Plany doMowe za pół ceny

1 października 2009

Plany doMowe za pół ceny

Od dziś klienci indywidualni podpisujący umowy na korzystanie z telefonii stacjonarnej mogą otrzymać 50 lub 30 proc. obniżki na abonament we wszystkich planach doMowych. Wystarczy podpisać umowę na 24 lub 12 miesięcy.

W przypadku umowy na okres 24 miesięcy przez pół roku klient będzie płacił tylko połowę ceny abonamentu. Oznacza to, że w najpopularniejszym planie tp60 już za 25 złotych będzie miał do dyspozycji godzinę na rozmowy, w tp300 za 35 złotych porozmawia przez 5 godzin,
a w planie tp1200 dostaje aż 20 godzin za 45 złotych.

Gdy ktoś będzie zainteresowany podpisaniem krótszej umowy – na 12 miesięcy, również może liczyć na obniżkę opłat. Przez 3 miesiące zapłaci za abonament o 30 proc. mniej, co oznacza, że w trakcie trwania umowy za jeden miesiąc korzystania z telefonu zapłaci tylko kilka złotych.

Oferta obowiązuje od 1 października 2009 r. do 31 marca 2010 r. Dotyczy wszystkich planów doMowych, z których korzysta już ponad 1 mln klientów TP. Szczegóły dotyczące planów doMowych i nowej promocji znajdują się na stronie: www.tp.pl.

Udostępnij: Plany doMowe za pół ceny

29 groszy za minutę w ofercie abonamentowej Orange

29 września 2009

29 groszy za minutę w ofercie abonamentowej Orange

Od 29 września br. w ofercie abonamentowej Orange można skorzystać z promocji, w której cena minuty połączenia do wszystkich sieci z wyjątkiem Play i Cyfrowego Polsatu, zostaje obniżona do 29 gr. Promocyjne stawki obowiązują przez cały czas trwania umowy.

Z promocji mogą skorzystać klienci, którzy przedłużając dotychczasową umowę lub kupując nową aktywację wybiorą Orange abonament 55 z umową na czas określony – 24, 30 lub 36 miesięcy.

Główne składniki oferty przedstawiają się następująco:

Kwota abonamentu

55 zł z VAT

Liczba minut na połączenia do wszystkich sieci w abonamencie

150 min.

Cena za minutę połączenia

W ramach abonamentu

Po wykorzystaniu abonamentu

Do wszystkich sieci z wyjątkiem Play i Cyfrowego Polsatu

0,37 zł z VAT

0,29 zł z VAT

Do Play

0,74 zł z VAT

0,75 zł z VAT

Do Cyfrowego Polsatu

0,63 zł z VAT

0,59 zł z VAT

Cena za SMS do wszystkich sieci

0,20 zł z VAT

Cena za MMS do wszystkich sieci

0,40 zł z VAT

Promocja jest dostępna także dla klientów przenoszących swój numer z innych sieci oraz użytkowników telefonów na kartę, którzy przeniosą swój numer do promocyjnej oferty abonamentowej. Klienci, którzy mają już telefon w ofercie abonamentowej Orange, mogą skorzystać z niej po uregulowaniu opłaty migracyjnej.

Promocja trwa do 27 października br.

Udostępnij: 29 groszy za minutę w ofercie abonamentowej Orange

Ponad 10 tys. zł z licytacji koszulek „Wasyl, jesteśmy z Tobą!”

24 września 2009

Ponad 10 tys. zł z licytacji koszulek „Wasyl, jesteśmy z Tobą!”

Przed meczem polskiej reprezentacji z Irlandią Północną, piłkarze oraz cały sztab wyszli na boisko w koszulkach z numerem 13 i napisem „Wasyl jesteśmy z Tobą”. W ten sposób solidaryzowali się z kontuzjowanym kolegą. Po meczu koszulki wraz z autografami całej drużyny zostały zlicytowane, a dochód z ich sprzedaży, który wyniósł ponad 10 tys. zł, zasili konto Fundacji Aktywnej Rehabilitacji.

Licytacja prowadzona przez Wirtualną Polskę, przy wsparciu Orange, trwała dwa tygodnie. Zainteresowanie było bardzo duże, bo liczba odsłon wyniosła ponad 50 tys.  W licytacji wzięło udział ok. 150 osób, a koszulkę numer 1 wylicytowano aż za 1200 zł.

Pieniądze zasiliły bezpośrednio konto Fundacji Aktywnej Rehabilitacji, jedynej w Polsce instytucji zajmującej się aktywizacją społeczną dzieci, poruszających się na wózkach inwalidzkich. Fundusz pomoże zorganizować specjalne, rehabilitacyjne obozy dla dzieci. W akcję zaangażował się sam Marcin Wasilewski – „Chciałbym bardzo podziękować wszystkim, którzy aktywnie włączyli się w tą aukcję. Kiedy byłem w szpitalu doświadczyłem jak ważna jest pomoc innych osób, szczególnie, kiedy nie jest się całkowicie samodzielnym i potrzebuje się innych, by móc funkcjonować”.

Grupa TP od 2002 roku, a od 2009 roku marka Orange, jest Głównym Sponsorem Polskiej Reprezentacji w Piłce Nożnej. W tym czasie drużyna narodowa wzięła udział m.in. w  Mistrzostwach Świata w Niemczech w 2006 roku i Mistrzostwach Europy w Austrii i Szwajcarii w 2008 roku.

Udostępnij: Ponad 10 tys. zł z licytacji koszulek „Wasyl, jesteśmy z Tobą!”