chat

IPv6 – zapis czatu

6 czerwca zgodnie z zapowiedzią odbył się czat poświęcony IPv6. Dla tych z was, którzy w nim nie uczestniczyli, a są zainteresowani tą tematyką, mam zapis czatu. W razie pytań jesteśmy do Waszej dyspozycji – możecie zadawać pytania poprzez opcję 'komentarze’. Miłej lektury 🙂 PS. Zapis jest dostępny również tutaj <~zielonyyoo> Czy nowa technologia internetowa będzie droższa …

IPv6 – zapis czatu Read More »

IPv6 – Internet przyszłości, czy wiele hałasu o nic? Wejdź na czat

Już w najbliższy wtorek, o godzinie 13:00 zapraszam Was do serwisu Wirtualna Polska na czat z poświęcony IPv6 Wejdź na czat. Krzysztof Kozłowski, dyrektor polskiego Orange Labs oraz Rafał Dziedzic, szef Strategii Architektury Techniki odpowiedzialny za Program IPv6 w Grupie TP odpowiedzą na Wasze pytania związane z tematem IPv6. Według prognoz ekspertów zbliża się kres dominacji protokołu IPv4, który …

IPv6 – Internet przyszłości, czy wiele hałasu o nic? Wejdź na czat Read More »

Scroll to Top
Komunikat dotyczący plików cookies

Ta witryna używa plików cookies (małych plików tekstowych, przechowywanych na Twoim urządzeniu). Są one stosowane dla zapewnienia prawidłowego działania strony oraz do zbierania informacji o Twoich preferencjach i nawykach użytkowania witryny.

Pliki cookies niezbędne do działania strony używamy do zapewnienia podstawowych funkcji, takich jak logowanie oraz zapewnienie bezpieczeństwa witrynie. Ich wykorzystanie nie wymaga Twojej zgody.

Pliki cookies funkcyjne. Pozwalają nam zbierać informacje na temat zalogowanych sesji oraz przechowywać dane wpisane przez Ciebie w formularzach znajdujących się na stronie takich jak: czas trwania zalogowanej sesji , nazwę użytkownika.

Pozostałe kategorie wykorzystywania plików cookies, które wymagają Twojej zgody na używanie

Pliki cookies statystyczne/analityczne. Pozwalają nam zbierać anonimowe informacje o ruchu na stronie (liczba odwiedzin, źródło ruchu i czas spędzony na witrynie). Te dane pomagają nam zrozumieć, jak nasi użytkownicy korzystają z witryny i poprawiają jej działanie.