Miasteczko Myśli – przestrzeń nowych pomysłów

9 maja 2014

Miasteczko Myśli – przestrzeń nowych pomysłów

Od 12 maja rozpoczyna działalność Miasteczko Myśli. Zostało pomyślane jako miejsce inicjowania debat na najważniejsze tematy dla Orange Polska i rynku, nie tylko telekomunikacyjnego. Pierwszy temat do burzy mózgów to „Klient nasz fan?” Chcemy dyskutować o tym jak trendy kulturowe i społeczne wpływają na zachowania klientów, czy lojalność jest jeszcze wartością w czasach „klientów nomadów” i jak obsługiwać klientów przez cyfrowe kanały kontaktu. Uczestnikami debaty będą fachowcy – przedstawiciele innowacyjnych firm, wyższych uczelni i instytucji. Debaty będą odbywać się cyklicznie. Startujemy o godz. 12.00 Wszyscy chętni mogą śledzić przebieg pierwszej debaty w necie, link poniżej. Partnerem medialnym wydarzenia jest Rzeczpospolita.

Jestem z natury optymistką dlatego wierzę, że w Miasteczku Myśli uda nam się stworzyć atmosferę twórczego fermentu, dzięki której w otwartej dyskusji tworzone będą nowe pomysły i rozwiązania.  A Wy? Co myślicie o tym projekcie? Dla tych wszystkich, którzy tak jak ja, kibicują naszemu nowemu przedsięwzięciu, „Miasteczko Myśli” przygotowało drobne gadżety, a ja chętnie je rozdam 🙂 Dokończcie zdanie „Klient nasz…” tak jak Wy to widzicie i uzasadnijcie krótko w komentarzach, dlaczego? Na odpowiedzi czekam do wtorku. 10 najciekawszych nagrodzę takimi zestawami:

4f8d828f01553f34d1ee261d72d7a1d9724

Udostępnij: Miasteczko Myśli – przestrzeń nowych pomysłów