mobilna w Orange Finanse to synonim wygody i maksymalnego uproszczenia codziennych operacji bankowych. Do zarządzania finansami wystarczy smartfon, z którego można wykonać dowolny przelew, wypłatę z bankomatu, czy zapłacić podczas zakupów w sklepie.

Orange Finanse pojawił się na rynku bankowym 3 lata temu. Z jego usług skorzystało już 460 tys. klientów,  którzy w sumie zrealizowali przelewy na ponad miliard zł. Ponad dwie trzecie użytkowników korzysta z bankowości za pomocą smartfona. W ten sposób szybko, wygodnie i bezpiecznie zarządzają środkami zgromadzonymi na koncie z dowolnego miejsca i o każdej porze.

Więcej materiałów na stronie: https://www.orangefinanse.pl/android-pay

Udostępnij: W Orange Finanse płacisz telefonem od razu po otwarciu konta

Orange Finanse – 3 lata mobilnego i taniego bankowania

2 października 2017

Orange Finanse – 3 lata mobilnego i taniego bankowania

Orange Finanse pojawiło się na bankowym rynku 3 lata temu. Z jego usług skorzystało już 460 tys. klientów,  którzy zrobili przelewy na ponad miliard zł. Ponad dwie trzecie logowała się do banku ze swojego smartfona. W ten sposób szybko, wygodnie i bezpiecznie zarządzali swoimi finansami z każdego miejsca.

Cieszę się, że klienci Orange Polska są nowocześni i coraz częściej wykorzystują mobilne rozwiązania w finansach osobistych. Smartfon staje się dla Polaków centrum dowodzenia ich pieniędzmi. Za pomocą telefonu robimy przelewy, bierzemy kredyty, sprawdzamy stan konta czy historię transakcji. Daliśmy klientom wygodne, łatwe oraz bezpieczne bankowanie. I tanie, co jest ważne na tak konkurencyjnym rynku – powiedział Piotr Muszyński, wiceprezes Zarządu ds. Strategii i Transformacji, odpowiedzialny za rozwój Orange Finanse.

Orange Finanse oferuje proste do założenia konto bankowe, konto oszczędnościowe do 10 tys. zł oprocentowane nawet do 3,6 proc. Jako pierwszy polski telekom uruchomił płatność telefonem z Android Pay, która jest zintegrowana z Orange Finanse. Klient może aktywować płatność telefonem, dodać kartę debetową lub kredytową bezpośrednio w bankowości mobilnej Orange Finanse.

Tym, co wyróżnia nasz mobilny bank spośród innych ofert na rynku to m.in. unikatowy rabat na usługi mobilne i konwergentne Orange Polska. Płacąc z Orange Finanse można rocznie zaoszczędzić nawet 150 zł na usługach telekomunikacyjnych. Przez 3 lata suma wszystkich tych benefitów telekomunikacyjnych wyniosła ponad milion zł. To pieniądze, które zostały w kieszeniach klientów tylko dzięki temu, że korzystają Orange Finanse.

Orange Finanse to wspólny projekt Orange Polska, największego operatora telekomunikacyjnego w Polsce i mBanku – jednego z najbardziej innowacyjnych banków na świecie.

Szczegółowe informacje dotyczące Orange Finanse i oferty są na stronie http://www.orangefinanse.pl/

Udostępnij: Orange Finanse – 3 lata mobilnego i taniego bankowania

24 sierpnia 2017

Nowa oferta mobilna Orange to cztery proste plany komórkowe, z jedną wysokością abonamentu w ofercie z telefonem i bez niego. Każdy zawiera nielimitowane rozmowy do wszystkich sieci w kraju i w roamingu UE oraz większe niż dotychczas pakiety danych. Nowością jest oferta dla duetów i rodziny, z możliwością dokupienia do każdej dodatkowej karty SIM smartfona w atrakcyjnej cenie.

Poniżej szczegóły usług zawartych w każdym z abonamentów. Oferta dotyczy umowy na 24 miesiące.

Nowa oferta jest najbardziej korzystna dla klientów, którzy mają pakiet usług Orange Love. Mogą oni kupić abonament w Planie Komórkowym Standardowym lub wyższym – taniej o 20 zł miesięcznie.

Pakiety danych w nowych planach komórkowych można łatwo połączyć z tymi, zawartymi w nowych planach internetu mobilnego by cieszyć się internetem, który nigdy się nie kończy. Co to znaczy? Jeśli klient na swoim koncie posiada nowy plan komórkowy i internet mobilny, to po wykorzystaniu GB w telefonie automatycznie włącza się pakiet danych z planu internetu mobilnego. Pakiet ten jest współdzielony i może być wykorzystywany przez wszystkie osoby, które korzystają z kart SIM na usługi komórkowe, zarejestrowanych na koncie klienta.

Duet korzyści w Orange: nielimitowane rozmowy, SMS-y, MMS-y i po 5 GB danych za 29,99 zł na osobę

Wybierając Plan Komórkowy Standardowy, Optymalny lub Wzbogacony, można dokupić dowolną liczbę dodatkowych kart SIM dla bliskich w Planie Komórkowym Standardowym za jedyne 19,99 zł, czyli o połowę taniej. Każda z nich będzie zawierała: nielimitowane rozmowy w Polsce i w roamingu w UE, nielimitowane SMS-y i MMS-y, własny pakiet 5 GB danych, w tym 2 GB do wykorzystania w UE.

Co ważne, kolejną kartę SIM można dokupić w każdej chwili do każdego posiadanego Planu Komórkowego Standardowego lub wyższego. W ten sposób tworzymy korzystną ofertę nie tylko dla duetów, ale także dla całej rodziny.

Dwa abonamenty w duecie, a do tego dwa smartfony w atrakcyjnej cenie

Do każdego z nowych planów mobilnych, a także do każdej z dodatkowych kart SIM dla bliskich z oferty dla duetów i rodziny, można dobrać smartfon w atrakcyjnej cenie i korzystnych ratach.

Szczególnie polecamy LG Q6 za 99 zł na start z miesięczną ratą 41 zł oraz LG K10 (2017) za 0 zł na start z ratą 30 zł. Świetną propozycją także jest oferta Duet za 59,98 zł i 2 telefony już za 0 zł na start i z ratami po 20 zł. Wystarczy dobrać do duetu wybrane smartfony m.in. LG K4 (2017) za 0 zł na start i ratą 19 zł, Nokia 3 lub Motorola moto e4 gen., oba za 99 zł na start i ratą 20 zł lub aby płacić za całość niecałe 100 zł miesięcznie.

Więcej na www.orange.pl

Wojciech Jabczyński, Rzecznik Orange Polska
biuro.prasowe@orange.com

Udostępnij: Nowe, proste plany mobilne i smartfony w atrakcyjnych cenach także dla duetów i rodzin