Toshiba Tecra A10 taniej z Business Everywhere

20 stycznia 2009

Toshiba Tecra A10 taniej z Business Everywhere

Do końca stycznia w promocji Orange, Toshiby i Intela można kupić nowoczesny laptop Toshiba Tecra A10 z bezpłatną kartą SIM pozwalającą przetestować mobilny internet w Orange. Ponadto klienci, którzy po teście, zdecydują się skorzystać z oferty abonamentowej internetu dla firm w Orange, dostaną zwrot części kwoty wydanej na komputer oraz oryginalną koszulkę z kolekcji BMW Sauber F1 Team.

Dołączony do laptopa zestaw startowy pozwala na bezpłatne przetestowanie usług mobilnego internetu dla firm w Orange. Klienci, którzy w ramach promocji zdecydują się podpisać umowę na abonament usługi Business Everywhere, zależnie od wybranej opcji dostaną dodatkowo:

• zwrot do 610 zł za zakupiony notebook Toshiba Tecra,
  • oryginalną koszulkę z kolekcji BMW Sauber F1 Team,
  • do 90% rabatu na abonament przez pierwsze 4 miesiące trwania umowy,
  • pakiet oprogramowania antywirusowego Arcabit – ArcaVir 2008 System Protection,
  • comiesięczny pakiet zawierający do 120 minut na połączenia w Orange,
  • comiesięczny pakiet zawierający do 70 SMS-ów do Orange,
  • usługę Orange Hotspot w ramach miesięcznego abonamentu lub w cenie promocyjnej.

Szczegółowe informacje o ofercie promocyjnej są dostępne w sieci dystrybucyjnej Toshiba oraz pod numerem 0 500 777 500.

Dodatkowe informacje o ofercie Business Everywhere są dostępne na stronie www.be.orange.pl

Udostępnij: Toshiba Tecra A10 taniej z Business Everywhere

Miłość na wybiegu – premiera kolejnej koprodukcji TP

19 stycznia 2009

Miłość na wybiegu – premiera kolejnej koprodukcji TP

Na ekranach kin wkrótce pojawi się kolejna filmowa koprodukcja Telekomunikacji Polskej. Tym razem TP zaprasza na komedię romantyczną „Miłość na wybiegu” – historię dziewczyny z małej miejscowości, próbującej odnaleźć się w wielkim świecie mody. To już siódmy film, który powstał przy udziale TP, a wkrótce planowanych jest kolejnych 6 premier. W sumie koprodukcje TP obejrzało w kinach już około 5 mln widzów.

„Miłości na wybiegu” pokazuje, że świat mody na pozór zdaje się być pełen magii – blask fleszy, piękne modelki, wspaniałe kreacje. Za kulisami jednak wcale nie jest idealny. Główna bohaterka  Julia, początkująca modelka, szczera i wrażliwa dziewczyna, musi radzić sobie z intrygami i zawiścią. Sprawy dodatkowo komplikuje rodzące się uczucie pomiędzy nią a fotografem Kacprem. Jak mówi reżyser filmu Krzysztof Lang, „Miłość na wybiegu” to „nowoczesny obraz przeznaczony dla ludzi chcących zobaczyć trochę innego, nieznanego im świata.  Zajrzeć za kulisy mody. Taki trochę nasz  „Diabeł ubiera się u Prady”, tylko z rodzimymi elementami.”

Prócz plejady popularnych aktorów (Marcin Dorociński, Karolina Gorczyca, Tomasz Karolak, Urszula Grabowska, Iza Kuna) w filmie zobaczymy też znane postaci ze świata mody, m.in. Macieja Zienia, Karolinę Malinowską i Jagę Hupało.

Miłość na wybiegu to już siódma zrealizowana koprodukcja Telekomunikacji Polskiej. Wkrótce  premiery będą mieć kolejne filmy : „Dzieci Ireny Sendlerowej”, polsko – amerykańska produkcja w reżyserii J.K. Harrisona, „Nigdy nie mów nigdy” Wojciecha Pacyny, „Piksele” Jacka Lusińskiego, „Różyczka” Jana Kidawy-Błońskiego, „Od pełni do pełni” Tomasza Szafrańskiego oraz „Trick” Jana Hryniaka. Telekomunikacja Polska rozpoczęła działalność koprodukcyjną w 2007 roku wspierając produkcję „Katynia” Andrzeja Wajdy. W ciągu 2 lat zaangażowała się w 13 produkcji filmowych stając się w ten sposób jednym z ważniejszych inwestorów w rodzimą kinematografię.

Udostępnij: Miłość na wybiegu – premiera kolejnej koprodukcji TP

Tylko SIM – dwa razy więcej minut do wszystkich

19 stycznia 2009

Tylko SIM – dwa razy więcej minut do wszystkich

Do 15 lutego w taryfach Orange abonament i Orange mix można skorzystać z promocji Tylko SIM, w której klienci kupujący nową aktywację bez telefonu dostają o 100 proc. więcej minut do wszystkich sieci. Dzięki temu za minutę rozmowy w ramach abonamentu zapłacą od 25 groszy, a na połączenia dostają nawet 160 dodatkowych godzin wymiennych na inne usługi.

Promocja Tylko SIM jest adresowana do osób, które mają aparat telefoniczny i szukają atrakcyjnej oferty dającej najwięcej minut i tanie połączenia. Korzystając z propozycji Orange, we wszystkich taryfach abonament i mix dostają:

• najniższą na rynku cenę za minutę połączenia do wszystkich sieci – już od 25 groszy,
  • do 160 godzin czyli 9600 dodatkowych minut na rozmowy do wszystkich sieci,
  • niską opłatę aktywacyjną – 5 zł, która w całości jest zwracana na konto klienta,
  • do 4 prezentów na zawsze, w których mogą wybrać dodatkowe, comiesięczne pakiety bezpłatnych minut lub SMS-ów.

Szczegóły oferty promocyjnej wyglądają następująco:

miesięczny abonament / zobowiązanie

minuty w ramach abonamentu w ofercie Tylko SIM
(wymienne na wszystkie usługi telekomunikacyjne)

do wszystkich sieci oprócz Play

40 + 40 minut

60 + 60 minut

100 + 100 minut

140 + 140 minut

200 + 200 minut

400 + 400 minut

do Play

33 + 33 minuty

47 + 47 minut

74 + 74 minuty

101 + 101 minut

135 + 135 minut

270 + 270 minut

liczba prezentów na zawsze

w ramach abonamentu

minuta połączenia do wszystkich sieci
oprócz Play

31 gr

29 gr

27 gr

25 gr

minuta połączenia do Play

38 gr

37 gr

Do wyboru są dwie umowy terminowe:

• na 24 miesiące – dodatkowe minuty są przyznawane przez cały czas trwania umowy,
  • na 12 miesięcy – dodatkowe minuty są przyznawane przez połowę czasu trwania umowy.
Udostępnij: Tylko SIM – dwa razy więcej minut do wszystkich