Innowacje

Startuje nowa kampania Orange Fab non stop. Zgłoś swój startup!

8 sierpnia 2016

Startuje nowa kampania Orange Fab non stop. Zgłoś swój startup!

Wiecie, czym jest Customer Journey? To całokoształt doświadczeń klienta w kontakcie z daną firmą,poczynając od drobnych spraw, jak sposób zwracania się do klientów na infolinii, zapakowanie produktu, aż po sprawy ważne – jak zrozumiały język umowy, przejrzysta oferta, czy dotrzymywanie terminów.

W Orange zależy na tym, aby nasi ich klienci (również ci potencjalni) podróżowali w najwyższym standardzie.  Dlatego, w naszej nowej kampanii  Orange Fab non stop szukamy startupów, które koncentrują się na  usprawnieniu procesu sprzedaży, obsłudze klientów oraz zwiększaniu satysfakcji klientów podczas Customer Journey.

Bieżąca kampania ma wyjątkowo także drugi temat: wirtualna rzeczywistość. Kojarzy nam się z grami i rozrywką (zobaczcie, jak bawiliśmy się wirtualną rzeczywistością w małej Barcelonie), ale znajduje zastosowanie także w obszarach użytkowych, np. w obsłudze klienta, czy prezentacji nowych rozwiązań. W bieżącej kampanii szukamy startupów, które oferują rozwiązania wykorzystujące wirtualną rzeczywistość w sprzedaży usług, obsłudze klientów B2B i B2C oraz kreowaniu nowych usług.

Na zgłoszenia czekamy do 15 września br. Aplikować należy przez formularz na stronie Orange Fab.

Zaaplikujcie, powiedzcie znajomym. Najciekawsze startupy z obszaru Customer Journey i Wirtualna Rzeczywistość zaprosimy do współpracy z nami, oferując szeroki wachlarz możliwości, m.in. revenue sharing, wystawianie rozwiązania w salonach Orange, czy nawiązanie międzynarodowych kontaktów w Grupie Orange.

Udostępnij: Startuje nowa kampania Orange Fab non stop. Zgłoś swój startup!