Kibicujecie i wysyłacie darmowe MMS-y

12 czerwca 2012

Kibicujecie i wysyłacie darmowe MMS-y

Dziś nie ma ważniejszego tematu niż mecz z Rosją. W firmie biało czerwone koszulki zdominowały korytarze, a w lobby biurowca trwa malowanie twarzy. Trzeba nawet odstać parę minut w kolejce. Jestem pewny, że padnie kolejny rekord oglądalności. Dla tych, co będą w drodze polecam naszą Telewizja Tu i Tam,  dzięki której możecie oglądać mecz na komórkach i tabletach. Zachęcam też do wysyłania MMS-ów, które dla klientów Orange są dziś darmowe. Podczas meczu Polska  – Grecja najwięcej wysłaliście ich po golu Roberta Lewandowskiego. Liczę, że tym razem będzie więcej bramkowych „pików” i wygramy mecz. Swoją droga mała statystyka. Dotychczas wysłaliście 555 tys. darmowych MMS-ów w dni, w których gra polska reprezentacja oraz 162 tys. również darmowych SMS-ów otrzymanych w promocji SMS-y za gole. Na koniec tradycyjnie obstawiamy wynik. Kto pierwszy poda prawidłowy, otrzyma torbę eurowych gadżetów z magicznej szafy rzecznika. Powodzenia.

10b71c8d0b5592058d303432cce7065a531

Udostępnij: Kibicujecie i wysyłacie darmowe MMS-y

Darmowe MMS-y w Orange

5 czerwca 2012

Darmowe MMS-y w Orange

Najpierw przepraszam was za kłopoty z blogiem, które mieliśmy ze względu na awarię firmy Beyond, która nas hostuje. Na szczęście dzięki inwencji naszej agencji interaktywnej powoli się podnosimy i odzyskujemy dane. A teraz już tylko dobre informacje i to związane z Euro 2012. W dniach, w których będzie grała nasza reprezentacja, czyli 8, 12 i 16 czerwca macie zupełnie darmowe MMS-owanie do wszystkich sieci. Promocja dotyczy kompletu naszych ofert na kartę, taryf Delfin, Pantera i Pelikan (abonament i mix) oraz biznesowych planów Korzystny 150 – 3000, Optymalny 100 – 1800, mix Korzystny 15- 100, mix Optymalny 10 -100. Darmowe MMS-y nie są wymienialne na SMS-y. Promocja nie wymaga żadnej aktywacji i jest włączana przez nas automatycznie. Szczegóły tutaj.

703b7fbaddd18d1f4c415660c2480082112 378911406f5e4e258de6304baf3ea3aeb1a

Udostępnij: Darmowe MMS-y w Orange