Świąteczna oferta Orange Finanse

16 listopada 2016

Świąteczna oferta Orange Finanse

Co miesiąc 10 zł zniżki na usługi telekomunikacyjne, nawet 4 tys. złotych szybkiego kredytu a dla nowych klientów korzystne lokaty na koncie oszczędnościowym z oprocentowaniem 3,5 proc. w skali roku. To wszystko w świątecznej ofercie Orange Finanse „Super Bank dla Klientów Orange, Święta 2016”.

Dzięki promocji „Super Bank dla Klientów Orange, Święta 2016”, można zaoszczędzić rocznie 120 złotych zł w postaci zwrotu należności za usługi telekomunikacyjne lub ekstra doładowania na kartę. Aby skorzystać, wystarczy, że suma płatności zrealizowanych kartą wydaną do ich rachunku w banku Orange Finanse wyniesie co najmniej 300 zł miesięcznie. Promocja łączy się z rabatami Orange Open, co oznacza, że wybierający np. abonament na mobilny internet Orange Free Net o wartości 29,90 zł, po uwzględnieniu rabatu za e-fakturę, Orange Open i promocję świąteczną Orange Finanse, zapłacimy za niego jedynie 4,90 zł przez połowę trwania umowy, czyli przez 12 miesięcy. Z oferty mogą skorzystać wszyscy klienci usług mobilnych Orange na kartę i abonament.

Orange Finanse umożliwia w razie potrzeby pozyskanie dodatkowej gotówki. Na zakupy świąteczne można otrzymać nawet 4 tys. złotych szybkiego kredytu spłacanego w dogodnych, niskich ratach.

Dodatkowe korzyści można uzyskać doładowując telefon za pomocą konta bankowego w Orange Finanse. Przy każdym doładowaniu otrzymamy 30 procent więcej środków do wykorzystania na rozmowy w sieci Orange oraz połączenia z internetem.

Orange Finanse to także wygodny sposób na oszczędzanie. Otwierając konto osobiste do 2 lutego 2017 r. można otrzymać promocyjne oprocentowanie konta oszczędnościowego w wysokości 3,5 % w skali roku nawet przez 6 miesięcy.

Szczegóły dotyczące promocji można otrzymać dzwoniąc na infolinię 42 19300, na stronach internetowych pod adresem http://www.orange.pl/finanse-osobiste.phtml oraz w salonach Orange. Klienci otwierający konto bankowe w salonach mogą dodatkowo wybrać prezent – pamięć USB lub powerbank.

Mobilny bank Orange Finanse to wspólne przedsięwzięcie Orange Polska, operatora największej sieci szybkiego internetu w Polsce i mBanku – jednego z najbardziej innowacyjnych banków na świecie. To atrakcyjna oferta finansowa dla ceniących wygodne, proste a przy tym bezpieczne sposoby na zarządzanie swoimi finansami. Mobilne narzędzia i aplikacje ułatwiają stały dostęp do środków w dowolnym miejscu. Orange Finanse to: 0zł za otwarcie i prowadzenie konta, 0zł za wydanie i korzystanie z karty debetowej MasterCard, 0zł za krajowe przelewy zewnętrzne i wewnętrzne przez internet, 0zł za wypłaty kartą debetową ze wszystkich bankomatów w Polsce. Bilans dwuletniej działalności Orange Finanse to: ponad 300 tysięcy klientów, 2 miejsce w rankingu Przyjazny Bank „Newsweeka” w kategorii „bankowość mobilna” i 4 statuetki Comperia Stars dla Najlepszego Konta Oszczędnościowego.

Mediateka

Zainteresował Cie wpis? Jeśli chcesz otrzymywać informacje prasowe, zostaw nam swój adres e-mail
Udostępnij: Świąteczna oferta Orange Finanse

Nowości w ofercie telewizyjnej Orange

15 listopada 2016

Nowości w ofercie telewizyjnej Orange

Orange Polska we współpracy z platformą nc+ wprowadza nową ofertę dla klientów telewizji satelitarnej, dostępną w pakiecie z szybkim domowym internetem. W ramach abonamentu za cały zestaw usług (internet i telewizja lub internet, telewizja i telefon domowy) otrzymają pakiet Optymalny z niemal 90 kanałami telewizyjnymi dla całej rodziny. Dzięki strategicznej współpracy Orange Polska z platformą nc+ klienci pakietu Optymalnego mają również dostęp do oferty kanałów premium, w tym zestaw kanałów  CANAL+ cenionych przez miłośników sportu i filmu oraz HBO, słynącego ze znakomitej oferty filmów i seriali.

Pakiet Optymalny zawiera 87 kanałów telewizyjnych, w tym 30 w jakości HD. W pakiecie Optymalnym klienci znajdą popularne polskie kanały TVP1 HD, TVP2 HD, TVN HD, Polsat, kilkanaście kanałów filmowych (m.in. AXN HD,  Fox HD, Comedy Central HD, Paramount Channel HD, Universal Channel HD, FilmBox, TVP Seriale), najbardziej popularne kanały dziecięce:  ulubiony przez najmłodszych MiniMini+ HD,  Nickelodeon, Cartoon Network, pakiet kanałów Disney, TVP ABC. W zestawie znajduje się także kilkanaście kanałów informacyjnych, sportowych (m.in. obydwa kanały Eurosportu w wersji HD oraz TVP Sport HD, kanały muzyczne (m.in. MTV, VIVA, Eska TV, Kino Polska Muzyka), rozrywkowe (np. TVN Turbo HD, TVN Style HD, TLC HD czy TVP Rozrywka) czy  popularnonaukowe: m.in. Planete+ HD,  Discovery HD, National Geographic Channel HD, History HD i ID Discovery HD.

Cały zestaw usług, czyli telewizja z pakietem Optymalnym oraz internet i telefon domowy jest dostępny już od 69,90 zł z VAT miesięcznie. Ponadto, klienci usług stacjonarnych, którzy są zainteresowani także usługami mobilnymi, mogą otrzymać abonament komórkowy przez rok w prezencie. W ten sposób zyskują kompletny zestaw usług dla całej rodziny, w bardzo korzystnej cenie.

We współpracy z platformą nc+ Orange Polska przygotował także dodatkowe pakiety kanałów, dzięki którym klienci telewizji satelitarnej Orange mogą dopasować ofertę do swoich potrzeb i zainteresowań. Do wyboru są:

Pakiet Extra +, zawierający m.in. Ale Kino+ HD, nSport+ HD, DOMO+ HD, Kuchnia+ HD, teleTOON+ HD, BBC HD, BBC Brit HD, Fox Comedy HD, Nat Geo Wild HD, Nat Geo People HD, Discovery Life, Discovery Turbo Xtra HD, AMC HD, Polsat Film HD,  Cbeebies, czy Animal Planet HD. W sumie łącznie z pakietem Optymalnym, to  ponad 140 kanałów, w tym 61 w jakości HD. Dla abonentów pakietu Optymalnego Pakiet Extra+ dostępny jest za dodatkową dopłatą 29,99 zł z VAT miesięcznie.

Nowością są także dwa pakiety CANAL+, dostępne dla wszystkich klientów Orange TV (w technologii satelitarnej i IPTV). Aby z nich skorzystać, wystarczy mieć pakiet Optymalny:

Pakiet CANAL+ Select  to duża dawka filmowych emocji dla całej rodziny (CANAL+, CANAL+ Film, CANAL+Family ), sportu ( CANAL+ Sport, CANAL+ Sport2), a także propozycja dla tych, którzy nie zdążyli na początek ulubionego programu: w CANAL+ 1, gdzie emisja wszystkich  programów jest przesunięta o godzinę. Ten pakiet dostępny jest w promocji świątecznej już za 39,99 zł z VAT miesięcznie i dodatkowo przez pierwsze 3 miesiące w prezencie.

Pakiet CANAL+ Prestige zawiera dodatkowo CANAL+ Discovery z unikatowymi dokumentami, nieprzerywanymi reklamami  oraz CANAL+ Seriale. To wszystko w promocji świątecznej w cenie 49,99 zł z VAT miesięcznie i aż 6 miesięcy jest w prezencie.

Ponadto, w ramach nowej oferty CANAL+ Prestige, klienci Orange TV,  mogą dokupić także kanały HBO z oferty nc+, czyli pakiet składający się z HBO HD, HBO2 HD, HBO 3 HD przez 6 miesięcy bez dodatkowych opłat. Znajdą tu najnowsze hollywoodzkie produkcje filmowe, wielokrotnie nagradzane seriale produkcji HBO, kontrowersyjne dokumenty, programy rozrywkowe oraz koncerty.

Nowa oferta pakietów telewizyjnych jest dostępna dla klientów podpisujących nowe umowy na Neostradę z telewizją lub FunPack, bądź przedłużających obecne.

Szczegółowe informacje można znaleźć na www.orange.pl

* * *

Usługa Orange TV jest dostępna w pakiecie z szybkim internetem domowym lub z internetem i telefonem domowym. W zależności od łącza internetowego, z jakiego korzysta klient, telewizja może być oferowana w technologii kablowej (IPTV) lub satelitarnej.

Klienci IPTV od lutego mogą korzystać z oferty telewizyjnej samodzielnie stworzonej przez Orange Polska. W ramach abonamentu za internet z telewizją lub internet z telewizją i telefonem domowym, otrzymują pakiet Optymalny, a dodatkowo mogą dokupić pakiety Bogaty, HBO lub Maksymalny. Od dziś do tej oferty dołączają także 2 pakiety CANAL+, przygotowane we współpracy z nc+, czyli CANAL+ Select i CANAL+ Prestige. Jednocześnie, dla klientów oferty telewizyjnej IPTV pakiety Optymalny i Bogaty zostały uatrakcyjnione o kanały własne nc+.  Pakiet Optymalny został rozszerzony o kanały MiniMini+ i Planete+, a pakiet Bogaty o: Ale Kino+ HD, nSport+ HD, DOMO+ HD, Kuchnia+ HD, teleTOON+ HD. Z kolei klienci telewizji satelitarnej mogą korzystać z nowej oferty pakietów telewizyjnych, przygotowanej we współpracy z nc+, prostszej, atrakcyjniejszej i bardziej ujednoliconej z ofertą dla klientów IPTV.

Paulina Smaszcz-Kurzajewska
Rzecznik Prasowy, Dyrektor ds. Komunikacji i PR nc+
Paulina.Smaszcz-Kurzajewska@ncplus.pl
tel.: +48 795 501 063

Udostępnij: Nowości w ofercie telewizyjnej Orange

14 listopada 2016

W świątecznych promocjach Orange, klienci znajdą wiele inspiracji na wyjątkowe świąteczne prezenty. W pakiecie ze Światłowodem Orange, już za 69 zł miesięcznie dostaną: superszybki światłowodowy internet, telewizję z pakietami CANAL+ z HBO w prezencie oraz telefon domowy i abonament komórkowy. Dodatkowo mogą wybrać jeden ze świątecznych zestawów, a w nich nawet trzy smartfony lub konsola Xbox One S z grami. W ofercie jest również najszybszy w Polsce internet 4G LTE Orange – bez limitu danych, a na fanów muzyki czeka bezpłatny dostęp do Spotify Premium.

W dostępnej już ofercie promocyjnej, Orange proponuje nowym i dotychczasowym klientom bogaty wybór świątecznych pakietów i zestawów prezentów na każdą kieszeń.

Wszystkiego najnowocześniejszego i pasjonującego…

Wybierający jeden ze świątecznych pakietów usług ze Światłowodem Orange, już od 69 zł miesięcznie dostaną:

• najnowocześniejszy internet – Orange Światłowód o prędkości 100, 300 lub 600 Mb/s,
  • telewizję Orange TV z Pakietem Optymalnym, czyli aż 92 kanały telewizyjne, w tym 30 HD,
  • telefon domowy z nielimitowanymi połączeniami stacjonarnymi w kraju i międzynarodowymi do krajów Unii Europejskiej, USA i Kanady,
  • abonament komórkowy w jednym ze Smart Planów LTE do wyboru, z nielimitowanymi rozmowami i SMS-ami do wszystkich sieci oraz nielimitowanym internetem mobilnym 4G LTE.

Korzystając ze świątecznej promocji, przez pierwszy rok trwania umowy nie będą płacić abonamentu za telewizję i telefon komórkowy, a dodatkowo zyskają dostęp do 3 kanałów HBO i 8 kanałów CANAL+ na 6 miesięcy w prezencie. Po upływie rocznego okresu promocyjnego, cena abonamentu za cały pakiet wyniesie od 134,89 zł.

Oprócz tego, każdy klient zamawiający tę ofertę może wybrać jeden z wielu świątecznych zestawów prezentów, na które składają się dwa, a nawet trzy smartfony, którymi można obdarować bliskich. Wśród nich znajdą między innymi: najnowszego Huawei Nova w zestawie z opaską TalkBand B3, iPhone 7 32 GB w zestawie z iPhone 5s 16 GB,  czy potrójny zestaw smartfonów Orange – Neva 80, Dive 71 i Rise 31. Do wyboru jest też świąteczny zestaw, który ucieszy całą rodzinę – konsola Xbox One S z grami FIFA 2017 i Minecraft – Ulubione Dodatki oraz 6 miesięcznym dostępem do Xbox Live Gold.

Wszystkiego muzycznego…

Aby święta były radosne, nie może w ich czasie zabraknąć muzyki. Klienci wybierający abonament w Planie Smart Plan LTE otrzymają dostęp do Spotify Premium – jednego z najlepszych na świecie serwisów muzycznych, zapewniającego wygodny, mobilny dostęp do 30 milionów utworów muzycznych bez reklam. W zależności od opcji abonamentu, mogą go otrzymać w prezencie nawet na  24 miesiące, a ponadto wybrać zestaw nowoczesnych smartfonów, np.  Samsung Galaxy S7 edge w zestawie z Samsung Galaxy J3 (2016) dual SIM. Dzięki nim zabiorą swoją muzykę wszędzie tam, gdzie chcą jej słuchać. Usługę można wygodnie aktywować na stronie http://spotify.orange.pl

Wszystkiego ultraszybkiego…

Operator Sieci #1 – lider prędkości mobilnego internetu i dostawca najszybszego internetu światłowodowego – nie zapomniał o internautach szukających oferty świątecznej.

Dzięki Orange Open Extra, kupując internet domowy w postaci Neostrady, Orange Światłowodu lub Internetu LTE dla domu, mogą zyskać bezpłatny abonament komórkowy na 12 miesięcy. Dotyczy to zarówno klientów, którzy już mają abonament komórkowy w Orange lub dopiero go zamówią.

Ponadto, w świątecznej ofercie Orange Światłowód otrzymają niższy abonament przez pierwszy rok trwania umowy w pakiecie z telewizją, którą dostaną przez rok za darmo (np. dla prędkości 100 Mb/s, za 69,00 zł, a później 99,90 zł miesięcznie), do tego bezpłatny telefon domowy z nielimitowanymi połączeniami stacjonarnymi w kraju, do UE, USA i Kanady, pół roku energii za pół ceny w ofercie Orange Energia, 350 zł zniżki w Strefie korzyści z jednym z najlepszych na rynku kont bankowych Orange Finanse.

Bardzo szybki dostęp do sieci zapewnia też świąteczna oferta Internet LTE dla domu. Już za 69,90 zł miesięcznie klienci dostaną w niej: Internet bez limitu danych 4G LTE z pełną prędkością w strefie domowej, dodatkową kartę SIM za 5 zł miesięcznie, pakiet z limitem 60 GB miesięcznie do wykorzystania poza strefą domową, 500 MB w roamingu na terenie UE na cały czas trwania umowy, a ponadto mogą wybrać domowy router WiFi.

Wszystkiego mobilnego…

Klienci poszukujący oferty na najlepszy internet mobilny 4G LTE, w którego zasięgu jest już ponad 98% Polaków, mogą wybrać jedną ze świątecznych ofert Orange FreeNet. Korzystając z rabatu za e-fakturę i Orange Open (dostępnego dla każdego, kto posiada inną usługę mobilną Orange), już za 9,90 zł miesięcznie mogą korzystać z internetu mobilnego w Orange. Wybierając świąteczną ofertę z abonamentem za 44,90 zł lub 34,90 zł po uwzględnieniu rabatu Orange Open dostaną: co miesiąc 40 GB na dostęp do internetu mobilnego z pełną prędkością, a po jego wyczerpaniu nielimitowany dostęp z prędkością do 10 Mb/s oraz 500 MB w roamingu w UE do wykorzystania przez 24 miesiące. Ponadto mogą wybrać specjalny zestaw urządzeń w atrakcyjnej ofercie ratalnej, np. Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) ze smartfonem Huawei P8 lite dual SIM, za 55 zł miesięcznie.

Wszystkiego najlepszego i Wesołych Świąt…

Życzą oferty Orange dostępne na www.orange.pl oraz we wszystkich Smart Store’ach i Salonach Orange.

Napisz do Nas
Udostępnij: Najszybszy internet, wyjątkowe zestawy świąteczne, telewizja, CANAL+ z HBO w prezencie oraz abonament komórkowy przez rok za darmo w świątecznej ofercie Orange