Orange Love z HBO i HBO GO w prezencie

12 kwietnia 2018

Orange Love z HBO i HBO GO w prezencie
Na wiosnę Orange przygotował atrakcyjną propozycję dla kinomanów i miłośników seriali telewizyjnych. Kupując Orange Love, klienci otrzymają pakiet trzech kanałów HBO oraz HBO GO w prezencie na 12 miesięcy. HBO to kultowe seriale nieprzerywane reklamami między innymi „Gra o tron”, „Westworld” czy „Wataha”. Do wyboru jest 800 filmów, 200 seriali oraz 200 dokumentów.

Aby cieszyć się bezpłatnym dostępem do kanałów HBO (HBO HD, HBO2 HD oraz HBO3 HD), także przez aplikację HBO GO, wystarczy kupić pakiet Orange Love składający się 4 usług: Internetu domowego, telewizji Orange TV, abonamentu komórkowego i telefonu domowego lub zestaw 3 usług: internet LTE 4G z telewizją i abonamentem komórkowym. Oferta obowiązuje do 14 czerwca 2018, przy podpisaniu umowy na 24 miesiące. Mogą z niej skorzystać także obecni klienci operatora, przechodzący do Orange Love i np. dokupujący jedną z usług wchodzących w skład pakietu, czy zmieniający technologię internetu domowego na światłowód.

W HBO klienci znajdą hollywoodzkie hity z najsłynniejszymi gwiazdami filmowymi, premiery kultowych seriali własnej produkcji, kontrowersyjne dokumenty. Ponadto, do dyspozycji będą mieli bibliotekę pełnych sezonów seriali m.in. „Gra o tron”, „ Rodzina Soprano”, „Zakazane Imperium” czy polska „Wataha”.

W kwietniu z nowości będzie można obejrzeć „Za niebieskimi drzwiami” – film Mariusza Paleja, który zabiera widzów w niezwykłą podróż do „świata we śnie”, „Paterno” z Alem Pacino w roli futbolowego trenera Joego Paterno, uznawanego za najlepszego trenera w historii uniwersyteckiego futbolu, serial „Howards End” – ekranizację powieści pokazującą zmiany zachodzące w brytyjskim społeczeństwie XX wieku. Do tego co tydzień premiera hitów filmowych bez reklam.

Klienci korzystający z HBO mogą także oglądać filmy i seriale w aplikacji HBO GO. Wygodny dostęp możliwy jest przez www, na tablecie albo na smartfonie, na smart tv lub konsolach do gier.

Po zakończeniu 12 miesięcy bezpłatnego dostępu do pakietu HBO z HBO GO, zostanie on automatycznie wyłączony. Klienci zainteresowani ponownym dostępem w ramach Orange TV, mogą go aktywować dzwoniąc na infolinię 801 234 567 lub w salonie Orange.

***

Orange Love to unikatowa oferta, która łączy wiele usług dla domu w jednym pakiecie, w korzystnej cenie, nawet poniżej 100 zł miesięcznie za 4 usługi:

• szybki domowy internet, także w technologii światłowodowej o prędkości do 100 Mb/s, bez limitu transferu danych
  • abonament komórkowy z nielimitowanymi połączeniami do sieci komórkowych i stacjonarnych, nielimitowanymi SMS-ami i MMS-ami oraz pakietem 5GB danych (w tym 3,2 do wykorzystania w roamingu w UE)
  • telewizję oferującą ponad 100 kanałów dla całej rodziny, w tym 47 w jakości HD. Do tego nowoczesny dekoder  Samsung ICU 100 4K UHD, umożliwiający oglądanie filmów i programów TV w najwyższej jakości obrazu 4K za 0 zł.
  • telefon domowy  z nielimitowanymi rozmowami na numery stacjonarne w Polsce, UE, USA i Kanadzie (oraz komórkowe w USA i Kanadzie).

Do tego klienci mogą dokupić całą gamę dodatkowych pakietów TV oraz dobre sprzęty (smartfony, tablety, telewizory) w atrakcyjnych ratach.

Udostępnij: Orange Love z HBO i HBO GO w prezencie

12 kwietnia 2018

Nowa oferta dla rodzin i duetów w Orange to jeszcze więcej możliwości i oszczędności. Dokupując dla swoich bliskich abonamenty komórkowe – Standardowy, Optymalny lub Wzbogacony, każdy z nich będzie tańszy o 20 złotych miesięcznie. Ponadto, w wyższych planach komórkowych pojawił się internet bez limitu GB – po wykorzystaniu pakietu danych z abonamentu, klienci mogą korzystać z Internetu bez limitu danych, z prędkością 1 Mb/s. A jeśli potrzebny jest internet w pełnej prędkości, w każdym momencie można dokupić pakiet 1 GB za 3 złote.

Nowa oferta dla duetów i rodzin jest bardziej elastyczna. Do wyboru są 3 rodzaje abonamentu: Standardowy, Optymalny lub Wzbogacony, które można dowolnie łączyć w duety lub dobierać kolejne plany dla większej liczby bliskich. Na każdy dodatkowy abonament klient otrzymuje zniżkę w wysokości 20 zł miesięcznie.

Poniżej przykłady duetów wg nowej oferty:

Przykłady duetów wg nowej oferty

W ofercie dla rodziny, jeśli potrzebujemy dokupić abonamenty dla większej liczby osób, każdy kolejny Plan Komórkowy Standardowy, Optymalny lub Wzbogacony będzie również tańszy o 20 złotych.

Wszystkie Plany Komórkowe zawierają nielimitowane rozmowy, SMS-y i MMS-y w Polsce, a także pakiet danych: 5 GB, 10 GB lub 20 GB odpowiednio w Planie Standardowym, Optymalnym i Wzbogaconym. Po wykorzystaniu pakietu danych z abonamentu, w Planie Optymalnym i Wzbogaconym klienci będą korzystać z internetu bez limitu danych o prędkości 1 Mb/s.

Wszyscy klienci, którzy po wyczerpaniu podstawowego pakietu danych potrzebują internetu w pełnej prędkości, mogą dokupić do swojego planu taryfowego nowy pakiet internetu 1GB za jedyne 3 złote. Będzie on ważny do końca okresu rozliczeniowego, a jego aktywacja może nastąpić poprzez wpisanie krótkiego kodu SMS-em AKT GB pod numer 80147 lub w Mój Orange.

Szczegółowe informacje na www.orange.pl

biuro.prasowe@orange.com

Udostępnij: Internet bez limitu GB w telefonie i więcej korzyści dla duetów i rodzin w Orange

Nowości Orange dla firm

4 kwietnia 2018

Nowości Orange dla firm
W ofercie dla firm, przenosząc numer do Orange klienci biznesowi zyskują aż pół roku bez abonamentu i rat za smartfon. Ponadto, przedłużając umowę na usługi mobilne w ramach Orange Love dla Firm będą mieli do wykorzystania 15 GB na transfer danych miesięcznie. Nowością jest terminal do przyjmowania płatności kartami – można go kupić na raty, także w pakiecie ze smartfonem lub tabletem oraz bez umowy.

Dlaczego warto przenieść swój biznes do Orange? Dzięki nowej ofercie, firmy otrzymają aż 6 miesięcy korzystania z telefonu w prezencie. Opłata za abonament wynosi 28,78 zł + VAT za 2 karty sim w pakiecie Love dla Firm. Rata będzie naliczana dopiero po pół roku od podpisania umowy, przez kolejne 24 miesiące. W ramach abonamentu klienci będą mogli przez cały czas trwania umowy korzystać z nielimitowanych rozmów, SMS-ów i MMS-ów w Polsce i nielimitowanego roamingu w UE. A jeśli będą potrzebować więcej kart SIM, mogą je dokupić za jedyne 19,99 zł + VAT.

Firmy otrzymają także 10 GB internetu w telefonie (w tym 2,78 GB w UE), a przedłużając umowę w ramach Orange Love dla Firm zyskają dodatkowe 5 GB w prezencie, co miesiąc. To oznacza, że przez cały czas trwania umowy, będą mieli w sumie 15 GB do wykorzystania miesięcznie.

W ofercie dla firm rekomendujemy smartfony w dogodnych ratach np. Samsung Galaxy S9 czy HUAWEI Mate 10 lite Dual SIM.

Terminal do przyjmowania płatności kartami
W ofercie Orange dla Firm pojawił się terminal SumUp do przyjmowania płatności kartami, z jedną prowizją od transakcji niezależnie od karty. To praktyczne rozwiązanie dla małych, średnich i mobilnych przedsiębiorców, a także dla dużych firm prowadzących sprzedaż mobilną.Sum Up to jedyny na rynku terminal zbliżeniowy do przyjmowania płatności kartami bez abonamentu i bez umowy z bankiem. Wystarczy kupić urządzenie w Orange, zainstalować darmową aplikację na swój telefon, zarejestrować się i od razu można przyjmować płatności w swojej firmie kartami. Sum Up łączy się po bluetooth ze smartfonem.

Podstawowe korzyści:

• brak skomplikowanego cennika. Jedna niska prowizja od wszystkich transakcji (1,49%)
  • szybka rejestracja bez zawierania umowy z bankiem (w odróżnieniu od tradycyjnych
  • terminali, nie ma potrzeby podpisywania wiążącej umowy na czas określony)
  • możliwość akceptacji płatności w dowolnym miejscu, z zachowaniem najwyższych standardów bezpieczeństwa
  • możliwość akceptacji wszystkich rodzajów kart płatniczych Visa, MasterCard, Maestro, American Express, vPay
  • bezpośrednia wpłata środków pomniejszonych o prowizję na dowolny rachunek bankowy
  • akumulator pozwalający na przyjęcie do 400 transakcji

Terminal Sum Up dostępny jest w ofercie:

• z umową na 24 miesiące rata 11,00 PLN/mc w Love dla Firm
  • z umową na 24 miesiące rata 12,45 PLN/mc w ofertach:
    • Love dla Firm w zestawach z telefonem