Pierwszy trening Reprezentacji z Majewskim

01 października 2009
Pierwszy trening Reprezentacji z Majewskim

Trener kadry Stefan Majewski, poprowadził w środę trening… Reprezentacji Dziennikarzy Polskich, sponsorowanej przez Orange.

W Hali Piłkarskiej na warszawskim Bemowie pojawili się m.in. Tomasz Zubilewicz, Dariusz Tuzimek, Jakub Kwiatkowski, Robert Błoński i Sergiusz Ryczel. Dziennikarze ambitnie podeszli do treningu i sumiennie wykonywali wszystkie polecenia trenera Majewskiego. Wszyscy trenowali z wielkim zaangażowaniem, co, muszę przyznać, bardzo mi zaimponowało. Kondycja i umiejętności techniczne dziennikarzy stały na niezłym poziomie – powiedział Majewski.

Zadowolenia nie krył także etatowy selekcjoner reprezentacji dziennikarzy Wojciech Jagoda. Trening z selekcjonerem reprezentacji Polski podziałał na moich piłkarzy mobilizująco, co było dziś widać na hali. Z jednej strony była to dla nas świetna zabawa, z drugiej okazja do przyjrzenia się warsztatowi pracy trenera Majewskiego. Jestem przekonany, że piłkarze kadry tak samo dobrze przyjmą nowego trenera, jak my dzisiaj – dodał.

Po treningu role się odwróciły i to dziennikarze doszli do głosu, pytając trenera Majewskiego zarówno o sytuację kadry, prawdopodobne składy na najbliższe mecze z Czechami i Słowacją oraz elementy ustawienia. Selekcjoner cierpliwie odpowiadał na wszystkie pytania, a efekt tych rozmów z pewnością poznamy kupując najbliższe wydania gazet lub oglądając telewizję.

Plany doMowe za pół ceny

01 października 2009
Plany doMowe za pół ceny

Od dziś klienci indywidualni podpisujący umowy na korzystanie z telefonii stacjonarnej mogą otrzymać 50 lub 30 proc. obniżki na abonament we wszystkich planach doMowych. Wystarczy podpisać umowę na 24 lub 12 miesięcy.

W przypadku umowy na okres 24 miesięcy przez pół roku klient będzie płacił tylko połowę ceny abonamentu. Oznacza to, że w najpopularniejszym planie tp60 już za 25 złotych będzie miał do dyspozycji godzinę na rozmowy, w tp300 za 35 złotych porozmawia przez 5 godzin,

a w planie tp1200 dostaje aż 20 godzin za 45 złotych.

Gdy ktoś będzie zainteresowany podpisaniem krótszej umowy - na 12 miesięcy, również może liczyć na obniżkę opłat. Przez 3 miesiące zapłaci za abonament o 30 proc. mniej, co oznacza, że w trakcie trwania umowy za jeden miesiąc korzystania z telefonu zapłaci tylko kilka złotych.

Oferta obowiązuje od 1 października 2009 r. do 31 marca 2010 r. Dotyczy wszystkich planów doMowych, z których korzysta już ponad 1 mln klientów TP. Szczegóły dotyczące planów doMowych i nowej promocji znajdują się na stronie: www.tp.pl.

29 groszy za minutę w ofercie abonamentowej Orange

29 września 2009
29 groszy za minutę w ofercie abonamentowej Orange

Od 29 września br. w ofercie abonamentowej Orange można skorzystać z promocji, w której cena minuty połączenia do wszystkich sieci z wyjątkiem Play i Cyfrowego Polsatu, zostaje obniżona do 29 gr. Promocyjne stawki obowiązują przez cały czas trwania umowy.

Z promocji mogą skorzystać klienci, którzy przedłużając dotychczasową umowę lub kupując nową aktywację wybiorą Orange abonament 55 z umową na czas określony - 24, 30 lub 36 miesięcy.

Główne składniki oferty przedstawiają się następująco:

Kwota abonamentu

55 zł z VAT

Liczba minut na połączenia do wszystkich sieci w abonamencie

150 min.

Cena za minutę połączenia

W ramach abonamentu

Po wykorzystaniu abonamentu

Do wszystkich sieci z wyjątkiem Play i Cyfrowego Polsatu

0,37 zł z VAT

0,29 zł z VAT

Do Play

0,74 zł z VAT

0,75 zł z VAT

Do Cyfrowego Polsatu

0,63 zł z VAT

0,59 zł z VAT

Cena za SMS do wszystkich sieci

0,20 zł z VAT

Cena za MMS do wszystkich sieci

0,40 zł z VAT

Promocja jest dostępna także dla klientów przenoszących swój numer z innych sieci oraz użytkowników telefonów na kartę, którzy przeniosą swój numer do promocyjnej oferty abonamentowej. Klienci, którzy mają już telefon w ofercie abonamentowej Orange, mogą skorzystać z niej po uregulowaniu opłaty migracyjnej.

Promocja trwa do 27 października br.