Start i regulamin „Darmowego numeru”

21 stycznia 2013

Start i regulamin „Darmowego numeru”

Zgodnie z piątkową obietnicą możecie już korzystać z darmowych połączeń z jednym wybranym numerem z dowolnej sieci komórkowej i stacjonarnej w Polsce. Przypomnę, że usługa jest dla klientów: One, POP i Nowe GO. Wystarczy wysłać bezpłatnego SMS-a z numerem bliskiej osoby pod 100. Podczas weekendu temat był gorący, zwłaszcza w kwestiach związanych z ważnością konta. No cóż, zawsze jest coś za coś. Na większość pytań już odpowiedziałem, ale jak zauważyłem mieliście też kilka ciekawych pomysłów i myślę, że regulamin okaże się bardzo pomocny w ich weryfikowaniu. Znajdziecie go tutaj.

0471c44e8af0b91e95cfcd37336be404e67.jpg

Udostępnij: Start i regulamin „Darmowego numeru”

Darmowy numer bez ograniczeń

18 stycznia 2013

Darmowy numer bez ograniczeń

Takie news`y lubię przekazywać najbardziej. Od poniedziałku w łatwy sposób zaoszczędzicie, bo damy Wam możliwość darmowych połączeń z jednym wybranym numerem z dowolnej sieci komórkowej i stacjonarnej w Polsce. Usługa będzie dostępna dla klientów taryf: Orange One, Orange POP i Nowe Orange GO. Co więcej jej aktywacja będzie bezpłatna i wystarczy wysłać SMS-em numer bliskiej osoby pod bezpłatny numer 100. Aby skorzystać nie trzeba doładowywać konta określonymi nominałami. Po prostu będzie dla każdego i wystarczy posiadanie aktywnych połączeń wychodzących. Korzystanie z darmowego numeru dostaniecie na zawsze, a dodatkowo raz w roku będziecie mogli go zmienić bez żadnych opłat. Ważna uwaga – oferty nie połączycie z promocją „Rok ważności konta”. Wiem, że nie jesteśmy pierwsi na rynku z taką usługą, ale moim zdaniem nasza jest zdecydowanie atrakcyjniejsza niż u konkurencji. Zresztą sami będziecie mogli w poniedziałek porównać, kiedy opublikujemy regulamin.

394200e866aac463694cbbd53e403110c04

Udostępnij: Darmowy numer bez ograniczeń