Tablet za złotówkę z Neostradą i FunPack-iem

9 października 2012

Tablet za złotówkę z Neostradą i FunPack-iem

Orange Polska przygotował nową promocję dla osób zainteresowanych szybkim internetem – Neostradą, lub FunPack-iem , czyli pakietem składającym się z internetu, telewizji i telefonu domowego. Klienci, którzy zdecydują się na zakup jednej z tych usług, otrzymają za symboliczną złotówkę tablet FunTab 7.0.

Promocja z tabletem jest dostępna dla klientów podpisujących nową umowę lub przedłużających dotychczasową na kolejne 24 miesiące. Poniżej szczegóły dotyczące cen abonamentu Neostrady i FunPack-a  w nowej ofercie.

Ponadto, jeśli przy zakupie Neostrady lub FunPack-a w nowej promocji klient zdecyduje się na otrzymywanie rachunków w formie elektronicznej, skorzysta też z niższej opłaty aktywacyjnej, która wyniesie 49,90 zł z VAT  zarówno w przypadku Neostrady jak i FunPack-a.

Szczegółowe informacje na temat oferty będą dostępne od jutra (10.10.) na www.orange.pl

Tablet FunTab 7.0 ma 7-calowy dotykowy wyświetlacz multi-touch umożliwiający intuicyjną i łatwą obsługę oraz szybki, wydajny procesor 1 GHz. Działa w oparciu o system Android 4.0 Icecream Sandwich, najnowszy system operacyjny, z dostępem do Google Play, oferującym setki aplikacji, dzięki którym łatwo dostosować tablet do swoich potrzeb. Łączność z internetem zapewnia karta Wi-Fi, a po podłączeniu zewnętrznego modemu można się łączyć z internetem poprzez sieć GSM. Wbudowana kamera pozwala prowadzić wideorozmowy, lub robić zdjęcia czy nagrywać filmy. Urządzenie ma wbudowany czytnik kart microSD (do 32 GB) i pamięć flash o pojemności 4GB pozwalającą na przechowywanie muzyki, zdjęć czy dokumentów. Wydajna karta graficzna Mali 400 graficzna z akceleracją 3D, pozwala cieszyć się płynną trójwymiarową grafiką w zaawansowanych grach.

Tel.: 22 527 19 39
e-mail: biuro.prasowe@orange.com

Udostępnij: Tablet za złotówkę z Neostradą i FunPack-iem

Orange wśród najbardziej innowacyjnych firm 2012 roku

5 października 2012

Orange wśród najbardziej innowacyjnych firm 2012 roku

Orange Polska został wczoraj (4.10) uhonorowany statuetką Innowatora dla najbardziej innowacyjnej firmy 2012 roku w kategorii Internet Media Telekom. Nagrody po raz drugi przyznała redakcja tygodnika Wprost.

Laureaci nagrody zostali wyłonieni spośród firm z listy 500 najbardziej innowacyjnych firm w Polsce, którą przygotowuje zespół naukowców z Instytutu Nauk Ekonomicznych Polskiej Akademii Nauk. Na jej podstawie redakcja tygodnika WPROST dokonała wyboru firm, które zostały uznane za liderów innowacji w wybranych i kluczowych sektorach gospodarki takich jak: medycyna, energetyka, budownictwo, przemysł i usługi dla biznesu.

Wśród wyróżnionych w rankingu firm oprócz Orange Polska znalazły się: Selvita, Adamed, Tricomed, ABB, RAFAKO, PGE S.A., FAMUR, NEWAG, KGHM, Polska Miedź, Macrologic, V-soft, Atrem S.A., Comarch, Software Mind, Krajowy Depozyt Papierów Wartościowych, BRE Bank, PKO BP SA, Grupa Kęty, Skanska oraz Saint Gobain Polska.

Tel.: 22 527 19 39
e-mail: biuro.prasowe@orange.com

Udostępnij: Orange wśród najbardziej innowacyjnych firm 2012 roku

Niższe rachunki z pakietem Orange Open – teraz także dla firm

5 października 2012

Niższe rachunki z pakietem Orange Open – teraz także dla firm

Orange Polska wprowadza kolejna ofertę Orange Open – tym razem jest to propozycja dla klientów biznesowych. Firmy korzystające z kilku usług – stacjonarnych i mobilnych, mogą połączyć je w pakiet i zaoszczędzić miesięcznie nawet 36 zł + VAT.

Pakiet Orange Open dla Firm można stworzyć z 2, 3 lub 4 usług z różnych kategorii: telefon komórkowy, telefon / internet stacjonarny, internet mobilny oraz Wirtualna Centralka Orange.
Wysokość rabatu zależy od liczby produktów w pakiecie – jeśli składa się on z 2 usług, firma otrzyma rabat w wysokości 12 zł + VAT miesięcznie, pakiet stworzony z 3 lub 4 różnych usług obniży rachunek o  – odpowiednio – 24 lub 36 zł + VAT miesięcznie.
Aby skorzystać z oferty i otrzymać rabat, wystarczy przedłużyć umowę lub wybrać nową usługę z innej kategorii, z abonamentem od 39 zł + VAT. Jeśli pakiet Orange Open dla firm składa się tylko z usług mobilnych, aktywuje się on automatycznie, po przedłużeniu lub podpisaniu nowej umowy na jedną z usług.
Jeśli pakiet zawiera także usługi stacjonarne, klient aktywuje pakiet samodzielnie wysyłając SMS-a o treści „Open dla Firm” pod bezpłatny numer 80366, lub dzwoniąc na numer 510 600 600 bądź  801 600 006 (opłata za połączenie zgodna z cennikiem operatora).
Regulamin i pozostałe szczegóły oferty będą dostępne na www.orange.pl/dlafirm od 8.10.2012 r.

biuro.prasowe@orange.com

Udostępnij: Niższe rachunki z pakietem Orange Open – teraz także dla firm